Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Hanımın diğer konularını okuyorum, Şeyma Subaşı'nın saatlerine falan dertlenmiş, kanserlerden kanserlere koşuyorum elimde bayrakla, dahil olmak isteyen varsa buyursun.
Kendisinin ciddi psikolojik problemleri var. Hayattan bu kadar memnuniyetsiz olan birini daha görmedim

Son 8 senedir ev fiyatlarıyla alakam olmadığından bende dumur oldum
Hele şu Yunus Emre tarafları çok fena
3+1 ikinci kat bir daire 2600 kirası.Çok değil mi dedim içindeki çıksa 3500 e vericez dediler
Aman ben şükredeyim o zaman sahile 3 dakika mesafede 140 m² de bedavaya oturuyormuşum , gece 12 de açık marketim var ve korkmadan çıkabiliyorum boşuna kira çok diye ağlıyormuşum

Son 8 senedir ev fiyatlarıyla alakam olmadığından bende dumur oldum
Hele şu Yunus Emre tarafları çok fena
3+1 ikinci kat bir daire 2600 kirası.Çok değil mi dedim içindeki çıksa 3500 e vericez dediler
Esenevler en fenası ne market var ne bakkal ulaşım sıfır en ücra yerinde bilmem kaç yıllık binanın dairesi 2000 TL.

Kendisinin ciddi psikolojik problemleri var. Hayattan bu kadar memnuniyetsiz olan birini daha görmedim
Müthiş bir troll müthiş.

"valla oyle offf. bakiyorum arzu sabancinin hayatin a insan ozeniyor ya . he p rahat buyumus he p refah icinde yasamis . hic dertleri yokki adamlarin para cozer herseyi" demiş aynı konu içerisinde.

O yüzden evlenince TV almayacağım evime, magazin izlemekten beyinleri sulanıyor insanların. Sanırsın adamların başlarına paralar gökten düşüyor, kimse çalışmamış herkes yatmış. Zenginin parası züğürdün çenesi...
Troll'ün bile kalitelisini istiyor insan, buna troll dersem ayıp ederim.

Banane anneannenizden,teyzenizden, didinizdan.
Gidin neye göre hangi soruya istinaden yazdığımı ogrenmekle başlayın ise.
Tefsir ve meal yazamam sizin için.
Güzel kardeşim “bana ne?” diyeceksen, genelleme yapma. Evde oturuyor diye tiye aldığın kadınlar yetiştiriyor, bugünün askerini-hakimini. Ha bazısı da yetiştiremiyor. Çok güzel örnekleri var caanım ülkemde. Onların da evde oturduğu tartışılır

Evde oturma kısmında değil eleştiri bence, üretmeme kısmında. Benim annem de ev hanımı ama bir gün bile elinden oyasının örgüsünün düştüğünü görmedim, babam kazanamazken o kazanıyordu. Bir gün bile de konu sahibi gibi şikayet ettiğini görmedim. Elinde instagram, önünde tv çok ev hanımı var artık. Tercihtir tabii ki başka bir şey. Ama eleştirilemez değildir.

Resmen duygularima tercuman

İstemem yan cebime koy anlamadınız mı muhtemelen de değil yurt dışı şehir dışına bile çıkmamıştır

Ya bu her yil bir kitadan yaziyor.. en son Afrikada yasiyordu bak simdi de Amerikada sene Asya, sonra bir bakmissin Buyuk Okyanustan bildirecek millet de sunun yuzunden gidecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…