- Konu Sahibi mutluluk_27
-
sibelsibel karsılasırız umarım konusuruz dertlesiriz arkadasım
adetinin 3.günü git canım zaten direk hormon testi isteyecektir umarım herşey yolunda gider kısa sürede hamile kalırsın yelpaz
selamm canlarr yeni gelenler hoşgeldiniz.her şey yolundadır umarım hepinize hayırlı cumalar diliyorummm:):):)
merhaba hanımlar bende pkoluyum.aranıza katılmak istiyorum
.bebek çok istiyoruz ama şimdiye kadaar olmadı.bu ay yumurtlama akıntısını görmedim.adet olmam gerekiyor olmadımda,ne yapsam bilmiyorum.adet olur olmaz doktora gideceğim.tedavi isteyeceğim bu arada çocuk için daha hiç tedavi görmedim.
sibelsibel karsılasırız umarım konusuruz dertlesiriz arkadasım
adetinin 3.günü git canım zaten direk hormon testi isteyecektir umarım herşey yolunda gider kısa sürede hamile kalırsın yelpaz
ben de pkoluyum klomen kullandım bu ay ancak istenen olgunluga ulasmamıs yumurtalarım önümüzdeki ay 150mga cıkıyorum hayırlısı bakalım
üstüme alınıyorum hoşbuldum.
arkadaşlar bu topik uğurlu geldi bana adetim geçikince bi test yapayımda eğer bişe yoksa söktürücüye başlayıp doktora gideyim diyordum..neyse testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı.acaba hamilemiyim içimde bi korku ve heyecan var.testi sabah tekrarlayacam inş.belirginleşir çizgi.
İsteyen herkese Allahım hayırlısıyla nasip etsin
canım moralni bozmak istemem ama pko illaki tedavi gerektiren bi rahatsızlık inş ilk tedavinde olumlu sonuçlar alırsın hoşgeldin bu arada
hadi bakalım canım inşallah sende bizim ilk hamilemiz olur bizede uğur getirirsin haber et emi bizede
üstüme alınıyorum hoşbuldum.
arkadaşlar bu topik uğurlu geldi bana adetim geçikince bi test yapayımda eğer bişe yoksa söktürücüye başlayıp doktora gideyim diyordum..neyse testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı.acaba hamilemiyim içimde bi korku ve heyecan var.testi sabah tekrarlayacam inş.belirginleşir çizgi.
İsteyen herkese Allahım hayırlısıyla nasip etsin
canım selam evet karşılaşsakda dertleşsek ne zor şeyle yaşıyoruz Rabbim sabrımızı artırsın inşallah.Canım ya benim hormon testim yapıldı normal pko değerlerine sahip değil ama ultrasonda pko bariz.Nese ayın 15 i 14. günümdü gittim doktor 21mm demiş ben 11 anlamışım boş yere üzüldüm bi sürü bugün gene kontrol vardı doktor gözün aydın yumurtan kendi çatladı sıvısı var tutturabildiyseniz olur dedi meğer çatlayıp çatlayamayacağnı görmek istemiş ama içimdi hiç umut yok nedense Rabbim neylerse güzel eyler hayırlısı bakalım artık 13-14 güne regli olurum
canım klomen nekadar kullandıkdan sonra ilacı değiştirdin dr bu ay 3.doza başlayacağımızı söyledi adetin 3.günü gitcem bakalım
bu arada avulasyon testleri pkolularda işe yarıyor mu ?
2 tane test yaptım silik pembe var ama pkolu olmak baştan herşeye karamsar baktırıyor.test yanlış diye düşünüyorum.alak bullak oldum uyuyamadım.inş..vardır diyorum.seninde yumoşunun kendiliğinden çatlamış.inş.olumlu sonuc alırsın
Bende bir pko luyum
progestan kullanıyorum 3 aydır bebek için çalışıyoruz fakat şimdilik bir şey yok.
bakalım bu ayda pek umudum yok ama bilmiyorum nasip.
bir kaç güne kadar kırmızıları görürsem tekrar dr a gidicem tahliller için.
hı bi yandanda prolaktinle savaş veriyorum
Rabbim inş. en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun inş.
vee pko'ya bi üye daha eklendi : ahanda ben
bi defa bende prolaktinle savaş verdim .. şimdi bidaha baktırcam değişme var mı diye ..
prolaktin yüksekliği sanırım çok korkulacak bişi değil tedavi edilebiliyo çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?