Keşke milli eğitim bakanı siz olsaydınız, güzel yorumunuz için sağolunElimde olsa sizin için İngilizce bölümü açardım o kadar üzüldüm bildiğim kadarıyla İngilizce öğretmenliği yok
Örgün olarak dimi , babam hayatta başka il, ilçeye gitmeme izin vermezÖncelikle neden şikayet edilesiniz ki
Diger sorunuza gelecek olursak istersen bir yolunu bulur o üniversiteye gidersin.
Oyle düşünme.Örgün olarak dimi , babam hayatta başka il, ilçeye gitmeme izin vermez
AÖF yok kapandı.Ardaşalar öncelikle Hayırlı ramazanlar , ve lütfen şikayet etmeyin , benim için dert , konuma gelecek olursak benim çocukluk hayalim İngilizce öğretmeni olmaktı , ve maalesef babam okumama izin vermedi( bende çok başarılı öğrenci değildim) liseyi dışarıdan bitirdim şimdi YKS ye çalışıyorum iyi kötü size sorum dışarıdan İngilizce bölümü yok biliyorum , ama bir şekilde mümkün mü bu halim ,ek olarak İngilizcem de yok
İngilizceniz olmadan ingilizce öğretmenliğini nasıl kazanacaksınız peki?Ardaşalar öncelikle Hayırlı ramazanlar , ve lütfen şikayet etmeyin , benim için dert , konuma gelecek olursak benim çocukluk hayalim İngilizce öğretmeni olmaktı , ve maalesef babam okumama izin vermedi( bende çok başarılı öğrenci değildim) liseyi dışarıdan bitirdim şimdi YKS ye çalışıyorum iyi kötü size sorum dışarıdan İngilizce bölümü yok biliyorum , ama bir şekilde mümkün mü bu halim ,ek olarak İngilizcem de yok
Kazandıktan sonra kursa gidilebilir belkiİngilizceniz olmadan ingilizce öğretmenliğini nasıl kazanacaksınız peki?
Evet ben AÖF’ye olmadığını kesin biliyorum ama belki burdan da fikir edinilir diye düşündümŞimdi zaten açıktan okunmuyor öğretmenlik. Ayrıca yks alan sınavında da ingilizce soruyorlar dil öğrencilerine. Örgün olarak okuma imkanı bulursanız seneye hazırlanırsınız. Sınavın detaylarını öğrenmeniz gerekiyor yani buraya sormakla olmaz. Bakın sınava çalışıyorsunuz ama hiç bilginiz yok. İnternetten iyice araştırın.
Bölüm olda bile (ki yok) İngilizce sınavına da girmeniz gerekiyor. Dil sınavı da var yks de.Ardaşalar öncelikle Hayırlı ramazanlar , ve lütfen şikayet etmeyin , benim için dert , konuma gelecek olursak benim çocukluk hayalim İngilizce öğretmeni olmaktı , ve maalesef babam okumama izin vermedi( bende çok başarılı öğrenci değildim) liseyi dışarıdan bitirdim şimdi YKS ye çalışıyorum iyi kötü size sorum dışarıdan İngilizce bölümü yok biliyorum , ama bir şekilde mümkün mü bu halim ,ek olarak İngilizcem de yok
Dil sınavı var yks de, dil bilmeden olmuyor. Bu sene olmazsa önümüzdeki sene hem ders çalışıp hem babanızı ikna edip hemde dilinizi geliştirin derim benKazandıktan sonra kursa gidilebilir belki
Yani örgün için de belli düzeyde ingilizce bilmeniz gerekiyor üniversite sınavında soruyorlar çünkü. Kazandıktan sonra kursa gidilir cümlesi saçma biraz o yüzden kusura bakmayın. Şu an evde duolingo, udemy gibi yerleri kullanarak geliştirmeye çalışın ingilizcenizi. Ayrıca sınava başvuru yaptınız değil mi? Tyt ve Ydt olmak üzere iki alan oluyor dil öğrencileri için.Evet ben AÖF’ye olmadığını kesin biliyorum ama belki burdan da fikir edinilir diye düşündüm
Kazandıktan sonra kursa gidilebilir belki
Maalesef bilmeden kazanmanız mümkün değil. Kursa gitmeniz şartKazandıktan sonra kursa gidilebilir belki
Kazanmak için dil sınavına girmeniz gerekiyor ama. Türkçe matematikle almıyor bildiğim kadarıyla dil bölümleri. Kazandıktan sonra eğitimini alacaksınız zaten, kurs faydasız olur. Kazanmadan önce, kazanmak için kursa gitmeniz gerekir.Kazandıktan sonra kursa gidilebilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?