- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Cvp vermesem de cevap versem olmuyor mu?Ahahah çok komik sen önce soruma cvp ver canım yaa öyle başka yerlere çekmeyle olmuyor be kuzum...
Cokmu aradın bu kelimeyi kaç mesajimi inceledin haha komiksinTürkçe öğretmenin kimdi diye bir sorarlar adama dimi ama?
Asgari ücretle çalışmıyorum ki ben
Çalışsam öpüp te başıma koymazdım ama emin ol :)
O zaman Türkiye'ye davet etmeyelim rica ederimİçinde bulunduğunuz durumdan memnun değilseniz yerinizi değiştirebilirsiniz , ağaç değilsiniz sonuçta .
He buraya geldiğinizde karşılaşacağınız manzara sizi daha fazla konu açmaya iticek onu biliyorum
Aslında çok incelememe gerek kalmadı, her mesajında mutlaka Türkçe'yi bıçaklayan bir hata yapıyorsunCokmu aradın bu kelimeyi kaç mesajimi inceledin haha komiksin
Hala laf kalabalığı yapiyorsun be canım hala bir cvp veremedin ama başkasına geri dön demek kolay dimi haydi şimdi sen git bakalım çok savunduğun ulkelereCvp vermesem de cevap versem olmuyor mu?
Türkçe konuşamadan ülkeyi savunanları görünce beni bir gülme alıyor da :)
O zaman Türkiye'ye davet etmeyelim rica ederim
Cumhuriyet halk partisi 1950den beri hic iktidar olamadi ki, 70 yil oncesini hatirladiginiza gore en az 90 yasinda olmalisiniz. Saygilar.katılıyorum sana u ulkenın ekmegınden suyundan topragınden elektrıgınden yararlanıpta ısyan edenlerı sınırdısı etmelıler yaa. bu ne nankörluk bu ne ısyan. herseye pahalı dıyolar bır zmnlar asgarı ucret ne akdrdı. hatta hatırlarlarmı bılmem ama pari ismi vermek yasakmı onuda bılmıyorum bır zamanlar cumhurıyet aprtısı ıktıdardayken hastanelerden cenazelerımızı parayla cıkarıyorduk. paran varsa cenazenı alabılırsın yoksacenazen orda kokar yıne vermezlerdı. o zmanları gormeyenler sımdıkı turkıyeye dıl uzatıyor ya sureceksın ulkeedn hepsını.
Demekki incelemissin her mesajimiAslında çok incelememe gerek kalmadı, her mesajında mutlaka Türkçe'yi bıçaklayan bir hata yapıyorsun
Gidiyorum zaten sen dert etme. Türkiye'deki herkes gayet rahat gayet güzel yaşıyor gibi cahil cahil konuşan birine de başka açıklama yapma gereği duymuyorum. Ha bir de bu kişi Avrupa'da yaşıyorsa. Gel burada İstanbul'un bir ilçesinde (Ümraniye, Fatih, Zeytinburnu vs) 1 ay yaşa. Madem Türkiye o kadar harika, gel burada yaşa canımın içi. O zaman görelim boyundan büyük laflarını. Orada kazandığını burada harcamakla olmaz o işler.Hala laf kalabalığı yapiyorsun be canım hala bir cvp veremedin ama başkasına geri dön demek kolay dimi haydi şimdi sen git bakalım çok savunduğun ulkelere
Memleketimi severim ama siz de amma abarttınız hangi şehirde yaşıyorsunuz? sizi İstanbul a alalım asgari ücretle!Ayrıca bazı şeyler lütuf değil,çalışıyorsanız bilmeniz gerek!Hala laf kalabalığı yapiyorsun be canım hala bir cvp veremedin ama başkasına geri dön demek kolay dimi haydi şimdi sen git bakalım çok savunduğun ulkelere
Yahu dolar 4 tl oldu desek bize ne biz dolar mı kullanıyoruz diyecek kapasitede insanlar bunlar.Fazla karbonhidrat algı bozukluğuna yol aciyorsa demek ki ..
1600 lira elbet bu kadar savunma yaptırir insanlara
Et olmuş 80 lira ..
Amaaaaaaa cenazeler parayla çıkıyordu ...
Bide bu kafan yapın yok muAynen . Avmler dolup tasiyo . Instagrmada bakiyorum arkadaslarimin evine gayet gyzel evler genis ferah vs nasil gecim zor oluyo anlam veremiuorum .
