topuklu ayakkabı giymek marifet değil malesef önemli olan yaşına göre giyinmek. o yaşlarda topuklu ayakkabı çok iticibulunduğumuz dönemi göz önünde barındırırsanız sevinirim, etrafımda topuklu giymeyen arkadaşım yok ne bileyim benim de bir tarzım olsun istiyorum
o iç çamaşırı sitelerine bakınca gördüklerimden dolayı benim bile bu yaşta kafam bulanıyor :)))
en iyisi birkaç yıl bekle içgiyim tarzın için :)
Aynı ben
Ben de Eylül'de 17 olacağım.
Ben de aynı durumdayım
Çevremdeki yaşıtlarıma göre küçük duruyorum.Annem sınıf arkadaşlarımdan bazılarını görünce kendisi bile dedi sen hiç onlar gibi değilsin diye.Hala kendime ait bir tarzım da yok kot,t-shirt neredeyse her gün.Yeni bir şeyler aldım ama yine de sanki onları giyince de çok büyük göstermiş gibi durduğundan korkuyorum.Bu yaş için ne giyilir,nasıl giyilir benim de pek bir fikrim yok.Etrafımdakilere baktığımda çok sıradanlar ama ben onlar gibi sıradan giyinince küçük çocuk oluyorum resmen
Sizin yaşlar da topuklu ayakkabı giymek şıklık değil büyük görünme çabasıdır.bulunduğumuz dönemi göz önünde barındırırsanız sevinirim, etrafımda topuklu giymeyen arkadaşım yok ne bileyim benim de bir tarzım olsun istiyorum
fena değillermiş bunlar17 yaşıma dönebilsem böyle giyinirdim sanırım..
o yaşta aşırı yüksek topuklular falan.. beğeneni vardır elbet ama itici oluyor bence ...
Eki Görüntüle 1220654 Eki Görüntüle 1220655 Eki Görüntüle 1220656 Eki Görüntüle 1220657
guns n roses t-shirtleri giyiyorum sayılır mı?ah o 17 ye dönsem de converse, metallica t-shirtleri, salaş pantolonlarla yaşasamşimdi giysem özenti derler ya la
konu sahibi, iç çamaşır stili için La Senza ya bakabilirsin, çok tatlı, cicili-bicili ve yaşına göre şeyler var. topuklu için acele etme ablacığım, bir ömür giyeceğin şeyler onlar. ama 17 geri gelmeyecek
17 yaşındayım stil konusunda yardıma ihtiyacım var çok çocuksu buluyorum kendimi168 boyum 48 kilo buğday-esmer tenliyim kıvırcık saçlıyım still konusunda öneriniz varsa çok sevinirim.
bi de cicili iç çamaşırları çok hoşuma gidiyor amabu konuda danışamıyorum kimseye sabahtan beri alışveriş sitelerini geziyorum yaşıma göre öneriniz varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?