- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
sen bakma o doktora o zaman cnm belki geç yumurtladın ağrı ondandır sen ne olur ne olmaz bugün halvete gir eğer yumoş yeni çatlıyosa kaçırmamış olursun
ben hıç alttan muayene olmadım:26: oncekı drum bakmadan klomen vermıştı bende içmemiştim
kızlar rahim filmi çektirdiniz mi bende en çok ondan korkuyorum hep erteliyorum ya:26:
tmm halvete giriyim
bende erteliyordum hep hem acıyacak hem de sonucu kötü çıkarsa diye. ama korktuğum gibi değildi ilaç verirken ağrım oldubiraz 2 gün naz yaptım eşime geçti sonra
cnm ya doktorlar tam bişi demiyolar bi arkadaşım vardı benim oda pko yılda bir kez faln adet görüyodu baya ileri seviyedeydi onada doktor büyümedi bu ay olmaz dedi ki arkadaşım hemşire o çalışmaya devam etmiş 22. gün adetinin kontrolü vardı yumoşu çatlamış ve tuttu olabiliyo böle şeler ben mesela eskiden regliye yakın yumurtlama bitti nasıl olsa die pek üstüne olmazdım birlikteliğin ama geç çatlayabildiğini de öğrenmiş oldum
o varya tam anlamıyla benim korkulu rüyam çok mecbur kalırsamda anestezili felan yaptırim diom kuzenim çekildi benim aman bi anlattı bi anlattı ödüm koptu yaa
bende erteliyordum hep hem acıyacak hem de sonucu kötü çıkarsa diye. ama korktuğum gibi değildi ilaç verirken ağrım oldubiraz 2 gün naz yaptım eşime geçti sonra
bakalım hayırlısı artık ya
ilaç verirken...derken ne ılacı anlamadım
korunduğum 2 yıla cok pişmanım. belki başta korunmasaydım daha cok yol alırdım
yok ya tabi değişir insandan insana göre ama anlatıldığı kadar kötü değildi. üstelik benim adetlerimdeağrılı değildlr. azcık ağrıya katlanamam. zaten güçlü bi ağrı kesici veriyorlar 1saat önce iç demişti. ama kafam rahatladı şükür demiştim kanalların acık deyince
herşeyde vardır bi hayır cnm sıkma canını olan olmuş artık zararın nersinden dönersen kar say pişmanlığınla kendini yiyip bitirme
tabi aslında kanlarda sorun olmadığını bilmek benide çok rahatlatır ama nedense acyip bi tırsıyorum ya
öyle yapmaya çalışıyorum ama bunalım bi dönemdeyim. işler de yoğun takacak bişey arayınca sebep hazır. keşke böyle yapsaydım yok yapmasaydım. o yıllardada sorsaydın bebekten korkuyordum hazır değilim diye ağlıyordum
korkutma kendini omuzlarından büyük yük kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?