Merhaba.ben 21 yaşındayım beraberlik yaşadığım kişi ise 30 yaşında.kısa süre önce tanıştık beraber olmaya başladık ama onu sanki yıllardır tanıyormuşum gibi.Aramızda yaştan ötürü herhangi bir problem hiçbir şekilde olmadı yani ne ben karşımda 30 yaşında her şeyden geçmiş bi adam görüyorum ne o karşısında 21 yasında bi çocuk görüyor.Orta noktada buluşmayı başardık ve sürdürmeye de devam ediyoruz..
Babam bana çok düşkündür hiçbir şekilde tahammülü yok biriyle birlikte olmama dolayasıyla problem cıkarıyor her seferınde.Okulumu bahane edıyor açıktan okuyor olmama rağmen.Sevgılımın yasını bahane edıyor aramızda problem olmamasına ragmen.E sevgılımın de yaşı gelmiş her ne kadar seni beklerim dese de aılesının sıkıstırmasıyla devamlı evdekılerle konustun mu dıye baskıda bulunuyor ama ben de sureklı aılemle bu konuda konusmak cesaretını bulamıyorum tepkılerı bellı ortada.kafam cok karısık bu durumda ne yapmalıyım evlılık ıcın yasım erken bılıyorum fakat evlılık nıyetıyle tanıstık hal böyleyken erteleyınce uzatmaya calısınca kendımı kötü hissediyorum insan düşünür madem aılen ıstemıyor neden o nıyetle tanısıyorsun dıye kısacası ne yapacagımı bılmez bı durumda arada kalmıs hıssedıyorum.
Yaşın gerçekten küçük.. bende 20 yaşındayım senden 1 yaş küçüğüm ve bu yaşta verilen kararlar ilerde öyle geri dönülmez hatalara sürükler ki insanı duyguların düşüncelerin daha cok değişecek.. İşin ucunda pişman olmak var. Yaş farkınızda baya varmış acıkcası.. Bencede ailenin söylediğini yapmalısın. Onlar senin kötülüğünü değil her daim iyiliğini isterler.. yaşın küçük. karşındaki insan da seviyorsa biraz daha bekleyebilir.
♥gözyaşı♥;32059389 .!.:Bu soruyu kendine sor..
Sen gerçekten bu adamla hemen evlenmek istiyor musun ?
Eğer istiyorsan babanın karşısına geçip saygılı bir şekilde evlenmek istediğini açıkça ifade edeceksin..
Onlar sende ki isteği görünce mecbur kabul ederler ama bunun için önce kendine sor..
Bu adamı ne kadardır tanıyorum ve gerçekten bir ömürü onunla paylaşmak istiyor muyum diye..
Eğer cevabın kendi içinde netse ailen kabul edecektir..
Merhaba.ben 21 yaşındayım beraberlik yaşadığım kişi ise 30 yaşında.kısa süre önce tanıştık beraber olmaya başladık ama onu sanki yıllardır tanıyormuşum gibi.Aramızda yaştan ötürü herhangi bir problem hiçbir şekilde olmadı yani ne ben karşımda 30 yaşında her şeyden geçmiş bi adam görüyorum ne o karşısında 21 yasında bi çocuk görüyor.Orta noktada buluşmayı başardık ve sürdürmeye de devam ediyoruz..
Babam bana çok düşkündür hiçbir şekilde tahammülü yok biriyle birlikte olmama dolayasıyla problem cıkarıyor her seferınde.Okulumu bahane edıyor açıktan okuyor olmama rağmen.Sevgılımın yasını bahane edıyor aramızda problem olmamasına ragmen.E sevgılımın de yaşı gelmiş her ne kadar seni beklerim dese de aılesının sıkıstırmasıyla devamlı evdekılerle konustun mu dıye baskıda bulunuyor ama ben de sureklı aılemle bu konuda konusmak cesaretını bulamıyorum tepkılerı bellı ortada.kafam cok karısık bu durumda ne yapmalıyım evlılık ıcın yasım erken bılıyorum fakat evlılık nıyetıyle tanıstık hal böyleyken erteleyınce uzatmaya calısınca kendımı kötü hissediyorum insan düşünür madem aılen ıstemıyor neden o nıyetle tanısıyorsun dıye kısacası ne yapacagımı bılmez bı durumda arada kalmıs hıssedıyorum.
Canım çok haklısın inan benim acelem yok.Rabbim bu yaşımda karşıma çıkardı.Yaş ile ilgili de bir problemim gerçekten yok.Her şeyin farkındayım önce mesleğimi elime almam gerekir ailemin endişelerini anlıyorum fakat kestirip atılıyor oluşunu anlayamıyorum yani en azından bi tanışmaları gerekirdi o kadarına bile tahamülleri yok bu da beni rahatsız ediyor
Ailen neden bu kadar karşı cıkıyor acaba.
