merhaba pkolular burda toplanalım mı??

Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inş.
Dualarınızda bizide unutmayın.
Dualarda buluşmak dileğiyle..

hayr cnm ılaç kullanmıyordum dr klomen vermştı ama kullanmadım. sadece folık asıt alıyorum
numarayı bır kenara yaz canım nolur nolmaz .aklına kötu şeyler getırme oyle olsa numarayı eşın sana vermezdı zaten

hayırdır yaa nooldu ki eğer özel değilse tabi

yok cnm burda kimseden saklım yok çok şükür gece yarısı eşimin telefonu çaldı ama baya çaldı eşim açtı karşıdaki konuşmadı sonra pat arkasından mesaj attı eşime ayıp şeler yazıyodu mesajda eşim tekrar aradı açıyo ama konuşmuyo sonra karşı taraf bi daha mesaj atmış abi yanlış oldu kusura bakma die be mübarek önce aradın sonra msj attın hadi yanlış aradın msj nasıl yanlış attın dimi ona takıldım biraz şimdi eşim aradı aklına takılıyosa ara dedi numarayı gece vermişti zaten

yok cnm burda kimseden saklım yok çok şükür gece yarısı eşimin telefonu çaldı ama baya çaldı eşim açtı karşıdaki konuşmadı sonra pat arkasından mesaj attı eşime ayıp şeler yazıyodu mesajda eşim tekrar aradı açıyo ama konuşmuyo sonra karşı taraf bi daha mesaj atmış abi yanlış oldu kusura bakma die be mübarek önce aradın sonra msj attın hadi yanlış aradın msj nasıl yanlış attın dimi ona takıldım biraz şimdi eşim aradı aklına takılıyosa ara dedi numarayı gece vermişti zaten

bence fazla takma yaa hem sıkıntılı bi durum olsa eşin sana numarayı vermezdi di mi ?:))

hayr cnm ılaç kullanmıyordum dr klomen vermştı ama kullanmadım. sadece folık asıt alıyorum
numarayı bır kenara yaz canım nolur nolmaz .aklına kötu şeyler getırme oyle olsa numarayı eşın sana vermezdı zaten

cnm hem o ilaçlardan değilde çatlatma iğnesinden oluyo sende hamilesin inş bak takma kafana.evet cnm eşim konusunda bende onun suçlu olabileceğine çok ihtimal vermiyorum ama genede kurt düştü içime

numarayı vermese bende kuşkulanırdım hatta dahası ortalığı yıkardım ama numarayı vermış. gerçekten densız terbıyesızın bırı geceyarısı kımle uğraşayım dıye rastgele yapmışda olabılır cnm

canım eşinin üstüne gitme sakın aranızdaki güveni sarsma bence kapat gitsin bu konuyu ama numara dursun kösede tekrar rahatsız ederse eğer şikayette bulunursun yada direk numara değiştirirsiniz

canım eşinin üstüne gitme sakın aranızdaki güveni sarsma bence kapat gitsin bu konuyu ama numara dursun kösede tekrar rahatsız ederse eğer şikayette bulunursun yada direk numara değiştirirsiniz

evet bende öyle düşündüm sen bana güvenmiyor musun dicek ve bana çok kırılcak kırmak istemedim ama kendimi zor tuttum numarayı ariyim diodum aramasam mı acaba

bencede kesinlikle arama hem kendin için hem eşin için nolursa olsun sen yine eşine güven ama numarayıda kaybetme dursun kösede aynı şeyler oldugunda sikayette bulunursun

kızlar benim kasık ağrım hala devam ediyor bugün belimede geçti sol kasığımda bi dolgunluk hissediyorum eğilip doğrulurken.akıntım falan yok 31inde renkli ultrasonum var ondan önce gitmek istemiyorum hastaneye napsam şaşırdm

kızlar benim kasık ağrım hala devam ediyor bugün belimede geçti sol kasığımda bi dolgunluk hissediyorum eğilip doğrulurken.akıntım falan yok 31inde renkli ultrasonum var ondan önce gitmek istemiyorum hastaneye napsam şaşırdm

canım senden de bi iyi haber gelecek sanırım ya öyle geliyo bana bekle cnm bakalım ne kaldıki ay sonuna aylarca bekledin mesela 1 haftamı dayanamıcan

Back
X