- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Kiz senin nenen divanda oturur yerde yemek yer evde dogururdu amerikalari gorup elestirmeye mi basladin?nerden geliyo bu lumpenlik bilmesek bize duses:)hadi don bak millet sirada bekliyo oralara gitmek icinYurtdisinda mobilya hali mutfak esyalari vs cesidi az ve pahaliniye Boyle anlamiuorum baktigimizda gelismis ulkelere guys ama fabrics YOK uretim yok. Gelismislik nedir ki ? Hastaneye dusmemek icin dua eder olduk turkiyeyi mumla arar olduk. Bircok sorun bir arakadasmin cocugun eli yandi saatlerce hastanede bekledi ama doktoru goremeden evine dondu .nasil bi gelismislik ve insanina deger vermedir bu
gel bakalım kalbi agrıyıp acilde sıra beklerken kalp krizi geren kadına sor sen o tırkiyeyi. parası olmadıgı için esi isaiz kaldıgı için hastaneye demeynleri sor bedava muayene olan suriyelileri vör. mobilyaymıs pahalı olan gel bakalm . asgari ücretle calısıp evine peyniri zeytini zor alana sor sen.
gel burda euro dolarla gez ucuzmus de
Valla madem banlanıyoruz bu da benden gelsin
Beni büyütün, ağlatmayın
Sevginiz nerde, övündüğünüz?
Beni büyütün, ağlatmayın
Sahte düşlerle oyalamayın...
O da biliyor bakma yani biz onu aptal zannediyoruz ama o hepimizden akıllı. Sadece evde ki hesap çarşıya uymuyor. Konu sahibi kısaca diyor ki hem karnım doysun hem pastam dursun. Gelsin Türkiye'ye de öpsünler onu bir güzel.İnsanlar öncelikle şunu bir anlamalı . Orada yaşayan bir insan için 1000 dolar buradaki 1000 liradır .
Orada 1000 dolar kazanıp buraya 4000 TLlik turist olarak girenler için tabikide burası güllük gülistanlıktır . Geçim derdi yoktur .
Sorma aldım gittim ben deSultan-ı Yegah a bağlıycam şimdi burdan
Benim de kellem gitmiş olabilir
Sorma aldım gittim ben de
En azından gittiğimize değsin
Aynı Ümraniye den mi bahsediyoruz1600 lira benim ev kiram yahu :) ama sorsan gitsin ümraniye de otursun der bunlar yalnız kadın küçük çocukla :) çocuğu da sübyan mektebine versin derler ucuz ya :) şaka gibiyiz yahu oğlum hala bot giyiyor bir spor ayakkabı alamadım ama evde sucuk çok... lazım olursa mesaj at :) kuru fasulyeye param yetmiyor sucuğun içine atıyorum ancak
Banlanırsam yıllık iznimle Dubai'ye gidip KK'nın bende açtığı yaraları bronzlaştıracağım...
Asgari ücretinle değil mi?
Orada 1.600 kira verene bir şey diyemeyeceğim vay be uçmuş desene kurban olayım ben semtimeAynı Ümraniye den mi bahsediyoruz
Baya dolandım oralarda
1600 kira verip orda oturabileceğimiz ev 2+1 minnak,giriş ya da bir üstü ve muhtemelen en az 30 yaşında bir dairedir
Ya da en az 10 senelik eski kiracı olmak lazım
Abd dolarıyla maaş alıp türk lirasıyla ödeme yapmak isteyen hayalperest.
Ama asgari ücret 1600 tl değil miydi???Aynı Ümraniye den mi bahsediyoruz
Baya dolandım oralarda
1600 kira verip orda oturabileceğimiz ev 2+1 minnak,giriş ya da bir üstü ve muhtemelen en az 30 yaşında bir dairedir
Ya da en az 10 senelik eski kiracı olmak lazım
Uçuyorsun yeminlenEvet 240 ay vadeyle. Bence aşırı zenginim.
Banane anneannenizden,teyzenizden, didinizdan.Bu nedir ya? Bu nasıl bir mantık? Siz kimsiniz de evlat yetiştiren anneleri hor görüyorsunuz? Şu yaşınıza kadar ne ürettiniz? Hangi projeniz onay gördü, hangi girişim fikrinizde %90 başarılı oldunuz? Bir şeyleri eleştirirken doğru düzgün eleştirin! Bu benim anneme, babaanneme, anneanneme, teyzelerime hakarettir.
Son 8 senedir ev fiyatlarıyla alakam olmadığından bende dumur oldumOrada 1.600 kira verene bir şey diyemeyeceğim vay be uçmuş desene kurban olayım ben semtime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?