Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Kiz senin nenen divanda oturur yerde yemek yer evde dogururdu amerikalari gorup elestirmeye mi basladin?nerden geliyo bu lumpenlik bilmesek bize duses:)hadi don bak millet sirada bekliyo oralara gitmek icin

ya da çocukları üşümesin diye ellerine saç kurutma makinesini verip kendini yan odada asan anneye veya manavın önünden geçerken “çocuklarım özenmesin diye gözlerini ceketimle kapatıyorum” diyen babaya veya da iftarda çocuklarına yiyecek getiremediği için kendini asan babaya sorsunlar. 45-50 milyon euro’yu birbirlerine çerez niyetine dağıtanlara sorsunlar.

O da biliyor bakma yani biz onu aptal zannediyoruz ama o hepimizden akıllı. Sadece evde ki hesap çarşıya uymuyor. Konu sahibi kısaca diyor ki hem karnım doysun hem pastam dursun. Gelsin Türkiye'ye de öpsünler onu bir güzel.

Görmemişin bi yurtdışı olmuş misali.

Tamam ülkemi çook seviyorum. Ama şurada duralım. Avrupa' nın çoğu şeyini tasvip etmesem de, ben de yaşadım. Gayet ucuz, ülkemize göre. Üstelik ben TL yi Euro'ya çevirerek yaşadım. O zamanlar 3 Tl idi, 1 Euro.
Siz orada yaşayıp, orada kazanıp, orada harcıyorsunuz. Abartmayın. Karalama böyle yapılmaz. Sağlık sistemleri vs de gayet süper. Arkadaşım bayıldı diye 10 dakikada ambulans geldi, kontrol edip gittiler. Neyin kafası bu?

Ya kurban olayim beni sursene ulkeden haci, kim o ulkeden sureceksin diyen? Ver vizemi bes dakika durani opsunler.. hala fiiiiii tarihinde ki muhabbet, dolar 4 u gecmis ki*indaki don bile batinin.. gidin gidin deme al sen vizeyi ben bileti alirim..

Halayperest sende sultangaziden yazip amerika havasi atiyorsun ya, su forumun gordugu en baba trol sensin..

Aynı Ümraniye den mi bahsediyoruz
Baya dolandım oralarda
1600 kira verip orda oturabileceğimiz ev 2+1 minnak,giriş ya da bir üstü ve muhtemelen en az 30 yaşında bir dairedir
Ya da en az 10 senelik eski kiracı olmak lazım

Orada 1.600 kira verene bir şey diyemeyeceğim vay be uçmuş desene kurban olayım ben semtime

Ama asgari ücret 1600 tl değil miydi???
Konu sahibi ve yandaşları error...

Banane anneannenizden,teyzenizden, didinizdan.
Gidin neye göre hangi soruya istinaden yazdığımı ogrenmekle başlayın ise.
Tefsir ve meal yazamam sizin için.

Orada 1.600 kira verene bir şey diyemeyeceğim vay be uçmuş desene kurban olayım ben semtime
Son 8 senedir ev fiyatlarıyla alakam olmadığından bende dumur oldum
Hele şu Yunus Emre tarafları çok fena
3+1 ikinci kat bir daire 2600 kirası.Çok değil mi dedim içindeki çıksa 3500 e vericez dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…