merhaba pkolular burda toplanalım mı??

kızlar ya ben bugun doktora gittim.hormonlarımın normal oldugunu söyledi.glifora devam et dedi.kilo vermen lazım dedi.mayısta adetliyken gel dedi tekrar tahlil yapalım dedi.başka hiçbir şey sölemedi.2 ay beklemek istemiyrm ama yeni evlisin dio.5 gündür kahverengi akıntım var adetim gelmio dedim gelecek demek ki dedi.ya ilgilenmio mu benle acaba.adet söktürücü bile vermedi:((

canım kırmızı akıntının gelmis olması adetinin geliyo habercisidir.adet söktürücü verse bunun üstüne adetini 1 hafta kaydırmıs olursun

bende hem diaformin hemde inofolic içiyorum.yumurtalarıma iyi geldi.tavsiye ederim.

Canım inofolic nasıl bir ilaç bilgin var mı? Bana doktorum bahsetmişti pko'da artık klomenden önce birinci aşama olarak kullanılacak folik asit içeren bir şey demişti ama adını söylememişti acaba bu mu ??? Bide yabancı kaynaklarda fiyatının çok pahalı olduğu yazıyor?? Türkiyede de öyle mi, internette doğru düzgün bilgi bulamadım :-/

Canım inofolic nasıl bir ilaç bilgin var mı? Bana doktorum bahsetmişti pko'da artık klomenden önce birinci aşama olarak kullanılacak folik asit içeren bir şey demişti ama adını söylememişti acaba bu mu ??? Bide yabancı kaynaklarda fiyatının çok pahalı olduğu yazıyor?? Türkiyede de öyle mi, internette doğru düzgün bilgi bulamadım :-/

mrb canım.doktorum inofolici şeker ilacı + folik asit niyetine veriyorum dedi.yumurtanın yapısını güçlendiriyor her ay düzenli yumurta oluşumunu sağlıyor dedi.pko olanlar için mucize gibi dedi.bende ilk defa kullanıyorum.fiyatı gayet uygun.pakette 30 saşe toz var 16 lira.

mrb canım.doktorum inofolici şeker ilacı + folik asit niyetine veriyorum dedi.yumurtanın yapısını güçlendiriyor her ay düzenli yumurta oluşumunu sağlıyor dedi.pko olanlar için mucize gibi dedi.bende ilk defa kullanıyorum.fiyatı gayet uygun.pakette 30 saşe toz var 16 lira.

Öyle mi? O zaman bahsettiği ilaç bu olabilir.. Peki şekerle ilgili sorunu olmayanlarda da işe yarıyor mu acaba? Ben tipik bir pkolu değilim, hormonlarım kilom vs normal ama yumurta oluşmuyor, klomenden önce bir ilaç deneyeceğini söylemişti.. O zaman bundan bahsediyor, sende yumurtlaa sağladı mı? Ama sen başka şeyler de kullanıyorsun, sadece bunun etkisi olup olmadığından emin olamazsın hrlde.. Umutlanıyorum ben de inşallah işe yarar sende, bende ve isteyen herkeste :)) sağol çok..

Öyle mi? O zaman bahsettiği ilaç bu olabilir.. Peki şekerle ilgili sorunu olmayanlarda da işe yarıyor mu acaba? Ben tipik bir pkolu değilim, hormonlarım kilom vs normal ama yumurta oluşmuyor, klomenden önce bir ilaç deneyeceğini söylemişti.. O zaman bundan bahsediyor, sende yumurtlaa sağladı mı? Ama sen başka şeyler de kullanıyorsun, sadece bunun etkisi olup olmadığından emin olamazsın hrlde.. Umutlanıyorum ben de inşallah işe yarar sende, bende ve isteyen herkeste :)) sağol çok..

bu ilaç piyasaya yeni çıkmış.daha ilaç mümessilleri tarafından tanıtım aşamasında.bazı doktorlar bilmiyorlar bile.
polikistik overin en iyi ilacı metformindir.(şeker ilaçları)onu düzenli kullanırsan zaten işe yaradığını göreceksin.
ben klomen yerine femara ilacı kullandım.ikiside aynı içerik yanlız femara daha etkili ve rahmi gebeliğe hazırlıyor.
daha önce klomen kullandım ama yumurtalarım hiç banamısın demedi.bu ilaçlar bende işe yararsa herkesde işe yarar.çünkü benim polikistik overim en ileri derecede.

kızlar pkolu olupta inofolic kullanan varmı ? polikistik olanlar için birebirmiş.aklınızda bulunsun.bende daha yeni başladım.bu arada pendik'te doktor arayanlar varsa uzun uğraşlarım sonucu bir doktor buldum şeker şeker resmen.insanı çok güzel motive ediyor :16:

merhaba canımm hoşgeldinn.evet bu ay banada doktorum inofolic ve femara verdi.ayrıca inofolic yeni gelmiş çok mutluydu çünkü pkolular için 2. bir şans olduğunu söyledi.ama yanında metmorfin kullanmamamı zaten içerisinde olduğnu anlattı sen neden diaformin kullanıyorsun canım??

