Merhaba kızlar AMH

Yani fsh çok yüksek değil ama amh düşük keşke bende bir daha gittiğimde olctursemde amh yükselmiş olsa
Ama işte bence ölçtürme yükselince senin yumurtan fazlaşmıuorsa geçicidir mesela 1,90 çıkınca benim 30 yumurtam olmadı 0,90 daha 1 olmadı hep aynıydı 17,18 yumurta. Sen yumurtana baktır kaç tane var biliyormusun

17 18 yumurta da çok iyi bence. Alttan muayene olurken iyi demiştim ama o zaman öyle tek tek sayıldığını bilmediğim için kaç tane diye sormadım 2 ay önce falan gitmiştim biraz zaman geçsin tekrar gidicem o zaman saydiricam.

Evet iyi 2 üstü AMH de böyle gözüküyor zaten pcos 20 25 gözüken diyor chat benim yakın bile ama baktır canım sor

Ama düşük çıksaydı hadi hemen tüp derlerdi hiç yanlış demezlerdi
Aynen öyle, hatta benim toplam 3 tane testim var 3 ü de birbirinden alakasız o yüzden ben bu teste pek de güvenemiyorum. Siz hsg çektirdiniz mi?

Aynen öyle, hatta benim toplam 3 tane testim var 3 ü de birbirinden alakasız o yüzden ben bu teste pek de güvenemiyorum. Siz hsg çektirdiniz mi?
Hayır eşim yeni yaptırıyor testlerini oda yaptırsın tek hsg kaldı son ondan sonra zaten aşılama isteyeceğim umarım ozamanıya olur eş testinden anlıyorsanız konu açmıştım bakabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…