- Konu Sahibi mutluluk_27
akıntım var hiç olmazdı ben ona bağladım![]()
olabilir canım bilemiyorum akıntı ne durumdaydı bende ama dediğim gibi kistin atılıyorsa reglin çok feci geçiyor yani en azından bende öle olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıntım var hiç olmazdı ben ona bağladım![]()
canım takibe gittim yumurtamın gelismediğini söyledi önümüzdeki ay 3.doza cıkcaz dedi gönderdi beni sence drumu değiştirmelimiyim
canım bende dün öyle düşündüm bana hiç bi açıklama yapmadıki şu yan etkileri olabilir şöyle olur böyle olur kist olabilir yok söylediğim gibi yumurta olmamıs 3.doza geçcez dedi ozaman olur gibi dedi baska bisi demedi gönderdi beni
yok devlet canım ya napsam şaşırdım kaldım
canım sen nasıl tedaviler geçirdin anlatırmısın bizede farklı bişiler öğreniriz belki ne kadardır deniyorsun
ilk gittiğimde ultrasonla baktılar sol overde 25mm kist var dediler. sadece yasmeen verip yolladılar. sonra gittiğimde sivilcelerim coşmuştu ve 97 kilo filandım. doktor vücudumdaki kıllanmaları fln da görünce sende pko var dedi ama ne açıklama ne bişey. diane verdi bir de yanında bir anti androjen verdi. antiandrojeni 4 ay fln kullandım. ama her ay doğum kontrol hapını değiştirdi. bu süre boyunca yasmeen, diane, belara, klomen gibi bir sürü ilaç denedik. kistim hiç değişmedi üstelik tedavi boyunca sürekli olarak şiddetli kanamalar, ağrılı geçen adet dönemleri vardı. Bir de en kötüsü ani şişkinlikler oluyordu vücudumda. bir gecede 4 kilo almış gibi uyandığımı biliyorum. sonra doktora kızıp bıraktım tedaviyi. bir iki ay sonra bu doktoruma başladım. bu doktorum daha insancıl yaklaştı önce tahlillerimi ultrasonumu çektirdi. İki over de pko görünüyor dedi. bir tanesi 26 mm bir tanesi 12 mm. sonra oturup pko yu anlattı. evlenene kadar sana yapabileceğimiz birşey yok bu hastalığı kabulleneceksin önce. evlendiğinde de tedavine devam edeceksin o şekilde hamile kalacaksın. hamilelikten sonra genelde düzeliyor zaten seninki de çok kötü bir durumda değil dedi. Tekrar diane başladık (sadece o) bir de ben glokophage başlayacağım kendim. durum bundan ibaret. toplamda 1 yılı geçti ama bir kademe yol alamadığım gibi ikinci overimde de kist var![]()
özel uzak canım buraya ya gidip gelmek sorun olcak diye özel düşünmüyorum pek ama devlet baska bi hastane var bide ona görünüyüm olmazsa
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun hepimizde var ki sen gene bence iyi durumdasın normalde pkota tek overde onun üzerinde kistik yapı olur sana 2 tane demişler sanırım bende bekarken yasmin kullandım hatta evliyken bile dönem dönem kullandım aynen dediğin gibi kilo yapıyor ama başka türlüde kurtuluş yok bu illletten bilirim canım kistin nasıl ağrılar yaptığını senin kistlerinde çok küçük zaten endişenme bende 6cm di en son![]()
solda birkaç tane varmış ama 25mm dedi anlamadım aslında. doğru düzgün de birşey söylemiyorlar ki insana. cımbızla çekiyorsun lafı. hastalıktan değil de bu doktorlardan yıldım beninşallah kurtuluş olur ya. ilk devlet hastanesine gitmiştim orada bir kadın asistan benim karşıma oturup senin çocuğun da olmaz yalnız. tedavisiz imkanı yok hamile kalamazsın. demişti. günlerce nasıl ağladım biliyor musun? bir tanesi sen kısır olursun demişti. ayy neler neler yaşadım. bu son doktorumda devlet hastanesinde ama allah ondan bin kere razı olsun. o kadar güzel anlattı ki. kurtulmak istiyorum ya ben de herkes gibi normal bir şekilde çocuk sahibi olmak istiyorum. nişanlandığımda evlendiğimde eşime bunun açıklamasını yapmak zorunda kalmak bile içimi daraltıyor şimdiden
![]()
adet oluyum 3. günü direk baska bi dra gidim ozaman herşeyi baştan alıyım bakalım
canım evet biraz zor hamile kalıyoruz ama kalınıyo bi şekilde bak ben evleneli 3yıldır uğraşıyorum ama sen kısırsın gibi bişey söylenmesi hele hemşirenin bu tarz konuşması aptalca Rabbim ol dediğinde gerisi boş üzme sen kendini
üzerimde nasıl bir baskı var anlatamam![]()