merhaba ben 9. sınıftayım ve anadolu lisesinde okuyorum malum 8. sınıfta sbs vardı ben sınavın olduğunu son 1 ay aklıma gldi. son 1 ayda bir fayda etmedi ailem üstümden hiçbişeyi eksik etmedi dershaneye özel derse ama ben yine güzel bir anadolu kazanamdm. Aslında ailemin benden beklentisi kuzenimden ötürü sağlık meslek lisesiydi sınav sonuçlarının açıklandığı gün kuzeimgil biliyo gibi geldiler.işte orda sağlık mesleke lisesini kazanamadığım ortaya çıktı abim ordan annem ordan aşağıladı ( bu arada kuzenim sağlık meslek lisesinde okuyo benden 1 yaş büyük ) işte babam özel sağlığa yazdırmaya götürdü beni 1 hafta sonra falan bende istiyodum aslında sağlık meslek lisesine gitmeyi ama ailemi o kadar büyük bir masrafa sokmak istemedim.kuzenim diğer sene staj göricek geliyo hava atıyor biraz basit gibi geliyo ama sorunum bigün annemin yanında dövücem o olucak nolur bana yardım edin bide teyzem sürekli bi kızıyla hava atmak derdıne sanki kızı odtüde okuyo dedemgil falan doktor olucak benim torunum falan yapıyo abi kız att okuyo tıp okumuyo