merhaba pkolular burda toplanalım mı??

ben İzmir deyım cnm guya buyuk şehırdeyım ama randevu alamıyorum ya. bıre erkek dr istemıyorum o yuzden bulamıyorum bulduklarımda dolu oluyo
benımde 6 cmlık kıstımı prımlolut ve soğan suyu erıttı
inş hortlamamıştır bu kıst başıma

canım bana da primolut diye bi ilaç verdi kanamamı durdurdu biraz ama adeti geciktiriyomuş inşallah dengemi bozmaz bi de glukofen diye bi ilaç kullanıyorum senin geçti mi kistlerin tatlım

ay kusura bakma canım ya sen kistim gitti diyosun ben bi daha soruyom kafayı yedim yaa:))

canım bana da primolut diye bi ilaç verdi kanamamı durdurdu biraz ama adeti geciktiriyomuş inşallah dengemi bozmaz bi de glukofen diye bi ilaç kullanıyorum senin geçti mi kistlerin tatlım

geçti bakalım şimdilik ama çok sık tekrarlıyo ya yılda 3 kez falan resmen kist tedavisi görüyorum oda yumurtlama bozukluğundan oluyo sanırım inşallah sende biran önce sıkıntılarından kurtulursun tatlımm

erkek istemiyorsun ama ben şöle bişi duydum aslen uşaklıyım bu arada.9 eylülde bi profesör uşakta bi tane jinekolog var ona yolluyormuş hastaları tabi ne kadar doğru bilemem eğer böle bi şansın varsa bekarken bende o doktora gidiyordum ama uşakta tabi mehmet akif şanlı

amin hepimiz inşallah yaa valla burayı beğendim daha yeni üye oldum kimseye dert anlatamıyorum insanlar anlamıyolar halden burda aynı dertten muzdarip insanlar birbirlerinin halinden daha iyi anlıyo :)

regliye 8 günüm kaldı gün sayıyorummm diğer topiclere bakıyorum arada gebelik belirtilerine felan bende hiç bişe yok arayırum tarıyorum yok bi tane bulsam ümitlencem ama ne arar bırak gebeliği psikolojik belirti bilem yok yaa

amin hepimiz inşallah yaa valla burayı beğendim daha yeni üye oldum kimseye dert anlatamıyorum insanlar anlamıyolar halden burda aynı dertten muzdarip insanlar birbirlerinin halinden daha iyi anlıyo :)

aynen öle cnm konuşarak o kadar rahatlıyorum ki burda çünkü ne derdim varsa herkes beni anlıyo aynı şekilde burda biri üzülsün cnm yanıyo biri hamile kalsın mutlu oluyorum o kadar seviyorum ki burda olmayı

cnm Uşak a nasıl gelgıt yapayım kı..3 saat burdan. ee sureklı gıdıp gelmem gerekecek. imkansız yanı

cnm Uşak a nasıl gelgıt yapayım kı..3 saat burdan. ee sureklı gıdıp gelmem gerekecek. imkansız yanı

evet imkansız görünüyo ben ıspartaya gidiyorum gerçi burdurla arası 1 saat o yüzden çok koymuyo bana bide saat başı otobüs te var benim çok zor olmuyo ama dur bakalım sanda iyi bi doktor nasip olacak belki ondan bulamıyosun vesile oluvercek belki böle bende ilk bu doktoruma başlamadan önce araştırdım başka birini önerdilerdi bana ama kısmet olmadı ona gidemedim hatta diğer önerilenlerrede 3. günü gitmem lazımdı hangi doktor boşsa ona yazın madem randevumu dedim iyikide böle olmuş ben çok memnunum doktorumdan çok sakin rahat ne bilim ya anlatıyo bu budur şu şudur ne olduğunu ne olacağını biliyorum ve beni dinliyo en önemliside bu

aynen öle cnm konuşarak o kadar rahatlıyorum ki burda çünkü ne derdim varsa herkes beni anlıyo aynı şekilde burda biri üzülsün cnm yanıyo biri hamile kalsın mutlu oluyorum o kadar seviyorum ki burda olmayı

çok doğru gerçekten canım sen nerde oturuyosun kaç yıllık evlisin :))?

çok doğru gerçekten canım sen nerde oturuyosun kaç yıllık evlisin :))?

cnm ben burdurda oturuyorum aslen uşaklıyım 26 yaşındayım 2 ay sonra 27 olucam 3 yıllık evliyim evleneliden beri pko olduğumu bildiğimden hiç korunmadım iyikide öyle yapmışım bak hala bekliyorum ama karamsar değilim ya sen bahset biraz kendinden emi bende seni taniyim

ben de vanda oturuyorum aslen trabzonluyum 2.5 yıllık evliyim ben de 26 yasındayım saf gibi ilk sene korundum geçen sene de deprem falan oldu bakamadık tedavi olayına bu sene başladık ama adam gibi bi doktor bulamıyorum canım yaa

kızlar muayeneden çok korkuyorum. pazartesı benı alttan muayene eder dımı:26:
olan var mı aranızda. şimdiden sinirim bozulmaya başladı

canım ya biraz araştır tabi ama bulduğuna da vardır bi hayır de ben durumu anlattım istediğim doktora gidemedim die ama şuan çok memnunum

selam kızlar ben geldim

yelpazdan haber varmı baktım sayfalara ama bişey göremedim

muhtemelen eder cnm ben her zaman alttan muayene oluyorum neden korkuyosun sen korku değilde utanmak mı yoksa:26:

utanmakda var ama yok canım benımkı korku. canım acıyacak dıye korkuyorum. bayan drlar gerçekten daha acımasız oluyolar. erkek doktordan ise utanıyorum o yuzden kadın dr tercıh ettım
ama bılmıyorum çok tırsıyorum yok mandal yok alet okudukça korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…