merhaba pkolular burda toplanalım mı??

buarada benım gıbı adetınız duzensz gelıyosa aman hemen sökturucu felan ıçmeyın. benım gec dollenme oldu malum

benım normal adetım gelcek gıbı tam kasığımda değilde bıraz ustu ağrımaya başladı ozellıkle sol taraf. bırkaç gun göğsümün ucu çok sızladı. onun dışında ne bulantı ne bişiy. hiçbir şey olmadı cnm

kızlar selam ben geldim sibel84 inşallah hiç bir sorun olmaz tatlım arkadaşlarında dediği gibi doktor en azından bi önlem alırdı hem ben gebelerde kisti olan çok duydum bebek büyüdükçe kist küçülüp gidiyormuş sıkma canını sen.zikzak canım ya umutlandırmak gibi olmasın çünkü dediğim gibi olmazsa bende çok üzülürüm ama hamilesin heralde sen ya inşallah hadi bekliyorum iyi haberlerini.mutluluk_27 canım sende tatile girdin şükür uğruyorsun artık yanımıza ne kadar kaldı test gününe (namazımı kılıp geri gelicem gelirseniz bekleyin haaaa:20:)

canım dokunmadıkca bi sorun yok ama dokununca acayip sızlıyo ucu acıyo dokunamıyorum sabah üstümü değiştirirken farkettim 7 gün beklicez bakalım

inşallah canım ya eğer hamişsem size yaptıklarımı anlatıcam bu ay bi kaç şey denedim + dualar ettim tesbih cektim

inş cnm ya korkuyorum ama ...
zikzak evet umutlandırmak ıstemıyorum ama aynen benımde oyleydı. bu arada ne zamandır bebek istiyorsun

inş cnm ya korkuyorum ama ...
zikzak evet umutlandırmak ıstemıyorum ama aynen benımde oyleydı. bu arada ne zamandır bebek istiyorsun

canım bu 6.ayım bu ay klomen kullandım ama yumurtamın gelismediğini söyledi drum buna rağmen calısmalara devam ettim bu sekildede hamile kalan arkadaslar gördüm kkda.yumurtlama günümden sonra ağrılarım başladı kasıklarıma sancılar ağrılar giriyordu.bi kaç gündür şiddetlendi otururken kalkarken batmalar oluyor eğilirken zor eğiliyorum bugün birde gögüs sızlaması cıktı işte benim hiç gögüslerim böyle acımamıstı dokunamıyorum hayırlısı bakalım

kızlar bugün canım çok sıkılıyo bebek bebek die kafayı yedim ya arkadaşlarım hep diolar ne bu stres psikoloğa git falan die kendime o kadar kızıyorum ki neyse serophene kullanmıştım bu ay 2 hakkım kaldı doktor 3 kez veriyoruz demişti serophene hakkım bitince ben bu bebek mevzusunu kapatmaya karar verdim kendi kendimi yiyorum yoksa uff çok canım sıkkın çokkk

zikzak hayırlı haberler alırsın ınş cnm
adaşım ne kadar stres yaparsan hakketende o kadar ertelıyor galıba gebelık. bıraz zamana bıraksan...stres yapmamaya çalış....şöyle düşün açıkcası bu zamanda bu kadar herşey ılerlemişken herkesın bebek sahıbı olacağına ınanıyorum. er yada geç. evet bazılarımız ıçın bu surec uzun ve tatsız bılıyorum. ama doğru zaman derlerya belkı oyledır. uzme bukadar kendını

canım bu 6.ayım bu ay klomen kullandım ama yumurtamın gelismediğini söyledi drum buna rağmen calısmalara devam ettim bu sekildede hamile kalan arkadaslar gördüm kkda.yumurtlama günümden sonra ağrılarım başladı kasıklarıma sancılar ağrılar giriyordu.bi kaç gündür şiddetlendi otururken kalkarken batmalar oluyor eğilirken zor eğiliyorum bugün birde gögüs sızlaması cıktı işte benim hiç gögüslerim böyle acımamıstı dokunamıyorum hayırlısı bakalım

cnm inş. vardır bebişşş neler yaptın bende buay kullancam lomen dr gıdımde bır :55:

Back
X