süper olur. o zamana kadar kendini maddi manevi hazırla.Zaten en büyük kinim ona. Sonra eşime. Önüme böyle bir fırsat geçmişken sıfırdan başlayıp kafa dinlemek istiyorum
Hic sebep uydurmak zorunda degilsin, yaptiklarinizi hazmedemiyorum bu evliligi surduremiyorum ve artik seni sevemiyorum der bosanirsin, once bosan sonra al evini kur hayatini ama gozunu seveyim annene falan anlatma planini ketum ol kimseye soylemeden yap
Aslında düşünüyorum son olay bunu yapmak için tam sırasıydı şimdi çıkıp hazmedemiyorum desem beni ne kadar anlar kabullenir mi olaylar nasıl gelişir bilemiyorum
Umarım hemen kurtulursunuz ve cok mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsunBoşanma fikri son olanlardan sonra aklımdan çıkmıyor. Katlanmak zorunda değilim diyorum . İnsan insana bunu yapmaz hele 7/24 yüzyüze bakan insanlar diyorum. Allahın sevdiği kuluyum sanırım karşıma böyle bir fırsat çıkardı
Bana destek olabilecek kimse yok. Maddi destek kastetmiyorum manevi olarak bile bir desteğim yok. Eğer gerçekten arkamda demiyorum yanımda duran birileri olsaydı bu kadar bile durmazdım. Olaylar büyüyüp ailemin kulağına gittiğinde bile ailem olur öyle şeyler diye yağlayıp ballayıp geri gönderdi beni. Düşüncelerimin ve tavırlarımın arapsaçı gibi olmasının sebebi bu
canım merak etme.senin kv rahat durmaz yakında bi olay çıkarır nasılsa bahane verir senin eline boşanmak için..boşanmadan sakın alma ev falan hak iddia etmesinler sonra..ayrıca şu an cidden çok karışık ülke ekonomisi..ben cesaret edipte borca falan giremiyorum hiçbir işe..bir de yanlış hatırlamıyosam ikinci evliliğindi..eşin neyin kafasını yaşıyorda bekareti sorguluyor anlayamadım..nerden tursan elde kalıyor bu aile..Aslında vazgeçmemiştim. Sadece kredi borcum vardı kenarda hiç param yoktu ve gidecek yerimde yoktu. O sebeple kaldı kenarda. Ama sonradan bu konuların üzerine hep düşündüm. Anladım ki ne kadar sabretsem de şimdi yapsam 6 ay 1 yıl sonra kesinlikle yapamıcam
Vazgeçemediğim bir hayattan bahsetmiyorum. Sadece en az hasarla nasıl sıyrılırım inanın sadece onun hesabını yapıyorumee o evde de bir desteğin yok ki senin.
arkandan kuyunu kazan seni sömüren bir adet eşin ve bir kv var.
bu mu vazgeçemediğin hayat?
bu mu manevi destek?
ne var o evde, eşinde kv de dürüstlükle söyleyebilirmisin?
yalnız olsan daha az risk altında olucaksın emin ol.
sen hala bunların borcunu ödüyorsun değil mi?
birbirinden nefret eden 3 adet insan.
ama pardon nefret edilen biri sadece.
yalan dolan hile herşey var.
Miras parası benimle bağlantılı birşey olmadığı için ısrar edemedim. Zaten onlarında şartı vardı. Kredi çekersem şuanki borcum kapanacaktı.Sen hazır elindeki miras parasıyla kredini kapatıp o zaman olaylar olmuşken gidecektin. Şimdi parayı kaptırdın, araba alındı kv üstüne, üstüne kv ye yaşam alanı için borca girdin iyice. Hangi parayla ev alacaksın acaba merak ettim
krediyi neden çektin peki?Vazgeçemediğim bir hayattan bahsetmiyorum. Sadece en az hasarla nasıl sıyrılırım inanın sadece onun hesabını yapıyorum
Babamla annem boşanıyorlar ve babam evi sattırıp yarısını almak istiyormuş annemin üstüne ev .. Avukata sorduğumuzda tapu annemdeyse ve şahit yoksa korkmanıza gerek yok alamaz dedi.Hukuki yönünü bilmiyorum. Evliyken alınan mallar 2'ye bölünür ayrılırken diye biliyorum sadece
babanla annen ne zaman evlendi buda önemli ama 20-25 yıllık varlardır mutlaka aslında bu paylaşım 2001-2002 yılından sonra evli olanları kapsıyor diğer yıllarda ki evliliklerde ortak olması için pal paylaşımı yapılması gerek diye biliyorum o yüzden sizi kapsamıyordur tarih olarak.Babamla annem boşanıyorlar ve babam evi sattırıp yarısını almak istiyormuş annemin üstüne ev .. Avukata sorduğumuzda tapu annemdeyse ve şahit yoksa korkmanıza gerek yok alamaz dedi.
Babamla annem boşanıyorlar ve babam evi sattırıp yarısını almak istiyormuş annemin üstüne ev .. Avukata sorduğumuzda tapu annemdeyse ve şahit yoksa korkmanıza gerek yok alamaz dedi.
Sanırım... Ama hak talep edebiliyor muş dava açabiliyor muş evdeki hakkını almak için ama 87de evledikleri için şimdiki durum etkilemeyebilir. Zaten evi sattırmaya kalksa vay kardeşlerimin halinebabanla annen ne zaman evlendi buda önemli ama 20-25 yıllık varlardır mutlaka aslında bu paylaşım 2001-2002 yılından sonra evli olanları kapsıyor diğer yıllarda ki evliliklerde ortak olması için pal paylaşımı yapılması gerek diye biliyorum o yüzden sizi kapsamıyordur tarih olarak.
Ortak kabul edildiği için dava açabilir miş inş annemden uçup gitmez evAnnenizle babanız muhtemelen uzun yıllardır evlilerdir. Bu evlilikteki malları ortak edinilmiş mal kabul eden rejim yeni bir rejim. Bu nedenle sizin anne ve babanızın durumundan daha farklı bir durum bu muhtemelen.
Çünkü benim bildiğim şu an boşanmada tapu kimde olursa olsun evlilik içinde alındıysa ortak kabul ediliyor.
Evet aslında borçlar zaten az kaldı 6 bin gibi bir rakam. Onların bitmesini bekliyorum. Taksitle ödüyordum. Taksitlerde varken ayrı bir yerde ev açmak çok sırtıma yük olacak bu şartlardaEn son ayrılacam diye konuyu bırakıp gitmiştiniz.. ben ayrıldınız zannetmiştim, geri dönmüşsünüz. Siz onlarla çok yüz göz oldunuz maalesef. Durup dururken değil boşanmanız, hazmedemiyorum, affedemiyorum deyip dava açıcaksınız. Ama siz galiba borçları bitirmeyi bekliyorsunuz . Hakkınızda hayırlısı. .
Babamla annem boşanıyorlar ve babam evi sattırıp yarısını almak istiyormuş annemin üstüne ev .. Avukata sorduğumuzda tapu annemdeyse ve şahit yoksa korkmanıza gerek yok alamaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?