merhaba pkolular burda toplanalım mı??

cnm inş. vardır bebişşş neler yaptın bende buay kullancam lomen dr gıdımde bır :55:

daha belli bişey yok canım belli olsun da anlatıcam tek tek merak etme:9: bal ve çörek otu dene klomenle birlikte yumurtlama gününe kadar cok faydası varmıs ben denemedim ama böyle yumurtaları gelisenler var

zikzak hayırlı haberler alırsın ınş cnm
adaşım ne kadar stres yaparsan hakketende o kadar ertelıyor galıba gebelık. bıraz zamana bıraksan...stres yapmamaya çalış....şöyle düşün açıkcası bu zamanda bu kadar herşey ılerlemişken herkesın bebek sahıbı olacağına ınanıyorum. er yada geç. evet bazılarımız ıçın bu surec uzun ve tatsız bılıyorum. ama doğru zaman derlerya belkı oyledır. uzme bukadar kendını

kafamın içi öyle doluki boşaltamıyorum bi türlü napıcağımıda bilmiyorum şunu anladım doktor kontrolünde olmak daha şartlandırıyo insanı sürekli tedavide olunca haliyle aklında bebekte oluyo bu yzden tedaviye devam etmesem mi dioyorum

senın görunurde bı sorunun var mı. yanı eşinde hareketsızlık sende tıkanıklık felan. yoksa sebepsız mı

daha belli bişey yok canım belli olsun da anlatıcam tek tek merak etme:9: bal ve çörek otu dene klomenle birlikte yumurtlama gününe kadar cok faydası varmıs ben denemedim ama böyle yumurtaları gelisenler var

cnmmmm başlaım once zaten bat tarıhım 17 şubat :27: belki kendılınden tutar :31::31::31:

:30::30::30::49::30::30::30::30:

canım burdakiler gün aşırı diyor ama doktor kontrolden sonra kaç kez beraber oldunuz dedi bende hergün dedim süper dedi sanırım sıklığın çokta zararı yok
her gün oldu bizde de :):) iyi bari sevindim yaa
çünkü arkadaşım bana gün aşırının daha iyi olduğunu söyledi sperm kalitesi açısındanmış, aman neyse kısmetse olur bakalım

hım umutlanmalıyım o zmaan :)
napalım ya alıştık biz pkoya da bide bebişimiz olsa iyiydi :))
malesef eskişehirde yaşıyorum.keşke bursada olsaydı doktor fırsatını kaçırdık :)))
c.tesi gece memlekete giderken yolları karıştırmışız bursaya gitmişiz 1 saat yolumuz uzadı :))
bursanında böyle bir hatırası oldu bende :1:
amin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
eskişehirde hiç bilmiyorum canım, ama iyi araştır mutlaka, inş. en kısa zamanda gelir bebişin

Bir şey sorcağım kızlar siz ovulasyon testini deniyormusunuz yada deniyorsanız nasıl sonuç alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim..
canım pkoluysan önermem, bizde LH hep yüksek seyrettiği için yalancı pozitif sonuç görürsün sürekli, ben iki ay yaptım arada bir hep pozitif çıktı test, işime yaramadı
hem de 50 tane almıştım...

kızlar göğüs uclarımda sızlama basladı sabahtan beri sızlıyor dokunamıyorum bile nedendir acaba klomen yaparmı
canım ben de kullandım klomen ben de yapmadı sızlama, belki de hamişsindir :16:

cnmmmm başlaım once zaten bat tarıhım 17 şubat :27: belki kendılınden tutar :31::31::31:

:30::30::30::49::30::30::30::30:

benim dogum günümmü batın :9::9: çörek otunu ezip balla karıstırıp sabah ac karnına yiycekmisin canım bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bende inş gerek kalmaz..

