- Konu Sahibi mutluluk_27
-
ayy canım çok duygulandım.eşinde çok iyi bir insanmış allah razı olsun ondan
bizim sıpalar çok nazlı , çok kıymetli olcaklar yasemincim. hayırlı zamanda gelsinler inşallah
dru arayınca bilgilendir beni merak ettim
aradımda bi yarım saat sonra tekrar arayacam cnm sende hbr ver lütfen doktordan gelince.
o benim en büyük şansım zaten Eki Görüntüle 636133 o olmasa dayanamam sabredemem ne kadar cok istiyorum bebeğini alıp sevsin içim acıyor arkadaşlarının bebekleriyle yeğenlerini severken. yinede napalım olmuyorsa biz böyle çok mutluyuz diyo. allahım sen isteyenlerin gözlerini yolda koyma
kızlar konuştum ama hemşireyle konuştum aynı iğneyi verdi gene menogon ama tozunu yükseltti önceki 1 toz 1 su idi şimdi 2 toz bir su şeklinde kullanacam... cuma günü de kendi doktoruma direk muayene olcam bakalım ne diyecek o zaman bu femarayıda konuşurum yüz yüze daha iyi olur...
femara kullanırsan menagon iğnesine daha gerek kalmıyor canım.
eşinde bir sorun yoksa eğer aşılama değil normal yolla allahın izniyle olur.
bu ilaç gerçekten bizim için sunulmuş bir mucize.
her polikistik olan arkadaşıma tavsiye ediyorum.vesile olursam ne mutlu
kızlar konuştum ama hemşireyle konuştum aynı iğneyi verdi gene menogon ama tozunu yükseltti önceki 1 toz 1 su idi şimdi 2 toz bir su şeklinde kullanacam... cuma günü de kendi doktoruma direk muayene olcam bakalım ne diyecek o zaman bu femarayıda konuşurum yüz yüze daha iyi olur...
selammm canlarrr naberrr:):dün aşılama oldum mevlamızdan hayırlsı sizler neler yapıyorsunuz???
hamileyim haberinide duyarız inş Eki Görüntüle 636445 benim kist oluşmuş yine. 2 ay ara verdi drum yasminle kist eritcem mayısta gonal f ve aşılama
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba.. size umut olurmu bilmiyorum ama hamileyim c.tesi test yaptırdım pozitif.. glukofeni kullandığım ilk ay hamile kaldım inşallah sizde kavuşursunuz biran önce bebeklerinize..
aminnnn diyorum duanao benim en büyük şansım zaten Eki Görüntüle 636133 o olmasa dayanamam sabredemem ne kadar cok istiyorum bebeğini alıp sevsin içim acıyor arkadaşlarının bebekleriyle yeğenlerini severken. yinede napalım olmuyorsa biz böyle çok mutluyuz diyo. allahım sen isteyenlerin gözlerini yolda koyma
selammm canlarrr naberrr:):dün aşılama oldum mevlamızdan hayırlsı sizler neler yapıyorsunuz???
hayırlısı bakalım canım. bende geldim drdan kist oluşmuş tahmin etmiştim zaten. adetin 3.günü bugün hala kahverengi lekelenmem vardı ve çok ağrım var benim adetlerim başlamadan ağrım olur başlayınca geçerdi. 2 ay ara verdi tedaviye bu 2 ayda yasmin kullanmamı söyledi. ondan sonra yani mayısta gonal f ve aşılama dedi. bakalım hayırlısı artık bende ara vermek istiyordum moral toplarım artık aşılama öncesi
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aminnnn diyorum duana
mutluluk aşılaman hayırlı olsun canım,inş.en kısa zamanda bebeğine kavusursun
inş tatlım ben mayısa kadar aradayım yorulmuştum zaten. ben hamile kalana kadar bebişime abi ve abla hazırlayın sizde Eki Görüntüle 636466
hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.
cnm ara vermen çok iyi olmuş bence kendini toplarsın en azından hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ne diyim bende bi ara versem bizim doktor hiç hız kesmiyo vallaha bir ayda en az 6 kere gidiyorum hastaneye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?