Aşkın yaşı olmaz ama umarım siz veya karşınızdaki evli değildir.Yoksa sizden küçük olması neden bu kadar problem olsun kimerhaba arkadaşlar işallah beni maruz görürsünüz ve fikirlerinizle bana yardımcı olursunuz.ben yaşca benden küçük birinden hoşlanıyorum.oda benden hoşalıyır.onu görünce kalbim liseli kızlar gbi atıyor.o hissi seneler önce yaşamıştım gençkençsiz akıl verin ne yapmam lazım.. kendime kalbime gem vurMIYORUMM
Yaşlar 25 e ,52.... Ancak konu sahibi evlat edinmeyi düşünürse durum değişirSünnetir hatta bişey olmaz
Kendisi 52 çocuk 25Bence burada yaş ve medeni durumunuz çok önemli
Gerçi 52'de tersten 25 olabilir aslındaYaşlar 25 e ,52.... Ancak konu sahibi evlat edinmeyi düşünürse durum değişir
Yok artık ben bu ilişkiyi hiç onaylamadan 3 4 yaş falan sandım o yaştaki bir gencin bence beklentisi farklı tabi kadının da ne deyim artikKendisi 52 çocuk 25
Nuran teyze git torunlarını büyüt. Kırkından sonra azanı neresi paklar söylememe gerek yok sanırım. Kaşınmayaş 52 çocuk 25 yaşındaa
zengin olurlarYaşlar 25 e ,52.... Ancak konu sahibi evlat edinmeyi düşünürse durum değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?