Merhaba kızlarrr merhabaa :((

canım ben deli gibi aşıkttım ya nasıl seviyordum anlatamam
şu an çocuğu gösterseler bu muydu yani derim
aşklar geçiyor sevgilin ayrılmışsa kafasında bitirmişse
daha takmanın anlamı yok onları düşünüp düşünüp kendine zehir etme ilişkiyi

Niye konu açtın o zaman.
Yne de benim düşüncemi söyleyeyim.Hayat bir erkekten ibaret değildir.Kendini geliştir,hayatında başka ilgi alanların da olsun.O zaman karşındaki insanın da doğar doğmaz seni tanımadığını,senin de onu tanımadığını,herkesin kendine ait bir hayatı olduğunu benimsersin.Allah göstermesin,evlenip boşansan yeni biriyle evlensen nolacak.Kocanın yüzüne hep eski hayatını mı vurmasını istersin.Kaldı ki burdaki konu eski sevgili.

Sen iyimisin eyy umay umay arkadaşımmm ...

Allahım illa ki dert sahibi yapacaksınız kendinizi,

Ne kadar meraklısınız buna TÖVBE YA!!

18 yasinda kuz kariyer derdine dusucegine erkek derdine düşmüş..üzülüyorum bu konulari okuyunca..

acaba sevdiği kişi tarafından ,tek olma yada ilk olma isteğindenmi kaynaklanıyor..berabermi yaşıyorsunzuda bu kadar takıntı haline geldi

evli abladan cevap:
bi erkek için sürekli eski sevgiliyi gündeme getiren kadın en itici kadın profillerindendir...
evliliğimin ilk aylarında ağlama krizlerine giriyodum bundan dolayı..
hatta kıskançlıkla ilgili konum da var açmıştım aylar önce...
ama ne kadar bu konuyu gündeme getirirsem eşimin okadar g.tünü kaldırdığımı düşünüyorum artık...
sıfır reaksiyon gösteriyorum son zamanlarda..
örnek: daha dün eşimin bekarken kullandığı flash belleğini bulduk...
ex'in ebesine varana kadar fotolar vardı içinde..
hiç sallamadım...eşim şok oldu..
çok özür diledi ama okadar rahattım ki "boşver canım sorun değil" dedim..çok mutlu oldu..
şuan bi yamuk yapsa gözünün yaşına bakmam..ama eskiyi kurcalamak sadece seni paranoyak yapar...

eskiye rağbet olsa,bit pazarına nur yağardı..

birde şu varki,

gelen gideni aratır..

aaaa asıl lafı unuttum,eşeğin aklına karpuz kabuğu SOKMA!

Öncelikle uslubunuza dikkat edin. 18yasinda ergen bi insan degilim kariyerim açicindan da zaten calismalarin daha üniversite bitmeden basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…