• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar benim günlerce içime dert olmuş bir konu var ya her zaman bakışlar da yanılma olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bide iki ay geçmiş seni hatırlamaz diyenler beni görünce şok geçirdi müşterilerle ilgileniyordu beni görünce bı durakladı ilk önce sonra yavaşça bana doğru geldi hızma yok dediğinde tam gidecektim ama bakin bunlar var dedi buruna olur mu dedi 🥰🥰🥰🥰 gitmemi bile istemedi beni tabikide hatırladı ve bunuda soyliyim şehirden ayrılma ihtimalim var 5 yıl sonra da bu şehire gelsem yinede bir gün giderim yanına daha kudurun
Fena uykum gelmişti bu komiklikle gülen bir yüzle uykuya dalarım artık
Hadi kudurun hahahahs🤣🤣

Hâla kudurun diyor ya. Arkandan nasıl dalga geçtiklerini düşünüp senin o dediğin eylemi yapman lazım aslında. Düşünmesi bile fena.:olamaz:
Dalga geçilecek hiçbir durumum yokki ortada ben gayet çok tatlı bir adım attım siz gidin kendi yaptıklarınızdan uyabin
Gerçekten çok yazık
Anan baban şu yazdığın şeyleri görse eminim çok üzülürler
Koca kadınım ömrümde senin ağzın kadar pis bir insan tanımadım
Allah ıslah etsin ne diyeyim
Karşımda olsaydılar ağızlarını bile yırtardim bırak şu yazdıklarımı sen neler yapacağımı tahmin bile edemezlerdi

Tabikide öyle ama benim sorumda hiçbir sorun yok sorun adım attığım adam evli çıktı demem di otomatik olarak da bu evli olan kişiler kocalarından korktukları için soruya daldılar hepsi bu yani ama cidden baya koymuş onlara merak etmesinler son durumları buraya gelip yazarım 🥰
Kocalarından korkmadılar aslında. Kuyumcu gerçekten evliyse onun karısıyla empati yaptılar. Aynısı senin başına gelse seni de savunurlar. Burada kocasının kendisini aldatacağından korkan kadın pek yok. O kadar güvenmedikleri adamlarla evli kalmazlar zaten. Dediğim gibi eğer kuyumcunun karısı sen olsan kocana bela olan metrese saydırırlar buradaki kadınlar

Dalga geçilecek hiçbir durumum yokki ortada ben gayet çok tatlı bir adım attım siz gidin kendi yaptıklarınızdan uyabin

Karşımda olsaydılar ağızlarını bile yırtardim bırak şu yazdıklarımı sen neler yapacağımı tahmin bile edemezlerdi
Peki.

Kocalarından korkmadılar aslında. Kuyumcu gerçekten evliyse onun karısıyla empati yaptılar. Aynısı senin başına gelse seni de savunurlar. Burada kocasının kendisini aldatacağından korkan kadın pek yok. O kadar güvenmedikleri adamlarla evli kalmazlar zaten. Dediğim gibi eğer kuyumcunun karısı sen olsan kocana bela olan metrese saydırırlar buradaki kadınlar
Adamin evli olmadığını adım gibi biliyorum ayrıca onlar nerden biliyor ki bilip bilmeden konuşurlarsa böyle cevaplar yerler onlar sa

Ha bide iki ay geçmiş seni hatırlamaz diyenler beni görünce şok geçirdi müşterilerle ilgileniyordu beni görünce bı durakladı ilk önce sonra yavaşça bana doğru geldi hızma yok dediğinde tam gidecektim ama bakin bunlar var dedi buruna olur mu dedi 🥰🥰🥰🥰 gitmemi bile istemedi beni tabikide hatırladı ve bunuda soyliyim şehirden ayrılma ihtimalim var 5 yıl sonra da bu şehire gelsem yinede bir gün giderim yanına daha kudurun
Biz niye kuduralım Ali abi? Siteyi kapatınca kendi hayatımıza dönüyoruz. Kuyumcu müşteri çekmek, satış yapabilmek için tabiki uğraşacak elinden geleni yapacak. Sen de arkamdan baktı, camdan izledi, müşterileri bıraktı bana yaklaştı kapıdan izledi, gelmesini beklerdim ama gelmedi diye senaryo yaz ancak.

