- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Sizin semt nere?Orada 1.600 kira verene bir şey diyemeyeceğim vay be uçmuş desene kurban olayım ben semtime
Kendisinin ciddi psikolojik problemleri var. Hayattan bu kadar memnuniyetsiz olan birini daha görmedimHanımın diğer konularını okuyorum, Şeyma Subaşı'nın saatlerine falan dertlenmiş, kanserlerden kanserlere koşuyorum elimde bayrakla, dahil olmak isteyen varsa buyursun.
Hanımın diğer konularını okuyorum, Şeyma Subaşı'nın saatlerine falan dertlenmiş, kanserlerden kanserlere koşuyorum elimde bayrakla, dahil olmak isteyen varsa buyursun.
Aman ben şükredeyim o zaman sahile 3 dakika mesafede 140 m² de bedavaya oturuyormuşum , gece 12 de açık marketim var ve korkmadan çıkabiliyorum boşuna kira çok diye ağlıyormuşumSon 8 senedir ev fiyatlarıyla alakam olmadığından bende dumur oldum
Hele şu Yunus Emre tarafları çok fena
3+1 ikinci kat bir daire 2600 kirası.Çok değil mi dedim içindeki çıksa 3500 e vericez dediler
Esenevler en fenası ne market var ne bakkal ulaşım sıfır en ücra yerinde bilmem kaç yıllık binanın dairesi 2000 TL.Son 8 senedir ev fiyatlarıyla alakam olmadığından bende dumur oldum
Hele şu Yunus Emre tarafları çok fena
3+1 ikinci kat bir daire 2600 kirası.Çok değil mi dedim içindeki çıksa 3500 e vericez dediler
Söyle yerini çabuk :)Aman ben şükredeyim o zaman sahile 3 dakika mesafede 140 m² de bedavaya oturuyormuşum , gece 12 de açık marketim var ve korkmadan çıkabiliyorum boşuna kira çok diye ağlıyormuşum
Gel Atalar dayım arkadaş lazım zaten :)Söyle yerini çabuk :)
Kendisinin ciddi psikolojik problemleri var. Hayattan bu kadar memnuniyetsiz olan birini daha görmedim
Müthiş bir troll müthiş.
Yaşıyosun bu hayatıEvet 240 ay vadeyle. Bence aşırı zenginim.
Tamm geleceğim hemen kocamı ikna edeyim :)Gel Atalar dayım arkadaş lazım zaten :)
Güzel kardeşim “bana ne?” diyeceksen, genelleme yapma. Evde oturuyor diye tiye aldığın kadınlar yetiştiriyor, bugünün askerini-hakimini. Ha bazısı da yetiştiremiyor. Çok güzel örnekleri var caanım ülkemde. Onların da evde oturduğu tartışılırBanane anneannenizden,teyzenizden, didinizdan.
Gidin neye göre hangi soruya istinaden yazdığımı ogrenmekle başlayın ise.
Tefsir ve meal yazamam sizin için.
İstemem yan cebime koy anlamadınız mı muhtemelen de değil yurt dışı şehir dışına bile çıkmamıştırAnlamadığım madem bu kadar şikayetçi ve mutsuzsunuz neden geri dönmüyorsunuz?
Güzel kardeşim “bana ne?” diyeceksen, genelleme yapma. Evde oturuyor diye tiye aldığın kadınlar yetiştiriyor, bugünün askerini-hakimini. Ha bazısı da yetiştiremiyor. Çok güzel örnekleri var caanım ülkemde. Onların da evde oturduğu tartışılır
Sizin ayak uyduramamaniz yüzünden olmasın o .
Gorgusuzlugunuz,cahilliginiz ,dil bilmeden tarzan gibi yaşadığıniz,85 er tane çocuk yapıp milletin devletini somurdugunuz,oralarda tuvalet yıkayıp burdaki insanlara bastığınız havalarınız,orta doğu minvalinde batasıca fikirleriniz,yobaz yobaz davranışlarınız,leş gibi kokmaniz ,kurallara uymayisiniz,görgüsüz görgüsüz davar gibi davranmanız yüzünden heee belki bunlardandır ne dersin ?
Çok merakliysan gelde burda konuş bunlar i
Çamaşır sulu dizi cıkmış esofmaninla ,3 kelimelik haznenle burdaki insanlara sallama gurbetçi kardeşim .
Hadi anam
Oh ne güzel beni de banlattin
Şimdi git yasadigin avrupa memleketinde soğan kavurup ,kocanı bekle ki
Zincirini takip seni dolastirmaya çıksın
Byes
Bakın siz de hayalperestsiniz ama yazdığınız gayet mantıklıAnlamadığım madem bu kadar şikayetçi ve mutsuzsunuz neden geri dönmüyorsunuz?
İstemem yan cebime koy anlamadınız mı muhtemelen de değil yurt dışı şehir dışına bile çıkmamıştır
Bakın siz de hayalperestsiniz ama yazdığınız gayet mantıklı
81 olduğunuzdan sanırım konu sahibi daha 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?