merhaba pkolular burda toplanalım mı??

meraba arkadaşlar.ben yeni katıldım.bende pko luyum ve 1 yıllık evlıyım.2 ay once bebek sahıbı olmaya karar werdık.dr a gıttık.dr hıc zaman kaybetmeyelım dedı.kendı halımde hıc denemedım.ilk ay serophene werdı ama yumurtalarım buyumedıler benımde moralım bozuldu sogan kurune basladım.o bıtıncede ıncır kurune basladım su an 2. ayımdaym ve bu ay 2 tane guzel yumurtam olustu catlatma ıgnesı werdı.suan beklemdeyım inş hayırlı haberler alırım bı pkolu olarak.we sızlerle paylasırım.haftaya sonucu yazarım.

cnm bende gittim doktora dupaston verdi kullandım ama üzerinden 4.gün daha ama adet olmadım ya onu bekliyorum işte ona göre gidecem inş.tutmuştur cnm hbr bekliyorum senden hemen

tutmadı canım ya. 2. yi yaptırcam bu ay ramazandan önce çıksın dedim. geçen cumartesi gazideki bi profa gittim bu sefer dr değiştirdim ve kafam çok karışık sende pko yok dedi bütün testlerimi yeniledi hepsi normal çıktı. yumurtalık görüntümde evet pkoya benziyor ama değil diğer belirtiler yok dedi. pko demek acele ve kolaya kaçmış bi teshiş olur dedi. kilo verdiğimi öğrenince kilo yumurtalıklara baskı yapmıştır ve yumurtlama bozulmuştur dedi sebepsiz infertilite teşhisi koydu. 3 farklı dr pko dedi bu hayır dedi daha 1 ay önce özellikle sağ yumurtalığın çok sorunlu denmişti hatta. kime inanayım bilmiyorum ki artık çok karışığım. bi aşılama daha yapalım olmazsa tüp bebek dedi. sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum gonal f kullanıyorum yine bugün gittim 11.5 mm olmuş yumurtam 3-4 küçük yumurtanda var dedi. bakalım hakkımızda hayırlısı canım. sende durumunu bildir canım bana inş olur bu sefer

slm cnm bende pko luyum ben 10 aylıkevliyim 5 aydır bizde deniyoru olmadı. doktor klomen diye yumurta oluşturucu verdi geçen ay yumurta sonrada çatlatma iğnesi olmadı. sen bu ay 2 tane yumurtam oluştu demişsin cnm ilaçsız mı oldu sadece kürlerler mi oldu? bende düşünüyomda soğan kürünü ama ilaçla eş zamanlı kullanmaktan çekiniyorum inşlh sende güzel sonuç alırsın bu ay iletiyi yazalı epey olmuş sonuç güzeldir inşlh

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm benim bozma moralinide bide benim gittiğim doktora bi muayene olsan diyorum bakalım o ne diyecek en azından git bi görün derim ben sen bilirsinde cnm bende dün gittim işte puregon diye bi iğne verdi göbekten kendim yapacam da tabiii cesaret edebilirsem dün ilk olduğu için hastaneye gittim onlar göstermediler nasıl yapacağımı bugün gittim tekrar hemşire gösterdi sağolsun bakalım yarın ilk denememi yapacam :) iğnede :) canım benim üzüldüm ama ilkti demi seninki ilklerin tutma olasığılı düşük oluyo diyolar genelde o yüzden hiçç kafana takma hep hayırlısını iste.ama 3 doktorun pko diyipte bi doktorun hayır değil demesi tuhaf dediğim gibi bide benim doktordan randevu al git cnm hbr verirsin gene bana ok gitmek isterssen telini veriyim sana ismini falan...

merhaba kızlar bende yeni katıldım daha doğrusu 2yıllık evliyim 2 yıldır sitede okumadığım kalmamııştır eğer hamile kalırsam bende umut olacagım demiştim su an 11 haftalık hamileyim bana doktorlar neler dedi pko var hiç yumurtalığın çalışmıyo ve çok kilolusun önce zayıfla falan en sonunda gittiğim doktorum aşılama yaparız dedi istemedim çünkü sansın %2 dediler ama doktorum hormon testi yaptıgı zaman tiroid sorunum olduğunu söyledi evet vardı ama kimse üzerinde durmamıştı herkes pko diye tutturuyordu sonra 2 ay tiroid tedavisi gördüm 3.ayda hamile kaldım hemde 2sene olmasa olur diyordum ev borcu ödemeye başlamıştık çünkü uzun oldu biraz ama benim size tavsiyem demekki kendimizi bu çocuk olayından uzaklaştırıp biraz unutmamız gerekiyormuş stres yapmamak rabbim öyle büyükki bize hiç ummadığımızda veriyor bu haberi rabbim inşallah hepimiziin dualarını kabul etsin benim aldığım bu güzel haberi sizlerede nasipetsin asla umudunuzu kesmeyin allaha emanet olun.

