merhaba pkolular burda toplanalım mı??

dün doktora gittim kızlar adetimin 17. günüydü
yumyum 21 mm olmuş klomenle :16:
çatlama iğnesi vermedi, bu ay doğal yolla çatlayacak mı ona bakacakmış
sizce ne zaman çatlar yaa??
bu pko yüzünden yumurtaları takip edeceğim diye maymun oldum yeminle :D

canım benim belki de çatlamıştır.sen günleri değerlendir.çünkü yumurta 18-26 mm iken çatlıyor bildiğim kadarıyla...

slm kızlar umarım herkes iyidir.gelemedim topiğe zor günler geçiriyorum.doktora kontrole gittiğimde dış gebelik şüphesiyle araştırma hastanesine sevk ettiler.gerekli tahliller yapıldı,dış gebelik değildi ancak değerim çok yüksek (15 000)çıktığı için boş gebelik dediler.kese var bebek yok.yarın için tekrar çağırdılar belki süpriz yapar diye.duaya ihtiyacım var.bakalım yarın ne olacak.ömrümden ömür gitti.yarın kesenin içi dolmazsa gebeliğimi sonlandıracaklar.hayırlısını diliyorum Allahtan.:14::14::14::14::14:

dün doktora gittim kızlar adetimin 17. günüydü
yumyum 21 mm olmuş klomenle :16:
çatlama iğnesi vermedi, bu ay doğal yolla çatlayacak mı ona bakacakmış
sizce ne zaman çatlar yaa??
bu pko yüzünden yumurtaları takip edeceğim diye maymun oldum yeminle :D

canım benimde 14. günümde 21mm idi 17. günümde baktı çatlamış 3 gün dikkat et bakalım

slm kızlar umarım herkes iyidir.gelemedim topiğe zor günler geçiriyorum.doktora kontrole gittiğimde dış gebelik şüphesiyle araştırma hastanesine sevk ettiler.gerekli tahliller yapıldı,dış gebelik değildi ancak değerim çok yüksek (15 000)çıktığı için boş gebelik dediler.kese var bebek yok.yarın için tekrar çağırdılar belki süpriz yapar diye.duaya ihtiyacım var.bakalım yarın ne olacak.ömrümden ömür gitti.yarın kesenin içi dolmazsa gebeliğimi sonlandıracaklar.hayırlısını diliyorum Allahtan.:14::14::14::14::14:

ayy canım çok üzüldüm hamile kalmak bi dert devam ettirmek başka bi dert umarım herşey yolunda gider canım sen canını sıktıkça bebişine zarar verirsin nolur dirayetli ol umarım iyi haberlerini alırız dualarım sennle canım

canım benimde 14. günümde 21mm idi 17. günümde baktı çatlamış 3 gün dikkat et bakalım
21mm den sonra 3 gün içinde çatlamış yanii :D benim de 20. güne kadar çatlayabilir o zaman, zaten ateş de ölçüyorum anlarım çatladığını :) biz tabii gün aşırı çalışmalara devam :D bazen abartıp her gün çalışıyoruz :) bakalım sonuç ne olacak canım yazarım size de

canım benim belki de çatlamıştır.sen günleri değerlendir.çünkü yumurta 18-26 mm iken çatlıyor bildiğim kadarıyla...

ateşimi de ölçüyorum ama ateşe göre çatlamadı henüz, ama her an çatlayabiliiiir yumişim :16:

Son düzenleme:
21mm den sonra 3 gün içinde çatlamış yanii :D benim de 20. güne kadar çatlayabilir o zaman, zaten ateş de ölçüyorum anlarım çatladığını :) biz tabii gün aşırı çalışmalara devam :D bazen abartıp her gün çalışıyoruz :) bakalım sonuç ne olacak canım yazarım size de

ateşimi de ölçüyorum ama ateşe göre çatlamadı henüz, ama her an çatlayabiliiiir yumişim :16:

canım burdakiler gün aşırı diyor ama doktor kontrolden sonra kaç kez beraber oldunuz dedi bende hergün dedim süper dedi sanırım sıklığın çokta zararı yok

