- 31 Mayıs 2009
- 2.302
- 812
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_27
selam kızlar yarıyıl tatiinde giremedim pek bugun doktora gittim 20 mm tek yumurtam olmuş iğne oldum bugun :))gereksiz bir umutsuzluk yerleşmiş bünyeye gitmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar yarıyıl tatiinde giremedim pek bugun doktora gittim 20 mm tek yumurtam olmuş iğne oldum bugun :))gereksiz bir umutsuzluk yerleşmiş bünyeye gitmiyor![]()
selam kızlar bugün beta hcg yaptırdım 57,7 çıktı tam sevinecekken değer küçük ümitlenme dediler hevesim kursağımda kaldı geç mi yerleşti acaba
ee ne zaman belli olacakmışşş canımm
cumaya tahlili yenile dedi ama çok korkuyorum![]()
inşllh hamişsindir canım beklemek zor olacak
selam kızlar bugün beta hcg yaptırdım 57,7 çıktı tam sevinecekken değer küçük ümitlenme dediler hevesim kursağımda kaldı geç mi yerleşti acaba
selam kızlar yarıyıl tatiinde giremedim pek bugun doktora gittim 20 mm tek yumurtam olmuş iğne oldum bugun :))gereksiz bir umutsuzluk yerleşmiş bünyeye gitmiyor![]()
ben 15 günfür glifor 1000 kulanıyorum ve sürekli kasıklarımda arı var.acaba yumurtlama mı oluyor ne oluyor ben anlayamıyorum.yumurtlama oldugunu nasıl anlıycazz
canım benimmmmmmmmmm hamişsin inşaallah kalbini ferah tut.cumayı bekleme çarşamba yenile testi iki kat artmışsa bebişin seninle inşaallah canım...
hadi bakalım yaa nasip canım güzel haberlerle tamasmla zamanını inşaallah tatlım...
zaten bu olumsuzluk bizi mahveden. ilk alttan muayenede bende çok utanmıştım ama ona bile alıştım. ya bebişim anne nelere katlanıyor sen hala cennet bahçelerinde gez yalnız bırak anneyi yaramazlar işte nolcak Eki Görüntüle 624619
slm kızlarr nasılsınızz.zor günler geçirdim Allahıma şükürler olsun ki güzel sonuclandı.Bana önce dış gebelik dendi sonra boş gebelik dendi ama bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.![]()
sibelsibel38 insallah hamilesindir degerin artar
sibelim tebrik ederim.hamileligini saglıklı şekilde gecirirsin
hepiniz dualarımdasınız.telden yazıyorum alıntılayamadım,zor oluyo