cnm allah kucağına almayı nasip etsin inşlh. bende de pko var tiroidde bişey yok dedi 17 sinde çatlatma iğnemioldum şimdi gün sayıyorum dua edermisin bana

bendede pco var..3 aylık evlıyım..bu ay ılk defa klomen ve glıkofen kullandım..doktor yumurtan buyumemıs dedı takıpte..hıcbı test yapmadı..sadece ultrason..yumurta takıbıne gıttıgımde bana tup bebek dene boşa zaman kaybetme dedı..cok uzuldum ağladım..sankı zorla tedavı edıyomus gıbı..daha ılaclara başlayalı bır ay bıle olmamışken neden bu kadar umıtsız konuştu anlamadım(

canım ya Mehmet erdeme gittim hemde özel muayenesine adam prof. belki başlangıçtır ama belirtilerin pko değil dedi. ilkti tutmadı salı 2.yi yaptırdım bakalım. bu adamada tavsiye üzerine gittim. olmazsa isterim numarasını bi bakayım. eşimin yeğeni hemşire oda pkolu yenge sen hep kendin adet oluyorsun bu nasıl pko derdi hep.

tamam cnm hbrlerini bekliyorum benim doktorumda prof.ayrıca hastanede anabilim dalı başkanı çok iyi bi doktor,bende yarın muayeneye gidecem yumurtalıklara bakılacak büyümesine falan bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyosam eğer pko da adet olan bile olduğunu duymuştum cnm dediğim gibi sadece duyum bu ama hayırlısı olsun sonucu yaz bana olur mu.

mrb canım hipotroitmi hipertroitmi vardı ?

cnm merak ediyorum ne yaptın sonuç ne msjını bekliyorum sabırsızlıkla...

cnm merak ediyorum ne yaptın sonuç ne msjını bekliyorum sabırsızlıkla...

canım bekliyorum hala. 2 temmuz test günüm 3 gündür göğüslerimin ucu acımaya başladı dokunamıyorum bi yere değse ağrıyor çok. ama adet belirtisi muhtemelen bu. sen ne yaptın canım? nasıl gidiyor tedavi ?

hormonlarım da normal çıktı insülin direncime baktı yok (hiç bakılmamıştı buna ) hatta benim yumurtalık görüntümle pkolu başka bi hastaya ait yumurtalık görüntüsünü gösterdi benimkinde 3-4 küçük yumurta var öbüründe 10-15. kilo baskı yapmış tahminim dedi. bakalım ya hayırlısı artık umarım tutarda uğraşmam artık.

arkadaşlar bende pcosluyum 2 yıldır bebek istiyorum henüz yok ama benm halamdada aynı problem var ama 2 kere doğum yaptı birisi öldü ama dogumda malesef 2 side tedaviyle normal yolla oldu ilk cocugu yedi yıl sonra oldu öldü ikinci cocugu dda bebeği öldükten 2 yıl sonra oldu yine tedaviyle şuan çocugu 8 yaşında kendiside 37 yaşındA tedavi falan görmeden kendiliğinden hamile kaldı suan 2 aylık hamile onu görünce umutlanıyorm ama neler çektiğinide biliyorm çocuk sahibi olamadıgı dönemlerde ben umutlanıyorm pcosolupta bebeği olanları duyunca belki sizlerede umut olur diye yazdım inş birgün hepimiz mucizelerimizi yaşayıp yazarız ben hamiş oldugumu öğrendiğim anda buraya yazacağım inş ogünler yakındırr allahım nasip eder bana ve isteyen tüm kardeşlerime

anladım canım benimde tsh 4,56 idi doktoreuthyrox25 mg verdi 15 gün sonra 1,82 ye düstü hap sayesinde :) ne güzel darısı bizlere insallah canım pcos varmı sende

ALLAHyardımcımız olsun pcoslu olup hamile kalan cok kişi var umutsuzluga kapılmayalım ama önemli olan kesinlikle bilgili doktor olması pcos dan anlayan infertilite doktorları pcosun tedavisinden anlıyor digerleri bilmiyor

merhaba bende pcoluyum bır yıllık evliyim 6 ay once ogrendım pcolu oldugumu en son gittigim doktorum koydu teshısı zyaıflaamam gerekıomus ama ne yaptıysam kılo veremıyorum 4 ay progestan kullandım hamıle kalamadım doktorum son olarak ınfertility bolumune yonlendırdı yasmın ılacı verdı adetımın ucuncu gunu gıdıp orayla gorusmemı syledı ozel bı hastaneye gıdıyorum sımdı neolucak hıcbır fıkrım yok ve bebegım olmasını cok ıstıyorum doktorum buna ragmen neden yasmın ılacını verdı bunada akıl erdıremıyorum yardımcı olurmusunuz ....

merhaba arkadaşlar bende pkoluyum.diğer başlık çok ilerlemiş takip etmek açısından bu başlıkta devam edelim mi???

merhaba bende pcoluyum bır yıllık evliyim 6 ay once ogrendım pcolu oldugumu en son gittigim doktorum koydu teshısı zyaıflaamam gerekıomus ama ne yaptıysam kılo veremıyorum 4 ay progestan kullandım hamıle kalamadım doktorum son olarak ınfertility bolumune yonlendırdı yasmın ılacı verdı adetımın ucuncu gunu gıdıp orayla gorusmemı syledı ozel bı hastaneye gıdıyorum sımdı neolucak hıcbır fıkrım yok ve bebegım olmasını cok ıstıyorum doktorum buna ragmen neden yasmın ılacını verdı bunada akıl erdıremıyorum yardımcı olurmusunuz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…