Bence birazda yaşını bahane ederek bunun arkasına sığınmışlar gibi o zaman evet yaşın küçük ama ailen de öyle bir karşı çıkmış ki sanki o kişiyi hiç istemiyorlar:44::44:
En azından dediğin gibi tanışabilirlerdi..
Sonçta kestirip attıkları senin sevdiğin değer verdiğin birisi bunun için bile tanışmaları gerekir di ailede herkez mı karşı:44:
Şöyle bir düşündüm de 6 yaşına girecek bir kız evladım var, 21 yaşında karşıma geçip evlenmek istiyorum dese, üstelik kendisinden 9 yaş büyük birisi ile bende babanız gibi davranırdım heralde.
Çok uzun zamandır da tanımıyormuşsun zira kısa süre önce tanıştık yazmışsın, ne bu acelen, okulunun bitmesini bekle bu sırada da karşındaki insanı daha iyi tanımış olursun, elinde artıları fazla olursa babanıda ona göre ikna etmeye çalışırsın.
20yaşında evlenmiş biri olarak sana tavsiyem asla bu kadar küçük bi yaşta evlilik yapma her yaşın bi güzelliği yaşamak istediğin şeyler var evlenince ister istemez kısıtlanıyo sonuçta bi sorumluluk alıosun o yaşta yaşaman gereken şeyleri yaşayamadın geçio yılların ve bi pişmanlık duyuyosun keşke diyosun bunu demek istemiyosan en az 3-4sene daha beklemelisin bence
haklısınız.böyle konularda anlık,hevese kapalıp da kararlar almam.mantık olarak gerçekten uyuştuğumuzu düşündüğüm için duygusal olarak da bir şeyler yaşamak adına kalbime izin verdim.erken oldugunun bilincindeyim lakin karşı taraf için öyle olmadığından arada kalıyorum
evet onunla ilgili herhangi bir soru işaretim yok istiyorum ömrümün geri kalanını onunla geçirmeyi.sadece babamın karşısına geçip de evlenmek istiyorum demek cesaretini kendimde bulamıyorum şuan için
maktulcugum,kardeşimden bile küçüksün :):) demem o ki hayatını kendini düşünerek geçir başkalarını değil ,kızma ama 30 yasında olup kendınden 9 yaş küçük biriyle beraber olmayı tercih etmeyecekti o halde
sen 27-28 yasında olsan karsındakı 9 yas büyük olsa normal olarak karsılanabılır ama şu an gercekten yaş çok orantısız,ilişkinizde belki problem olmayabilir şu anda ama bir kaç sene sonra emin ol problem olacaktır hem senin acından hem eşin tarafından herşeyi göz önünde bulundurup öyle hareket et
şuan için herhangi bir problem olmadığından yaşla ilgili bir problemimiz olabilirmiş gibi gelmiyor yani bilincine varamıyorum.tavsiyelerine dikkat edeceğimden emin olabilirsin. :)
♥gözyaşı♥;32059766 .!.:Fikrim şu ki;
Ben diğerler arkadaşlar gibi yaşının küçük olduğunu düşünmüyorum..
21 Yaş bence artık insanın aklını başına çoktan almasının gerektiği bir yaş..
Ve sen eğer henüz o cesareti kendinde bulamıyorsan tam emin değilsin ama bunu kendine bile itiraf edemiyorsun demektir benim kanımca..
Biraz daha bekle, babana yaş dışında neden istemediğini sor..
Belki vereceği cevaplar senin göremediğin ama onların görebileceği bir detayı işaret ediyordur..
Sadece yaş ise karşı çıktıkları bence erkeğin bayandan en az 6-7 yaş büyük olması çok büyük bir avantaj..
Tabi herkes benim gibi düşünmek zorunda değil..
Ama sadece yaş ise sorun arkadaşını ailen ile tanıştır ve babana tanımadan karar vermemesini söyle..
Eğer hayatın için kendi seçimlerini yaşamak istiyorsan cesaretli olmalısın..
Ama bunu çirkef ve çirkin bir şekilde değil kararlı ve saygılı olarak yapmalısın..
Anne babayı asla kırmamak gerekli..
Hakkında hayırlısı olsun, sevgiler..
ama ileriyide biraz olumlu olumsuz tartmanda fayda var,yani 1 yıl önce yaptıgın şey belki bu yıl dogru gelmiyor olabilir ,bu da öyle bir şey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?