merhaba pkolular burda toplanalım mı??

selam kızlar yarıyıl tatiinde giremedim pek bugun doktora gittim 20 mm tek yumurtam olmuş iğne oldum bugun :))gereksiz bir umutsuzluk yerleşmiş bünyeye gitmiyor:D

selam kızlar bugün beta hcg yaptırdım 57,7 çıktı tam sevinecekken değer küçük ümitlenme dediler hevesim kursağımda kaldı geç mi yerleşti acaba

selam kızlar bugün beta hcg yaptırdım 57,7 çıktı tam sevinecekken değer küçük ümitlenme dediler hevesim kursağımda kaldı geç mi yerleşti acaba

canım benimmmmmmmmmm hamişsin inşaallah kalbini ferah tut.cumayı bekleme çarşamba yenile testi iki kat artmışsa bebişin seninle inşaallah canım...

selam kızlar yarıyıl tatiinde giremedim pek bugun doktora gittim 20 mm tek yumurtam olmuş iğne oldum bugun :))gereksiz bir umutsuzluk yerleşmiş bünyeye gitmiyor:D

hadi bakalım yaa nasip canım güzel haberlerle tamasmla zamanını inşaallah tatlım...

ben 15 günfür glifor 1000 kulanıyorum ve sürekli kasıklarımda arı var.acaba yumurtlama mı oluyor ne oluyor ben anlayamıyorum.yumurtlama oldugunu nasıl anlıycazz

canım kasık ağrısı,yumurta beyazı uzayan akıntı ve biraz ateş yükselmesiyle anlayabilirsin hadi hayırlısı inşaallah tatlım...

canım benimmmmmmmmmm hamişsin inşaallah kalbini ferah tut.cumayı bekleme çarşamba yenile testi iki kat artmışsa bebişin seninle inşaallah canım...

hadi bakalım yaa nasip canım güzel haberlerle tamasmla zamanını inşaallah tatlım...

canımmmm inşallah ama doktor hevesimi bile kursağımda bıraktı yaa vallahi sevinemiyorum bile

slm kızlarr nasılsınızz.zor günler geçirdim Allahıma şükürler olsun ki güzel sonuclandı.Bana önce dış gebelik dendi sonra boş gebelik dendi ama bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.:nazar:
sibelsibel38 insallah hamilesindir degerin artar:16:
sibelim tebrik ederim.hamileligini saglıklı şekilde gecirirsin:nazar:
hepiniz dualarımdasınız.telden yazıyorum alıntılayamadım,zor oluyo

zaten bu olumsuzluk bizi mahveden. ilk alttan muayenede bende çok utanmıştım ama ona bile alıştım. ya bebişim anne nelere katlanıyor sen hala cennet bahçelerinde gez yalnız bırak anneyi yaramazlar işte nolcak Eki Görüntüle 624619

sen ne zamandır arıosun tatlım bebiş? bu topiği biliorum ama uzun zamandır nete giremedim uğramadım buraya çok fazla.o yüzden okuyamadım yazılanların hepsini :ssz:

A.s.
ay tatlım inş. hamilesindir ya çok sevindim.inş. kesinleşir.
Rabbim bi umut vermiş şifasınıda verir inş. sibelcim. duayı kesmeyelim.
vallahi senin adına sevindim tatlım ya..

slm kızlarr nasılsınızz.zor günler geçirdim Allahıma şükürler olsun ki güzel sonuclandı.Bana önce dış gebelik dendi sonra boş gebelik dendi ama bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.:nazar:
sibelsibel38 insallah hamilesindir degerin artar:16:
sibelim tebrik ederim.hamileligini saglıklı şekilde gecirirsin:nazar:
hepiniz dualarımdasınız.telden yazıyorum alıntılayamadım,zor oluyo

oh oh maşallah diyelim canım.
ikinizinde iyi olmasına sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.
Bizede dua et :)
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.

Günaydın kızlar merhaba, şimdi farkettim pko'lular için bi topik daha olduğunu. Bende bi pko'lu olarak Hemen yazıyım dedim.Umarım herşey yolundadır.

Back
X