- Konu Sahibi mutluluk_27
iyi sayılırım cnm gecenin yarısı biri huzurumuzu bozdu onu saymazsak tabi
hayırdır yaa nooldu ki eğer özel değilse tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi sayılırım cnm gecenin yarısı biri huzurumuzu bozdu onu saymazsak tabi
canım eşinmi konusmadı karsıdakimi anlamadım ben olayı bende uyumadım gece 9 gibi yattım yeni kalktım uyku sersemiyimhemen eşini suçlama
hayırdır yaa nooldu ki eğer özel değilse tabi
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inş.
Dualarınızda bizide unutmayın.
Dualarda buluşmak dileğiyle..
yok cnm burda kimseden saklım yok çok şükür gece yarısı eşimin telefonu çaldı ama baya çaldı eşim açtı karşıdaki konuşmadı sonra pat arkasından mesaj attı eşime ayıp şeler yazıyodu mesajda eşim tekrar aradı açıyo ama konuşmuyo sonra karşı taraf bi daha mesaj atmış abi yanlış oldu kusura bakma die be mübarek önce aradın sonra msj attın hadi yanlış aradın msj nasıl yanlış attın dimi ona takıldım biraz şimdi eşim aradı aklına takılıyosa ara dedi numarayı gece vermişti zaten
hayr cnm ılaç kullanmıyordum dr klomen vermştı ama kullanmadım. sadece folık asıt alıyorum
numarayı bır kenara yaz canım nolur nolmaz .aklına kötu şeyler getırme oyle olsa numarayı eşın sana vermezdı zaten
numarayı vermese bende kuşkulanırdım hatta dahası ortalığı yıkardım ama numarayı vermış. gerçekten densız terbıyesızın bırı geceyarısı kımle uğraşayım dıye rastgele yapmışda olabılır cnm
aman inşallah öyledirde ben arayıp bi konuşem diom içim rahat etsin
canım eşinin üstüne gitme sakın aranızdaki güveni sarsma bence kapat gitsin bu konuyu ama numara dursun kösede tekrar rahatsız ederse eğer şikayette bulunursun yada direk numara değiştirirsiniz
yerinde olsam hiç muhattap olmam üstüne düştükce kudurur böyleleri sen bilirsin yinede
arama canım
ama o numarayı asla kaybetme. hayat bu nolur nolmaz temkınlı olmak lazım
kızlar benim kasık ağrım hala devam ediyor bugün belimede geçti sol kasığımda bi dolgunluk hissediyorum eğilip doğrulurken.akıntım falan yok 31inde renkli ultrasonum var ondan önce gitmek istemiyorum hastaneye napsam şaşırdm