- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.281
cnm benim uzun zamandır giremedim nasılsın,nasıl gidiyo hamilelik yok değilmi bi sorunultrasonda gördüm ama bende inanamıyorum hala. banada tutmazsa tüp bebek demişti. ben o kadar tutmaz diye düşünüyordum ki tüp bebek işlemlerini araştırmaya vermiştim kendimi hatta test günümden 5 gün sonra test yaptırdım ramazan öncesi hamileysem hiç oruca başlamayım diye hemşire hayırlı olsun deyince şok oldum oturup ağladım sanmışlar ki istemiyorum yüzüme garip garip bakınca herkes sevinçten diyebildim sadece. bol uyku ve göğüslerimin ucunun ağrıması dışında belirtim de yok bide parfüm kokusu rahatsız ediyor eşimin deodorantı hafif bende çok daha hafif bi kokuyla değiştirdim evde sorun yok ama sokağa adım atınca yanımdan her geçenin kokusunu alıyorum özellikle sigara mahvediyor Allahtan eşim kullanmıyor.
haklısın canım çok yıpratıcı bi süreç çünkü. biraz dinlen kafanı rahatlat umarım senin yaramazda daha çok üzmeden bekletmeden gelir
selamlar hayırlı olsun cok seviniyorum böyle pkolu olup da hamileleri duyunca ben de pkoluyum ve ilk asımayı yaptırdım ama adet günüm yaklastı belim vs ağrıyo sende de olmusmuydu lütfen cevap verkacıncı asılamandı senin Allah tamamına erdirsin sağlıklıca al kucağına inşallah....
cnm benim uzun zamandır giremedim nasılsın,nasıl gidiyo hamilelik yok değilmi bi sorun
canım uzun zamandır girmiyordum geç oldu ama cevaplayayım yinede. 2. aşılamam tuttu her ikisindede bütün adet belirtilerim vardı bel göğüs ağrısı vs. ve ben hep adet olcam diye düşündüm ilkinde aşılamadan tam 14 gün sonra yani test günümde adet oldum. hemen hiç ara vermeden 2. yi yaptırdım çünkü tutmayacak ve bayram sonu tüp bebeğe başlayacağım diye düşünüyordum psikolojimi ve eşimi hep buna hazırladım ama minik mucizem geldi şükürler olsunhep derler ya düşünmediğin zaman olur diye gerçekten öyle oldu kalabalık pikniklere gittim düğünlerde oynadım kanape sildim vs.
rabbim ol dedikten sonra gerisi inanki boş çok dua ettim kaç geceyi gözyaşlarıyla geçirdim bilmiyorum her hacca umreye gidene kaç hamileye bana dua edin diye tembihledim. herkese umursamıyormuş gibi görünmeye çalıştım ama içimdeki yangınları ben bilirim. rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu neler yaşıyorsunuz anlarım rabbim sabır versin inş tutmuştur aşılamanız
bende girmedim uzun zamandır tatlım kpss falan uğraştım yok açıklanacak yok sıralama. şimdide atama sayılarını bekliyorum inşallah atanıp öğretmenlik yapabileceğim artık. bebişin kısmeti olcak sanırım atanırsam. iyiyiz teyzesi her şey yolunda rahat bi hamilelik geçiyorum şükürler olsunbebiş de iyi büyüyor yavaş yavaş bugün kontrolüm var ikili test yaptırcam. özlüyorum onu eşim dalga geçiyor ultrason cihazı alalım 7/24 film gibi izle diye
sen naptın canım nasıl gidiyor hayat
bana ugrar mı acaba bu umutlar bende pkoluyum fakat hamıleyım dıyebılecek mıyım.bu ay klomene basladım nasıpse ıns olur..
Ben de pkoluyum ve bu ay serophene kullandım.batıma 2 gün var.inşallah hamileyimdir.ilaçsız adet olamıyorum.umarım biz de hamilelik mutluluğunu yaşar yaşatırız.
Ben de pkoluyum ve bu ay serophene kullandım.batıma 2 gün var.inşallah hamileyimdir.ilaçsız adet olamıyorum.umarım biz de hamilelik mutluluğunu yaşar yaşatırız.
merhaba bende aranıza yeni katıldım kendimi bildim bileli pko hastasıyım ilaçsız hiç adet olmadım 8 yıl diane 35 kullandım 1 yılı geçgindir evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istiyoruz 3 kez klomen kullandım ikisinde yumurtalıklarım klomene aşırı cevap verdi sonuncusunda hiç cevap vermedi 14 ml kaldı büyümedi bu aydan sonra bizde gonal f ve ovitrelle ile aşılama deneyeceğiz Allah isteyen herkese nasip etsin ben aşılamadan çok korkuyorum ağrı olur mu diyebide aşılamanın şansı yüzde çaç acaba çok ümitlenmek istemiyorum
Canım bildiğim ikisi de aynı ilaçlar.ama klomen pek yaramadı serophenle büyümüştü ama tutmadı.en son femara verdi doktorum.onu kullandım ve hamile kaldığımı öğrendim.inşallah sen de tez vakitte muradına kavuşursun.tebrıkler cnm bnım sende hamıle kalmıssın.bnde senın gbıyım pkoyum.ilaçsız adet olamıyorum..klomen gıbımı serephone de ??ilk kullanısın mıydı?doktordan mı aldın kendınmı kullandın=??
Canım bildiğim ikisi de aynı ilaçlar.ama klomen pek yaramadı serophenle büyümüştü ama tutmadı.en son femara verdi doktorum.onu kullandım ve hamile kaldığımı öğrendim.inşallah sen de tez vakitte muradına kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?