Merhaba

Haklı olunacak bir durum yok ki,
Kadıncağız işini yaptırıp gitsin istemiş.
Sürekli de oturma diyorsa oturmadaki bu inat niye?
Kuzen haksız illa haklı aranacaksa.

Haklı olunacak bir durum yok ki,
Kadıncağız işini yaptırıp gitsin istemiş.
Sürekli de oturma diyorsa oturmadaki bu inat niye?
Kuzen haksız illa haklı aranacaksa.
ama gelelı 2 saat olmus daha ve eve yuruyerek gdıyor hava soguk ve bebegı var .. Bılerek gwc gıtmısannesı rahatsız olmasın dıye. Kocası bekle iki saate gelecem demıs annesı rahatsız olmus anne 2 saat bekleyım demıs ses etmemıs tamam ben gıdıyorum demıs kapıyı da ort demıs

Bu tarz mevzulara o kadar alışığım ki ben,hissizleştim resmen.
Kadının ilk gelme deyişi değil ki,
Her defasında üzülerek de kuzen haksız.
Ya alışsın ya da üzülüp hayatı kendine dert etmesin.
Biz buradan annesi haksız tü kaka desek hem ne değişecek,
Ayrıca kadın haksız da değil,huyu bu,kendi kızı bile huyuna alışamamış ,daha ne diyelim.

Kaç yaşında annesi hergün mü gidiyor kuzenin eğer hergün gidiyorsa gitmesin belki yalnız kalmak istiyor olabilir birde bebeği varmış belkide o yüzden istemiyor olabilir.

Kız ablasına anlatmıs aglayarak ..ablası annesıne kızmıs sucumuz senı aevmek mi demiş
.. Annesı benı unutun bır daha da ıyılik yapmayın o zaman bıse ıstemıyorum demıs kız aglıyor

Biraz nefes alsin annesi o zaman.
Hergun gidiyorsa gitmesin kuzenin.anne kendi ev isini goremez mi?

Psikolojik sorunlari olanilir mi annenin?

Kaç yaşında annesi hergün mü gidiyor kuzenin eğer hergün gidiyorsa gitmesin belki yalnız kalmak istiyor olabilir birde bebeği varmış belkide o yüzden istemiyor olabilir.
annesı 46 yasında hayır hergun gıtmıyor hasta dıye dun ve bugun gıtmıs normaldede haftada 1 gıdermıs

Arkadasim anne olabilir..
Ama o da "insan" ...
Kadin yalniz kalmak istiyorum dedikce bu israr niye. Herkes bazen yalniz kalmak ister..bu bir cocugun odama girmeyin deyip ebeveynleri tarafindan surekli kapi acilip kafa uzatilmasi gibi ..
Daha once anne boyle degil ise biraz bekleyin.
Olmadi uzman yardimi alin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…