Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

O zaman Türkiye'ye davet etmeyelim rica ederim

Cvp vermesem de cevap versem olmuyor mu?
Türkçe konuşamadan ülkeyi savunanları görünce beni bir gülme alıyor da :)
Hala laf kalabalığı yapiyorsun be canım hala bir cvp veremedin ama başkasına geri dön demek kolay dimi haydi şimdi sen git bakalım çok savunduğun ulkelere

Cumhuriyet halk partisi 1950den beri hic iktidar olamadi ki, 70 yil oncesini hatirladiginiza gore en az 90 yasinda olmalisiniz. Saygilar.
Tarih bilmezler, ekonomi bilmezler, kendi ana dillerini bilmezler, biz de yorum yapıyoruz boyuna.

Hala laf kalabalığı yapiyorsun be canım hala bir cvp veremedin ama başkasına geri dön demek kolay dimi haydi şimdi sen git bakalım çok savunduğun ulkelere
Gidiyorum zaten sen dert etme. Türkiye'deki herkes gayet rahat gayet güzel yaşıyor gibi cahil cahil konuşan birine de başka açıklama yapma gereği duymuyorum. Ha bir de bu kişi Avrupa'da yaşıyorsa. Gel burada İstanbul'un bir ilçesinde (Ümraniye, Fatih, Zeytinburnu vs) 1 ay yaşa. Madem Türkiye o kadar harika, gel burada yaşa canımın içi. O zaman görelim boyundan büyük laflarını. Orada kazandığını burada harcamakla olmaz o işler.

Memleketimi severim ama siz de amma abarttınız hangi şehirde yaşıyorsunuz? sizi İstanbul a alalım asgari ücretle!Ayrıca bazı şeyler lütuf değil,çalışıyorsanız bilmeniz gerek!

Fazla karbonhidrat algı bozukluğuna yol aciyorsa demek ki ..
1600 lira elbet bu kadar savunma yaptırir insanlara
Et olmuş 80 lira ..
Amaaaaaaa cenazeler parayla çıkıyordu ...
Yahu dolar 4 tl oldu desek bize ne biz dolar mı kullanıyoruz diyecek kapasitede insanlar bunlar.
İthalat nedir ihracat nedir dış borç nedir nereden bilsinler
İstanbul'da asgari ücretle geçinip bir de ağız tadıyla et yiyecek bir aile bulsunlar bana
Hollanda'dan ABD'den sallamakla olmuyor

Biz hep 50 liralık .....

Mazot olmuş 6 lira
Ama olsun ben 50 liralık alıyorum

Siyaset yapamazsiniz hele hele a partisi mikemmmmeeeell b partisi tu kaka olmaz ...
Asgari ücret 1600 liraymış ta nereye harcayacağını şaşırıyormuş..
Şimdi bi si dicem de..
Tövbe ya rabbi.
@Mune
Kib
nerede sıyaset? aynı yorumları sıyaset kategorısınde de yazıyoruz. oraya yaptıgımız yorumlar ıcındemı kıplenıyoruz. burada zaten herkes geçimle gelişmişlikle ılgılı yorum yapmıs. benım yorummu battı sana. partı falan dıyede tu kaka yapmamısım. bazı ulkeyı begenmeyen uyeler olmusta oncekı ulkeyle sımdıkı ulke arasında dunyalar farkı var. hala ısyan etmelerı neden dıye belırtmek ıstedım. evlı ve calısmıyorsan esınn parası seni doyurmuyoda asgarı ücrete az dıyorsan bısey dıyemem. dahada artar merak etme canım neyse ıyı gunler.

Gidiyormuş hahah tabi böyle bir cevap bekliyordum tam olarak. ahhh canim nasilda incelemiş herbirseyimi ben burayi kotulemiyorum sizin ulkenizi kotulediginiz gibi buradaki sartlari anlatiyorum ama sizin kafadaki insanlar direk turkiye kotu turkiye öyle turkiye böyle yasama kardeşim git... sizin gibiler yüzünden biz türkler burda dislaniyoruz iste anlatmak istedigim bu sizin gibi vatanini kotuleyenler yüzünden.

Senin ülkende savasta yok neden gittin amerigaya peki

Kim nereyi kötülüyor sanane seni mi gerdi? Burada bile yaşamıyorsun burada ne şartlarda yaşandığını bilmiyorsun ancak kulaktan dolma laflarla konuşuyorsun, hangi hakla gelip bize atıp tutabilirsin? Sen git diyorsun ben de sana gel diyorum. Gel burada asgari ücretle yaşa hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…