Yahu dolar 4 tl oldu desek bize ne biz dolar mı kullanıyoruz diyecek kapasitede insanlar bunlar.
İthalat nedir ihracat nedir dış borç nedir nereden bilsinler
İstanbul'da asgari ücretle geçinip bir de ağız tadıyla et yiyecek bir aile bulsunlar bana
Hollanda'dan ABD'den sallamakla olmuyor
Mazot olmuş 6 liraYahu dolar 4 tl oldu desek bize ne biz dolar mı kullanıyoruz diyecek kapasitede insanlar bunlar.
İthalat nedir ihracat nedir dış borç nedir nereden bilsinler
İstanbul'da asgari ücretle geçinip bir de ağız tadıyla et yiyecek bir aile bulsunlar bana
Hollanda'dan ABD'den sallamakla olmuyor
nerede sıyaset? aynı yorumları sıyaset kategorısınde de yazıyoruz. oraya yaptıgımız yorumlar ıcındemı kıplenıyoruz. burada zaten herkes geçimle gelişmişlikle ılgılı yorum yapmıs. benım yorummu battı sana. partı falan dıyede tu kaka yapmamısım. bazı ulkeyı begenmeyen uyeler olmusta oncekı ulkeyle sımdıkı ulke arasında dunyalar farkı var. hala ısyan etmelerı neden dıye belırtmek ıstedım. evlı ve calısmıyorsan esınn parası seni doyurmuyoda asgarı ücrete az dıyorsan bısey dıyemem. dahada artar merak etme canım neyse ıyı gunler.Siyaset yapamazsiniz hele hele a partisi mikemmmmeeeell b partisi tu kaka olmaz ...
Asgari ücret 1600 liraymış ta nereye harcayacağını şaşırıyormuş..
Şimdi bi si dicem de..
Tövbe ya rabbi.
@Mune
Kib
Gidiyormuş hahah tabi böyle bir cevap bekliyordum tam olarak. ahhh canim nasilda incelemiş herbirseyimi ben burayi kotulemiyorum sizin ulkenizi kotulediginiz gibi buradaki sartlari anlatiyorum ama sizin kafadaki insanlar direk turkiye kotu turkiye öyle turkiye böyle yasama kardeşim git... sizin gibiler yüzünden biz türkler burda dislaniyoruz iste anlatmak istedigim bu sizin gibi vatanini kotuleyenler yüzünden.Gidiyorum zaten sen dert etme. Türkiye'deki herkes gayet rahat gayet güzel yaşıyor gibi cahil cahil konuşan birine de başka açıklama yapma gereği duymuyorum. Ha bir de bu kişi Avrupa'da yaşıyorsa. Gel burada İstanbul'un bir ilçesinde (Ümraniye, Fatih, Zeytinburnu vs) 1 ay yaşa. Madem Türkiye o kadar harika, gel burada yaşa canımın içi. O zaman görelim boyundan büyük laflarını. Orada kazandığını burada harcamakla olmaz o işler.
Senin ülkende savasta yok neden gittin amerigaya pekiAynen oyle sinirime dokunuyorlar. Belki ucbestane iyi egitimli vardir bes milyonun icinde . Cogusu iseyaramaz bide turk halkina efeleniyolar .hey gidi hey burda ki suriyeliler abdliye efelencek postalarlar. Veya avrupadakiler sanki oralarin sahibi gibi davrancaklar postalarlar. Ana turkuyedekiler iktidar yzuunden simardi .sevmiyorum onlari .net .
Kim nereyi kötülüyor sanane seni mi gerdi? Burada bile yaşamıyorsun burada ne şartlarda yaşandığını bilmiyorsun ancak kulaktan dolma laflarla konuşuyorsun, hangi hakla gelip bize atıp tutabilirsin? Sen git diyorsun ben de sana gel diyorum. Gel burada asgari ücretle yaşa hadi.Gidiyormuş hahah tabi böyle bir cevap bekliyordum tam olarak. ahhh canim nasilda incelemiş herbirseyimi ben burayi kotulemiyorum sizin ulkenizi kotulediginiz gibi buradaki sartlari anlatiyorum ama sizin kafadaki insanlar direk turkiye kotu turkiye öyle turkiye böyle yasama kardeşim git... sizin gibiler yüzünden biz türkler burda dislaniyoruz iste anlatmak istedigim bu sizin gibi vatanini kotuleyenler yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?