Malesefki evet zaten baska sınıflardan belli öğrencilerle konusurken farklı laflar sölemiş benim haberim yoktu danısman öğretmeni söledi baska velilerden de şikayet var bu öğretmenle ilgili dedi11 yildir ogretmenlik yapiyorum. Hicbir zaman bu sekilde bir ogretmenin ozellikle bir ogrenciye takmasini, o ogrencinin uzerine gitmesini, o ogrenciye tahammulsuzluk göstermesini anlayamadim. Tabi ki bazi ogrencilerin yeri farkli oluyor ama ozellikle bir ogrenciye kotu davranmanin aciklamasi yok.
Siz sadece sizin cocugunuza boyle yaklastigina emin misiniz?
Para ödüyorsunuz karşılığında hizmet alıyorsunuzKusura bakmayın bu işi begenmiyorsnız zor geliyorsa yapmayacaksınız meslegini seven öğrencisini sever bizde yoldan toplamıyoruz parayı okula iyi egitim alsın dövüş öğrensin diye milyarlar dökmüyorum ben!!! Sonuna kadar şikayette bulunucam herkes işini saygısıyla severk yapsın
Çok tşk ederim malesef müdür yardımcısıyla görüştüm haklı buldu ama müdürün şahsi telefonunu aradım acmadı haberi varmıs zaten evet baska velilerdende şikayet varmıs bu öğretmen için yeni öğrendim danısman öğretmenindenBöyle bir öğretmenin şikayet dosyası kabarıktır diye düşünüyorum.
İlla ki bugüne kadar diğer velilerden de şikayet eden olmuştur.
Yaptığı çok çok yanlış.
Belki düzen sağlamak adına sert polisi oynuyor desek o üslupla zaten ordinaryus olsa ne verebilir çocuklara?
Bunun çok daha başka yolları var ama hakaret, tehdit gibi aba altından sopa göstermek kabul görebilir bir durum değil.
Direkt olarak müdürle görüşün derim.
Bilemedim. bir de ogretmenden dinlemek isterdim acikcasi.Malesefki evet zaten baska sınıflardan belli öğrencilerle konusurken farklı laflar sölemiş benim haberim yoktu danısman öğretmeni söledi baska velilerden de şikayet var bu öğretmenle ilgili dedi
Allah biliyor kimseye ispat etme özelligim yok ben sadece bugün benim basıma gelen yarın sizin basınıza gelebilir şuan ses kaydını paylasamıyorımçünkü hukuksal yola basvurucamKusura bakmayın, hıc inandırıcı gelmedi konunuz, kanıtım var diyorsunuz da mesajlasmada neyın ne oldugu anlasılmıyormus bıle, bence sız aldıgınz ses kaydı ile gerekli yerlere sıkayetınızı yapın.. Ögretmen konusu varsa lınc yapılacaksa herkes dolusuyor, konu sahibine körü körüne inanıyorlar.. Baska bişey olsa fake konu derler, herseyı sorgularlar..
Diyelim gerçekten boyle bi olay yasandı, veli olarak tepki göstermekte haklısınız.. Özel okul oldugunu soyluyorsunuz, paranızla cocugunuza hakaret ettirmeyin, hakkınızı burda deıl Baska mecralarda arayın.
Artik eski devir degil ki hayatim. Bundan 30 yil once olurdu,hem de neler olurdu. Ama artik her sey kayitli ispatli. Öttürürler oyle ogretmeni,kalkip bir kelime soylesen ogrenciye aninda sikayeti yersin. Eskiden Agam pasam usuluyle devam ediyordu her sey. Nufuzu olan giderdi milli egitime sikayet ederdi caninin istedigi gibi. Oralara erisemeyenler mal gibi ceker dururlardi kotu muameleyi. Ama simdi oyle degil, cocuklara suradan kalk suraya otur dersen veliler cimerden girer insan haklari mahkemesinden cikarlar.inanmayanların neden inanamadığını anlamadım..
böyle öğretmenlerle karşılaşmamış olmanız var olmadıkları anlamına gelmiyor.
darkmore devlette de olmaz demişin güldüm haberin olsun arkandan gülmüş olmayayım:)
Ben kimseyiköle olarak görmedim bence sizin okumanızda sorun var yada anlamanızda ! Ben dövüş öğrensin diye yollamıyorum cocugmu anladınızmı yada sözlü şiddete maruz kalsın diyePara ödüyorsunuz karşılığında hizmet alıyorsunuz
Para verdim de para verdim tavrınız rahatsız edici gerçekten
Kimse sizin köleniz değil para verdiniz diye
Anlattığınız doğruysa dilekçe yazın dersi izlerler ve kim haklıysa gereği yapılır
Sınıf öğretmeninin of ya yazması da ayrı bir ilginç ayrıca
O nasıl bir mesleki yaklaşım?
