merhabaa :)

SenemOren

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
25
7
18
İzmir
17 yaşındayım stil konusunda yardıma ihtiyacım var çok çocuksu buluyorum kendimi 168 boyum 48 kilo buğday-esmer tenliyim kıvırcık saçlıyım still konusunda öneriniz varsa çok sevinirim.

bi de cicili iç çamaşırları çok hoşuma gidiyor ama bu konuda danışamıyorum kimseye sabahtan beri alışveriş sitelerini geziyorum yaşıma göre öneriniz varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

bulunduğumuz dönemi göz önünde barındırırsanız sevinirim, etrafımda topuklu giymeyen arkadaşım yok ne bileyim benim de bir tarzım olsun istiyorum

17 yaşımdayken tek derdim üniversiteydi sanırım

stil ise hala bende yok, kariyer var kazancıma ve kariyerime göre şık giysilerim var

dert etme bence şort tişört aynen devam

o iç çamaşırı sitelerine bakınca gördüklerimden dolayı benim bile bu yaşta kafam bulanıyor :)))
en iyisi birkaç yıl bekle içgiyim tarzın için :)

bulunduğumuz dönemi göz önünde barındırırsanız sevinirim, etrafımda topuklu giymeyen arkadaşım yok ne bileyim benim de bir tarzım olsun istiyorum
topuklu ayakkabı giymek marifet değil malesef önemli olan yaşına göre giyinmek. o yaşlarda topuklu ayakkabı çok itici

O Zaman giyimi hosuna giden arkadasindan bu konuda yardim iste. Tarzin cok hosuma gidiyor bende stil degistirmek istiyorum birlikte alisverise cikalim de canim.

Aynı ben
Ben de Eylül'de 17 olacağım.
Ben de aynı durumdayım
Çevremdeki yaşıtlarıma göre küçük duruyorum.Annem sınıf arkadaşlarımdan bazılarını görünce kendisi bile dedi sen hiç onlar gibi değilsin diye.Hala kendime ait bir tarzım da yok kot,t-shirt neredeyse her gün.Yeni bir şeyler aldım ama yine de sanki onları giyince de çok büyük göstermiş gibi durduğundan korkuyorum.Bu yaş için ne giyilir,nasıl giyilir benim de pek bir fikrim yok.Etrafımdakilere baktığımda çok sıradanlar ama ben onlar gibi sıradan giyinince küçük çocuk oluyorum resmen

aynen öyle kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum ve alışık olduğum giyim dışında bir şey giydiğimde de büyük işi diye rahatsız oluyorum çok zor bu geçiş dönemleri

Sizin yaşlar da topuklu ayakkabı giymek şıklık değil büyük görünme çabasıdır.
Arkadaşların bu yüzden giyiyordur..
17 yaş bence converse,spor ayakkabı ve babet yaşları..

ah o 17 ye dönsem de converse, metallica t-shirtleri, salaş pantolonlarla yaşasam şimdi giysem özenti derler ya la

konu sahibi, iç çamaşır stili için La Senza ya bakabilirsin, çok tatlı, cicili-bicili ve yaşına göre şeyler var. topuklu için acele etme ablacığım, bir ömür giyeceğin şeyler onlar. ama 17 geri gelmeyecek

guns n roses t-shirtleri giyiyorum sayılır mı? la senzaya bakayım teşekkür ederim ^_^

Kız ben nerdeyse 30 yaşındayım hala cicili bicili donlar, şort t-shirt-converse üçlüsüyle geziyorum. Eşim hep der ben ömür boyu bir lolitayla evli olcam diye.

O topukluyla çarşı pazar gezen 17lik kızlar çok itici oluyorlar. Küçük küçük kadınlar gibi dolanıyorlar ortalıkta. Ben onlardan daha genç görünüyorum yeminle Benim de arkadaşlarımın hepsi o yaşlarda topukluya geçiş yapmışlardı. Benim de farklı olmak hoşuma gidiyordu. Hep en çok ilgiyi çeken de ben olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…