- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
ama anne işte .. Ne dıyecegımı bılemedım iyiligi cok ama kendısıne gıdılmesını cok ıstemıyor hastayım vs dıyormusBir daha gitmem net yani cevap soruda ..
ama anne işte .. Ne dıyecegımı bılemedım iyiligi cok ama kendısıne gıdılmesını cok ıstemıyor hastayım vs dıyormus
ama gelelı 2 saat olmus daha ve eve yuruyerek gdıyor hava soguk ve bebegı var .. Bılerek gwc gıtmısannesı rahatsız olmasın dıye. Kocası bekle iki saate gelecem demıs annesı rahatsız olmus anne 2 saat bekleyım demıs ses etmemıs tamam ben gıdıyorum demıs kapıyı da ort demısHaklı olunacak bir durum yok ki,
Kadıncağız işini yaptırıp gitsin istemiş.
Sürekli de oturma diyorsa oturmadaki bu inat niye?
Kuzen haksız illa haklı aranacaksa.
Bu tarz mevzulara o kadar alışığım ki ben,hissizleştim resmen.ama gelelı 2 saat olmus daha ve eve yuruyerek gdıyor hava soguk ve bebegı var .. Bılerek gwc gıtmısannesı rahatsız olmasın dıye. Kocası bekle iki saate gelecem demıs annesı rahatsız olmus anne 2 saat bekleyım demıs ses etmemıs tamam ben gıdıyorum demıs kapıyı da ort demıs
Kaç yaşında annesi hergün mü gidiyor kuzenin eğer hergün gidiyorsa gitmesin belki yalnız kalmak istiyor olabilir birde bebeği varmış belkide o yüzden istemiyor olabilir.Merhaba .. Kuzenım sıze yazmamı ıstedı .. Annenız sızı ıstemedıgını sureklı bellı etse cok otutma deyıp dursa. Kocan ne zaman gelıyor kac saat oturacaksın vs vs dese. Saka yoluyla dfolun artık dese kocanız gelmeden "cok oturmayın tamam mı " vsdese ne yaparsınız.. Cok aglıyor bunları yuzune vurunca annesı artık benı unutun ben degmem madem oyle vs vs demıs. Oda benım teyzem ,cocuklarını sever ama kocasıyla ayrıldı kalabalıgı ve cok yakınlıgı sevmıyor sksk halsız ama bunu cok sert soyluyormus.. Yanı kuzenım dıyorkı hasta dıye evını toplamaya gıttım 2 saat sonra defolun artık dedı dıyor .. 4 aylıkbebegı var kızın.. Fikir beyan eder mısınız kim haklı burda bır anne .. Suan annesı rest cekmiş begenmıyorsanız gelmeyın dıye .. Ne dusundunuz ? Cok sevıyor annesını cok aglıyor
ama anne işteCagirmadan gitmesin ya. Bu kadar laf duyup hala cok sevmek ilginc.
annesı 46 yasında hayır hergun gıtmıyor hasta dıye dun ve bugun gıtmıs normaldede haftada 1 gıdermısKaç yaşında annesi hergün mü gidiyor kuzenin eğer hergün gidiyorsa gitmesin belki yalnız kalmak istiyor olabilir birde bebeği varmış belkide o yüzden istemiyor olabilir.
Ne hastalığı var acaba.Haftada 1 normal ama bu ara gitmesin o zaman.annesı 46 yasında hayır hergun gıtmıyor hasta dıye dun ve bugun gıtmıs normaldede haftada 1 gıdermıs
evet depresyon ilacı kullanıyorBiraz nefes alsin annesi o zaman.
Hergun gidiyorsa gitmesin kuzenin.anne kendi ev isini goremez mi?
Psikolojik sorunlari olanilir mi annenin?
depresyon ılacı kullanıyor bacak agrısı hastalıgı varNe hastalığı var acaba.
hasta dıye yardıma gıtmısiyi de niye gidiyo ki
kuzen haksiz
Arkadasim anne olabilir..ama anne işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?