Aynen öyle sütten cıkma ak kasıklar bu tür insanlar malesef öğretmenim zaten böle bir durumunuz yoksa bir egitimci olarak üzerinize alınmazsınız tşk ediyorum yorumunuz içinBazı öğretmenlerin neden üstüne alındığını anlamıyorum. 16 yıllık eğitim hayatım boyunca 3-4 tane tuh hastası öğretmene denk geldim mesela ben. Öğretmenler arasında tacizci de var, tecavüzcü de, dayakçı da, egoistlerde yani her türde insan var. Bizim Ortaokuldaki bir matematik öğretmeni tekme tokat dalardı sınıfta eşyalara sinirlenince mesela, 3. Sınıftayken kızlarla etek açmaca oynuyorız diye bir kadın öğretmen evire çevire dövmüştü beni mesela. Annem okulu ayağa kaldırmıştı o zaman. Sınıfta da arkadaşlarımızı ciddi döven öğretmenler vardı. Neden herkes yok gibi davranıyor ki? Bu kişinin karakteri bozuksa yapacağı iş de bu kadar olur yani.
Gayet düzgün ve saygılı konuşuyorum, sizinle de konu sahibiyle de. Öncelikle herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ben nasıl sizin fikrinize saygı duyuyorsam siz de benim fikrime saygı duymalısınız. İstediğiniz kadar beğenmedim atabilirsiniz. Ben de sizin gibi sağlıkçıyım (tıp okuyorum). Hastanede iğne acıttı diye cimere şikayet yazanı bile gördüm. En azından karşımızdakini bir kere uyarma tenezzülünde bulunmalıyız diye düşünüyorum. Şikayet herkesin en doğal hakkıdır. Fakat konu sahibi ilk mesajında öğretmenle konuşmadığını ve cimere şikayet etmeyi düşündüğünü yazmış. Ben de önce öğretmenle konuşup rahatsızlığını bildirmesi çözüm bulamazsa okula şikayet etmesi veya cimere yazmasını söyledim. O da öğretmene şikayetini bildirdiğini ve sonuç alamadığını söyledi zaten. Bu durumda elbette ilgili yerlere şikayet edebilir.Özel hayatinda ne olursa olsun bu şekilde davranamaz el kadar bebeyi azarlamak kolay gitsin disine göre birini bulsun. Sizde konusmaniza dikkat edin
Mesajlasma goruntusunde ayrinti yok ki,herhangi bir sebepten sorun yasamis da olsaniz boyle bir sekilde mesajlasirdiniz. Ogretmeninizin cocuga kafani kirarim bilgisayarini kirarim dedigine dair bir yazisma goremedim ben.Siz bilirsiniz inanıp inanmamak sorun degil ben herseyimle diger sayfada msjı bile kanıtladım sacma sapan dediginizi biz 3gün önce yasadık!!!!
inanmayanların neden inanamadığını anlamadım..
böyle öğretmenlerle karşılaşmamış olmanız var olmadıkları anlamına gelmiyor.
darkmore devlette de olmaz demişin güldüm haberin olsun arkandan gülmüş olmayayım:)
Parayla rezillik okula milyarlar döktüm yazmışsınız sürekli paradan bahsediyorsunuzBen kimseyiköle olarak görmedim bence sizin okumanızda sorun var yada anlamanızda ! Ben dövüş öğrensin diye yollamıyorum cocugmu anladınızmı yada sözlü şiddete maruz kalsın diye
Çok tşk ederim malesef müdür yardımcısıyla görüştüm haklı buldu ama müdürün şahsi telefonunu aradım acmadı haberi varmıs zaten evet baska velilerdende şikayet varmıs bu öğretmen için yeni öğrendim danısman öğretmeninden
Kayda aldıysanız haber kanallarının WhatsApp ihbar hattına atınElimde delilim var zaten ben kayda almıstım telefonumda var ama okul müdürlerigeri dönüş bile yapmadılar .öğretmenle konustum sözde şaka yapmıs bende dedimki ben vardım yanında hiçte şaka yapmadınız !!! Dedigim zaman şok oldu
Kılıf uyduruyor işte, bariz belliAyrıca başka bir öğretmenin evet o öğretmen hakkında şikayet çok diye veliye bilgi vermesi de hiç meslek ahlakına uyan bir davranış değil dedikodu yapar gibi..Tamam deyip gereken yerlere bilgi vermesi gerekirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?