- 13 Haziran 2011
- 12.759
- 7.912
- 448
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım bana da primolut diye bi ilaç verdi kanamamı durdurdu biraz ama adeti geciktiriyomuş inşallah dengemi bozmaz bi de glukofen diye bi ilaç kullanıyorum senin geçti mi kistlerin tatlım
canım bana da primolut diye bi ilaç verdi kanamamı durdurdu biraz ama adeti geciktiriyomuş inşallah dengemi bozmaz bi de glukofen diye bi ilaç kullanıyorum senin geçti mi kistlerin tatlım
ben İzmir deyım cnm guya buyuk şehırdeyım ama randevu alamıyorum ya. bıre erkek dr istemıyorum o yuzden bulamıyorum bulduklarımda dolu oluyo
benımde 6 cmlık kıstımı prımlolut ve soğan suyu erıttı
inş hortlamamıştır bu kıst başıma
ay kusura bakma canım ya sen kistim gitti diyosun ben bi daha soruyom kafayı yedim yaa:))
geçti bakalım şimdilik ama çok sık tekrarlıyo ya yılda 3 kez falan resmen kist tedavisi görüyorum oda yumurtlama bozukluğundan oluyo sanırım inşallah sende biran önce sıkıntılarından kurtulursun tatlımm
amin hepimiz inşallah yaa valla burayı beğendim daha yeni üye oldum kimseye dert anlatamıyorum insanlar anlamıyolar halden burda aynı dertten muzdarip insanlar birbirlerinin halinden daha iyi anlıyo :)
cnm Uşak a nasıl gelgıt yapayım kı..3 saat burdan. ee sureklı gıdıp gelmem gerekecek. imkansız yanı
aynen öle cnm konuşarak o kadar rahatlıyorum ki burda çünkü ne derdim varsa herkes beni anlıyo aynı şekilde burda biri üzülsün cnm yanıyo biri hamile kalsın mutlu oluyorum o kadar seviyorum ki burda olmayı
çok doğru gerçekten canım sen nerde oturuyosun kaç yıllık evlisin :))?
cnm ben burdurda oturuyorum aslen uşaklıyım 26 yaşındayım 2 ay sonra 27 olucam 3 yıllık evliyim evleneliden beri pko olduğumu bildiğimden hiç korunmadım iyikide öyle yapmışım bak hala bekliyorum ama karamsar değilim ya sen bahset biraz kendinden emi bende seni taniyim
ben de vanda oturuyorum aslen trabzonluyum 2.5 yıllık evliyim ben de 26 yasındayım saf gibi ilk sene korundum geçen sene de deprem falan oldu bakamadık tedavi olayına bu sene başladık ama adam gibi bi doktor bulamıyorum canım yaa
kızlar muayeneden çok korkuyorum. pazartesı benı alttan muayene eder dımı:26:
olan var mı aranızda. şimdiden sinirim bozulmaya başladı
selam kızlar ben geldim
yelpazdan haber varmı baktım sayfalara ama bişey göremedim
muhtemelen eder cnm ben her zaman alttan muayene oluyorum neden korkuyosun sen korku değilde utanmak mı yoksa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?