Kuyumcunun kurumsal hattına yazdığın mesaja karşılık gelen mesajı sabaha kadar oku anlayana kadar hatta bir başkasına okuttur sana tercüme etmeye çalışsınlar. Biz burda Kendi kendimize kudururuz sen napcan bizi kocalarimizdan dolayı da korkuttun bizi zaten

Kuyumcunun kurumsal hattına yazdığın mesaja karşılık gelen mesajı sabaha kadar oku anlayana kadar hatta bir başkasına okuttur sana tercüme etmeye çalışsınlar. Biz burda Kendi kendimize kudururuz sen napcan bizi kocalarimizdan dolayı da korkuttun bizi zaten
Okuttum tabi baya bı konuşuldu bu konu hakkında ama nedense bana hep git dediler yüz yüze konuş dediler🥰

Ya kardeşim benim arkadaşım bu siteyi kullanıyordu büyük bir derdi olduğu için soru sormuştu bakirelik diktirme sorusuydu bunlar ve bunlar gibiler gelip işte sen nasıl gelecekteki eşini kandırırsin hiç vicdanın yokmu fln filan asalayici yorumlar almıştı ya şimdi ben düşünüyorum evlenmeden her boku yiyen arka kapidan veren ama evlenince ben bakireyim diyebiliyolar kız tövbe edip kendine temiz sayfa açmak istemesi mi suç bu konu sorumdan bağımsız neyse
Buradaki insanlar insan değil gerçekten sürekli kendi kusurlarına bakmadan insanların hayatlarıyla dalga geçerler ben kötü birşey yapmadım ki sadece gördüm hoşlandım ve adım attım bu kadar yani ki eğer evli olduğu ihtimalini aklımdan bile geçirmişsem Allah belamı versin evli olduğunu aklımın ucundan bile geçirmedim yani bu kadar kötü söz asalayici yorumlar yapmalarına gerek yok ve benim 7 yıllık ilişkim biteli iki yıl oldu ben ilk defa birinden hoşlandım diye adım attım annemin hastalığıyla bile dalga geçtiler ama diliyorum Allah'tan darim onların başına sevdikleriyle sinansinlar
Arkadaşım kızlık zarı konusu açtı dediğin üyeliği sanırım buldum. Aynı senin gibi dil bilgisi kurallarını bilmiyor. Biriniz doğum tarihini 6 ağustos 2000 yapmış diğeri 7 ağustos 2000 yapmış. Çok benziyorsunuz. İfşa edeyim mi?

Arkadaşım kızlık zarı konusu açtı dediğin üyeliği sanırım buldum. Aynı senin gibi dil bilgisi kurallarını bilmiyor. Biriniz doğum tarihini 6 ağustos 2000 yapmış diğeri 7 ağustos 2000 yapmış. Çok benziyorsunuz. İfşa edeyim mi?
Ay nolursun ifşa etme nolursun çok korktum senden şuan ya hahahagahh
Ben ilk defa böyle pislik bı yere düştüm ayrıca ağzınizin payını verecek insanlar çok var merak etmeyin

Ne kadar boş hayatlarıniz var ya bide usenmeden tüm yorumları okumuşlar dünyaya faydalarının yok sizin🤣
Alya ismide uzak şehirden alıntı

Cihan duymasın kuduracak 🤣🤣

Madem senin dünyaya faydan var
Eee bize de azıcık faydan olsun

O kuyumcuya sorsana çeyrek 10 bin tl oldu

Bende çeyrek var satıp üstüne para ekleyip bilezik mi alsak yoksa çeyreklere hiç dokunmasak mi

Kız bi yardim hele 👍👍👍😇

Ama nedense seni çok sevdim gerçekten bunu içten söylüyorum sen buralardan git buralarda takılma

Eee kız haklı altın olmuş bilmem kaç.lira ....kaportacı salim ustaya yürüyecek değildi ya😂😂
Kuyumcu cocuk orada asgari maasla, hadi bir de belki primle calisan biri.
Kaportacilar çok iyi kazanıyor, bugun sanayiye 10 bin tl bayıldım ahshk
Kaportacıya yuruse daha mantikli olurdu :(

Konuştuğum adamın hesabındaki profili gördüm kendisi degildi ve öyle hissediyorum
Tamam sen yanlis kisiye gosterildigini düşünüyorsun ama kuyumcudaki herkes evli demisler, simdi bu noktada adam hissettigin gibi evli değil diyelim, sencede sana karsi ilgisi olsaydı "herkes evli" dedirtir miydi? Yani adam belliki evli, hislerinde yanılıyor olabileceğini dusunmuyor musun?

Bu arada cidden ilgisi olsa evli dedirtmezdi, evli olsa dahi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X