söyledim patrona suratı 5 karış amaan umrumda değil onun yüzünden hiçbir tedavimi şimdiye kadar düzgün yürütemedim şimdide hiçç takmıyorum.ayrıca cnm yok ya söylemedi sağ over polikistik sol over polikistik dedi sadece ama olabilir dedi pazartesi tekrar gel dedi işte bakalım :))

boşverr önemli olan sensin tedavin hayırlı olur inşaallah canımmm...

kızlar ya ben bugun doktora gittim.hormonlarımın normal oldugunu söyledi.glifora devam et dedi.kilo vermen lazım dedi.mayısta adetliyken gel dedi tekrar tahlil yapalım dedi.başka hiçbir şey sölemedi.2 ay beklemek istemiyrm ama yeni evlisin dio.5 gündür kahverengi akıntım var adetim gelmio dedim gelecek demek ki dedi.ya ilgilenmio mu benle acaba.adet söktürücü bile vermedi:((

canımm yaklaştığı için vermemiş olabilir ama içine sinmiyorsa doktorunu değiştirebilirsin...

bende salı kontrole gidicem bakalım ,nofolic ve femaranın sonucunu görecez hayırlısıyla canım bence kullan doktoruna söyle seni yönlendirir canım...

:nazar:çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun.takvimde pek bi yakısmıs:nazar::nazar:darısı diğerlerinin basına:16:

amin canım inşallah Rabbim hiç kimseyi bekletmesin...kız ben daha doktora gitmedim kontrolüm yarın ayın 4 ünde 57,7 demiştim ya 8 inde 536,9 olmuş doktor artık gebesin diyebiliriz dedi daha kese görmedim anlayacağın ama heveslendim yaptım bende hemen takvimimi inşallah sonu hüsran olmaz

adaşım çok sevındımya. burda sen dığer topıktede bır arkadaş benden sonra hamıle kaldı. arkamı surudum galıba:1: ne guzel ne guzel...:nazar: darısı tum ısteyen kardeşlerimizin başına

amin canım inşallah Rabbim hiç kimseyi bekletmesin...kız ben daha doktora gitmedim kontrolüm yarın ayın 4 ünde 57,7 demiştim ya 8 inde 536,9 olmuş doktor artık gebesin diyebiliriz dedi daha kese görmedim anlayacağın ama heveslendim yaptım bende hemen takvimimi inşallah sonu hüsran olmaz

adaşım çok sevındımya. burda sen dığer topıktede bır arkadaş benden sonra hamıle kaldı. arkamı surudum galıba:1: ne guzel ne guzel...:nazar: darısı tum ısteyen kardeşlerimizin başına

ohh hamişlerr kaynatın bakalımmm:):)bizi duanızda unutursanızz küserim heee:):)iki sibell bizie uğur getirin inşaallahh mevlam sizleri hep mutluetsin..

kartanesi canım Allah kısmet ederse bende pazar aşılama olacağım inşaallah gzel sonuçlar alırız canım...

yasmis zikzak sizler nasılsınz tatlılar:):)

Son düzenleme:

valla adaşım uğurlu geldin sen bana bu ay deli gibi bi sürü test yaptım hepsi negatifti nasıl oldu anlamadım mucize gibi....Allah tüm bekleyen arkadaşlarıma yaşatsın böyle mucize gibi geldi diye hala inanamıyorum hamile olduğuma gerçi yarın muayenede ne dicek bakalım boş gebelik var dış gebelik var umarım herşey yolundadır

bırakıp gidiyosunuz ama insan ne yaptıgını bi anlatır :5:

canım aşk olsun bırakır gider miyiz bi haftadır yatılı misafirim vardı kaynanamlar görümcem elti nine dede valla evin içinde adım atacak yer yoktu sonra ev sahibiyle tartıştık 2 gündürde ev arıyorum herşey o kadar üstüste geldiki bi bakıp çıkıyorum bi yeni evime yerleşim hergün girerim

ohh hamişlerr kaynatın bakalımmm:):)bizi duanızda unutursanızz küserim heee:):)iki sibell bizie uğur getirin inşaallahh mevlam sizleri hep mutluetsin..

kartanesi canım Allah kısmet ederse bende pazar aşılama olacağım inşaallah gzel sonuçlar alırız canım...

yasmis zikzak sizler nasılsınz tatlılar:):)

ayy canım unuturmuyuz hiç beklemek nası bişi inan çok iyi biliyorum hep dualarımdasınız ya inşalllaahhhh inşalllahhh Rabbim tez zamanda sana ve tüm arkadaşlarımıza yaşatsın bu duyguyu hergece dua edin kızlar ben bu ay öyle yaptım hep Rabbim senden umudumu kesmedim dedim dedim dua ettim Allah dualarınızı kabul olan dualardan eylesin

Back
X