• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba yardım

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
Şuan kulandıgım renk4.0 yogun kahve burenge boyamak istemiyorum artık sıkıldım koydugum resimle bana yardımcı olucak boyadan anlayanların cevaplarını bekliyorum daha canlı birrenk bana 28 de dügün var yadım lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398618221919.webp
    $1398618221919.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 52
4 numara epey koyu,çok fazla açık renge gidemezsin.Belki 2 ton açığına boyarsan 1 ton açılır.
Dün akşam canlı yayında Deniz Akkaya vardı.Onun saçı koyu kestane,kızıl yansımalı çok güzel bir renkti.
Öyle bir renk daha sıcak görünebilir.

Ben beş numaraya boyayayım diyorum ama 5.0 yoksa sıfırlı bişey olmasınmı yansımalı diyorlarya ana numaranın yanındaki rakam o olmasa belki canlılık gelir

Şuan kulandıgım renk4.0 yogun kahve burenge boyamak istemiyorum artık sıkıldım koydugum resimle bana yardımcı olucak boyadan anlayanların cevaplarını bekliyorum daha canlı birrenk bana 28 de dügün var yadım lütfen

Ben yerinizde olsam kuaföre gider kızıl yapardım. Arkadaşımın saçı siyaha yakın kahveydi, hiç açıcı kullanmadan bi kızıl yaptılar, koyu bi tonu kızılın. Çok güzel duruyor bence

Kızılmı hiç düşünmedim bu rengin üstüne tuturmı bide nasıl olur acaba

Back
X