senin düzenin de tam annemin düzeni gibiymiş, yaz aylarında daha sık olur annem kışın aralar iyice uzar, benim de 2 ayda bir oluyor kendi haline bırakınca... ne diyeyim işte pko böyle bir illet...
bu arada sen nerede yaşıyorsun canım Bursa'daysan sana doktor önerebilirim, Allah gönlüne göre verir inşallah tatlım

hım umutlanmalıyım o zmaan :)
napalım ya alıştık biz pkoya da bide bebişimiz olsa iyiydi :))
malesef eskişehirde yaşıyorum.keşke bursada olsaydı doktor fırsatını kaçırdık :)))
c.tesi gece memlekete giderken yolları karıştırmışız bursaya gitmişiz 1 saat yolumuz uzadı :))
bursanında böyle bir hatırası oldu bende :1:
amin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

selam tatlım bugün vurulalı 9 gün oldu daha 1 hafta var beklemedeyiz hayırlısı bakalım.karne telaşından uğrayamamıştım.sen napıyosun öpüyorumn canım:)

olsun kısmet bizde yazarız en yakın zamanda inşaallah canım:):)

tabiki yazıcaz ama zamanını Rabbim bilir.
sadece sabretmeye çalışıyoruz ama zor...
inşallah sonucuda bir o kadar muhteşem olur.

kızlar gunaydın
cuma gunu doktora gıttım. ve 4,5 cm kistım olduğunu oğrendım:ssz: inş bebeğe bi zarar vermez

Bir şey sorcağım kızlar siz ovulasyon testini deniyormusunuz yada deniyorsanız nasıl sonuç alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim..

kızlar göğüs uclarımda sızlama basladı sabahtan beri sızlıyor dokunamıyorum bile nedendir acaba klomen yaparmı

canımmmmmmmm hakkında hayırlısı olsun inşaallah bebişin seninledir dualarımdasın...

kızlar gunaydın
cuma gunu doktora gıttım. ve 4,5 cm kistım olduğunu oğrendım:ssz: inş bebeğe bi zarar vermez

tatlım bir sorun olsa doktorun söylerdi umarım yoktur gönlünü ferah tut stres yapma ki bıdığın etkilenmesin..

Bir şey sorcağım kızlar siz ovulasyon testini deniyormusunuz yada deniyorsanız nasıl sonuç alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim..

tatlım ovulasyon testi pkolarda işe yaramıyor çünkü lh bizde hep yüksek olduğu için yanıltıcı oluyor...

kızlar göğüs uclarımda sızlama basladı sabahtan beri sızlıyor dokunamıyorum bile nedendir acaba klomen yaparmı

sanmıyorum tatlım umarım hamilesindirr bende klomen kullandım ama göğüslerimde hiç bir acı yok,rabbim ikimizinde gönlünün muradını versin daha doğrsu hepimizin canım...

nete göre 6 hafta 3 gun ama drum 5 haftalık dedi gec döllenme sanırım hatta 5 haftalıktanda kuçuk olabılır cuma gıdıcez teyzelerı, dua edın bıze

nete göre 6 hafta 3 gun ama drum 5 haftalık dedi gec döllenme sanırım hatta 5 haftalıktanda kuçuk olabılır cuma gıdıcez teyzelerı, dua edın bıze

canım hakkında hayırlısı olsun üzüldüm gerçekten ama yapacak bişey yok en azından hamile kalabiliyorsun ona sevinmek lazım dua edicem sana

mutlulukcum tşkr ederim inş öyledir umutlanmak istemiyorum geçen aylardada vücudum beni kandırdı böyle ama bu kez gögüslerimdeki sızlama beni umutlandırıyo daha önce hiç sızlama olmamıstı bende 7 gün var adetime zaman geçmiyo

teşekkür ederim kızlar. Bundan sonrasını Rabbım bilir sadece dua ve umut edıcez
bu arada umutlandırmak istemem ama benım göğüs uçlarım sızlamıştı çok

Back
X