sibelsibel canım seni cok iyi anlıyorum dr tedavisi altında olunca daha büyük sıkıntı yapıyo

ekinci inşallah canım sağol

senın görunurde bı sorunun var mı. yanı eşinde hareketsızlık sende tıkanıklık felan. yoksa sebepsız mı

doktor rahim filmine şimdilik gerek yok dedi tıkanıklık var mı bilmiyorum eşiminde morfoloji sınırdaymış ama doktor çok önemli deil demişti ben regli oluyorum kendim ilaçsız 30-35 günde yumurtamda kendi çatladı ama ilaçla büyüdü sanırım

o zaman bıraz oluruna bırak bence cnm. inş sende en kısa zamanda hayırlı haberlerı alırsın

benim dogum günümmü batın :9::9: çörek otunu ezip balla karıstırıp sabah ac karnına yiycekmisin canım bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bende inş gerek kalmaz..

sibelsibel canım seni cok iyi anlıyorum dr tedavisi altında olunca daha büyük sıkıntı yapıyo

ekinci inşallah canım sağol

yapcam inş. cnm ama buay yapamam artık birdahakı ay başlıcam çörek otu zaten her derde deva denılıo :53:

canım bişeylerle oyalan mesela kuşum var benim kafamı bi o dağıtıyo konuşturmaya calısıyorum

canım bişeylerle oyalan mesela kuşum var benim kafamı bi o dağıtıyo konuşturmaya calısıyorum

evde evcil hayvanım yok olsada bakamam zaten tüye alerjim var balıklarıda sevmiyorum halk eğitim kurslarına gideyim istiyorum eşim yok dior burdura 6 ay falan olduk taşınalı hiç alışamadım samimi manada tek bi arkadaşım var ondan başka hiç bişeyim yok burda iyice karalar bağladım bak şimdi:9:

canım benim eşim çok kıskanc o olmadan kendi annemlere bile gidemiyorum sadece hastaneye gidiyorum bu aralar.kursa gidiyim iğne oyası kurdele nakısı hevesim vardı yok asla olmaz dedi kuran kursuna gidiyim ilerletiyim dedim hayır dedi arkadas desen arkadasım hic yok buraya yeni tasındık kimseyi tanımıyorum tanısamda yasıtım pek kimse yok böyle yaparak bizi dahada bunaltıyolar

canım benim eşim çok kıskanc o olmadan kendi annemlere bile gidemiyorum sadece hastaneye gidiyorum bu aralar.kursa gidiyim iğne oyası kurdele nakısı hevesim vardı yok asla olmaz dedi kuran kursuna gidiyim ilerletiyim dedim hayır dedi arkadas desen arkadasım hic yok buraya yeni tasındık kimseyi tanımıyorum tanısamda yasıtım pek kimse yok böyle yaparak bizi dahada bunaltıyolar

benimkide öle anacım önceleri hoşuma gidiyodu ama şimdi bu tavrı bile beni bunaltıyor sabah akşam evin içinde sadece onla çıkıyoruz gerçi gidicem desem arkadaşıma falan yok demez ama o bırakacak o alacak aman kocama bile kızıyorum bugün.herşey batıyo bazen bana gene öyle bigün sanırım reglim yaklaştı ya ondan huysuzlanıyorum:10:

ne zor beklemek her ay hamilelik bunalımlarına girip girip cıkmak

paronoyak ediyo adamı bu bekleyiş Allah ım sabrımızı artır Yarabbim neyse kuşum ben çıkim herif gelcek şimdi onunda can burnundadır bugün denetlemesi vardı ikimizde mayın gibi olcaz umarım kavgasız geçiririz bugünü görüşürüz tatlım

her gün oldu bizde de :):) iyi bari sevindim yaa
çünkü arkadaşım bana gün aşırının daha iyi olduğunu söyledi sperm kalitesi açısındanmış, aman neyse kısmetse olur bakalım

eskişehirde hiç bilmiyorum canım, ama iyi araştır mutlaka, inş. en kısa zamanda gelir bebişin

canım pkoluysan önermem, bizde LH hep yüksek seyrettiği için yalancı pozitif sonuç görürsün sürekli, ben iki ay yaptım arada bir hep pozitif çıktı test, işime yaramadı
hem de 50 tane almıştım...

canım ben de kullandım klomen ben de yapmadı sızlama, belki de hamişsindir :16:

saolasın tatlım dr dr gezmekten yoruluyor insan.inş. bu sefer insanlıktan hasta psikolojisinden haberdar olan birini çıkarsın karşıma Yaradan.
Rabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın.Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back
X