- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
eşek etidir garantiAynen zenginim ben
Kuru fasulyenin içine sucuk koyabiliyorum
Ben de sucuğun içine kuru fasulye atıyorum çaktırma fabrikasında çalıştığımı
Değil mi? Eskiden ne güzel gruplar varmışEfsaneydi tek kelime ile.
Yazık şu grubun kıymetini bilemedik.
Efsaneydi tek kelime ile.
Yazık şu grubun kıymetini bilemedik.
eşek etidir garanti
1600 lira benim ev kiram yahu :) ama sorsan gitsin ümraniye de otursun der bunlar yalnız kadın küçük çocukla :) çocuğu da sübyan mektebine versin derler ucuz ya :) şaka gibiyiz yahu oğlum hala bot giyiyor bir spor ayakkabı alamadım ama evde sucuk çok... lazım olursa mesaj at :) kuru fasulyeye param yetmiyor sucuğun içine atıyorum ancakWaowwwww o zaman yaşasin asgari ücret
Düşünsene 1600 liran yok :O
Hahaha ne güzel tespitAbd dolarıyla maaş alıp türk lirasıyla ödeme yapmak isteyen hayalperest.
Ay maşallah ya, o günleri görürüz umarımyok değilim ama sen gelince trenle bi saate gelebilirim.
Kahkaha attımAbd değil de amazon ormanlarında yaşıyor olmyasın
ülkene dön başkalarının ait oldugu yerde sen dışlanmıs kalırsın gel kendi topraklarına pasa pasa yaşaYurtdisinda mobilya hali mutfak esyalari vs cesidi az ve pahaliniye Boyle anlamiuorum baktigimizda gelismis ulkelere guys ama fabrics YOK uretim yok. Gelismislik nedir ki ? Hastaneye dusmemek icin dua eder olduk turkiyeyi mumla arar olduk. Bircok sorun bir arakadasmin cocugun eli yandi saatlerce hastanede bekledi ama doktoru goremeden evine dondu .nasil bi gelismislik ve insanina deger vermedir bu
Bence de para istiyor konu sahibi ya da burada herkesi birbirine düşürmek amacı.Vergileri ve çalışma saatlerini fazla, ucretleri az bulmanın vatanını sevmemekle ne alakası var? Vatanı sevmek için illa ot gibi yaşayıp, hak ettiğin ücretin altında para alıp köle gibi çalışmak mı gerekiyor? Biz bu kadar fedakarlık yaparken o çok sevdiğiniz siyasiler "biz de bu sene kendi maaşımıza zam yapmayalım" diyorlar mı?
Konu sahibi bizden ne istiyorsun, çalışıyor musun diyoruz yok, Türkiye'ye geri dön diyoruz yok. Para mı gönderelim, ne yapalım senin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?