• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba melek ablalarım deneyimlerinize ihtiyacım var :)

Merhaba :) konuya direk gireceğim bu sene inşallah erkek arkadaşımı babama anlatıcaz yani ailede yalnızca babam bilmiyordu onuda çözmek istiyoruz, ben üni2ye gidiyorum nişan söz şeklinde bir gelişme olsun ilişkimizde diye istiyoruz siz nasıl geçirdiniz bu dönemlerinizi bende sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum ön fikir olur diye :) şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)):KK15::KK15::nazar::KK200:
uni. de ve bu devirde cok gereksiz

amann adını koyunca noluyo ki daha sorumluluk geliyo üstünüze. bırak boşver seven bekler hem kız nişanlı olunca herhangi bi mertebe gelmiyo insana

Merhaba :) konuya direk gireceğim bu sene inşallah erkek arkadaşımı babama anlatıcaz yani ailede yalnızca babam bilmiyordu onuda çözmek istiyoruz, ben üni2ye gidiyorum nişan söz şeklinde bir gelişme olsun ilişkimizde diye istiyoruz siz nasıl geçirdiniz bu dönemlerinizi bende sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum ön fikir olur diye :) şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :)):KK15::KK15::nazar::KK200:
Daha 2. Sınıfmışsın bana kalırsa söz nisan işleri için çok erken. Benim de bu sene bitiyor okulum yaza nişan diyorlar ama bence hala erken çünkü ailelerimiz tanıştı ve şimdiden aileler işin içinde o zaman daha da dahil olacaklar vs vs sorumluluklar artacak. Bırakın böyle rahat rahat tadını çıkarın :) son sene veya okul bitince yapılması daha uygun geliyor bana.

defnemahsarglu defnemahsarglu
Bence hiç acele etmeyin.. Daha çok gençsin. Okulun bitsin, paranı kazanmaya bak öncelikle. Önünüzde ne de olsa uzun seneler var. Senin bu sıralar kafana takman gereken tek konu mezun olup çalişma hayatına baslamak olmalı bence. Önce kendi ayaklarının üzerinde durmalısın derim..

benim yorumum biraz farkli olacak cunki ayni senin gecicegin yollardan gectim :)

Uni 2de nisanlandim. Nisanliligim 1.5 yil surdu. Evlendigim yil son seneme gectim. Esimde doktora yapiyordu, beraber okula gidip geliyorduk :)

Babam ilk basta karsi cikti ama bir sekilde ikna oldu :)

Nişan olunca, yok ailesini aradı aramadı, bayramda geldi gelmedi, aileler birbirini aradı aramadı, akraba soruları, gelenekler görenekler, karşılıklı yemek yemeler bilmem ne. İşler çok sıkıcılaşıyor.
Bir yorumda ne güzel sevgililik olayını kabul eden babanız var demişsiniz, demek ki babanız geleneksel bir Türk babası.
Benimki de öyle ben anlatayım bizim nasıl oldu.
Biz ünide tanıştık, mezun olduk, nişan yapana kadar 5 yıl geçti. Nişana kadar babamın haberi yoktu.
Gayet rahat görüşüp, buluşuyorduk sevgiliyken, aynı evde kaldığımız dönemler bile oldu. İşimizi gücümüzü aldık, nişan yapıldı biz daha zor görüşmeye başladık, babam sağolsun hep tepemizdeydi.:KK70:
Dikkat edin bizim duruma düşmeyin yani daha rahat ederiz derken.

Son düzenleme:
Üniversite 2deyken sevgilim evlenme teklif etti diye terk etmiştim ben :-) hiç ev işi, çamaşır vs hazır değildim.

27yken eşimle tanıştım. 1 sene sonra isteme söz, nişan bir arada oldu, 2 ay sonra nikah sonra düğün yaptık. Aileler toplamda 3-5 kere görüştü. Uzatmak gereksiz geliyor bana...

önce okulunu bitirip işe başlamalısın.
henüz çok erken çoook
kendine sakın bunu yapma hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın.
şimdilik gez, toz, işine odaklan.
sevgilini tanı.
uzun süre tanıyor olabilirsin.
fakat büyüme çağındasınız fikriniz ve karakteriniz tam oturmamıştır, değişecektir.
büyüyorsunuz şu anda evlenmek için çok gençsiniz.
buradaki ablalarının tavsiyelerini mutlaka dinlemelisin. hepsi gerçek ve yaşanmış.

Back
X