- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Ben 34 yaşında koca kadınım converse den vazgeçemiyorum..ah o 17 ye dönsem de converse, metallica t-shirtleri, salaş pantolonlarla yaşasamşimdi giysem özenti derler ya la
konu sahibi, iç çamaşır stili için La Senza ya bakabilirsin, çok tatlı, cicili-bicili ve yaşına göre şeyler var. topuklu için acele etme ablacığım, bir ömür giyeceğin şeyler onlar. ama 17 geri gelmeyecek
17 yaşındayım stil konusunda yardıma ihtiyacım var çok çocuksu buluyorum kendimi168 boyum 48 kilo buğday-esmer tenliyim kıvırcık saçlıyım still konusunda öneriniz varsa çok sevinirim.
bi de cicili iç çamaşırları çok hoşuma gidiyor amabu konuda danışamıyorum kimseye sabahtan beri alışveriş sitelerini geziyorum yaşıma göre öneriniz varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden
çok teşekkür ederim :):):)):sana ne giymen gerektiğini değilde giymemenleri söylersem ayıp olurmu?
darılma lütfen yazdıklarıma ama bunları sadece kendini komik duruma düşürme diye yazıyorum...
iç çamaşırları ayrı bir dünyabayılıyorum gerçekten özel zevklerim arasındadır kendileri...tabiki cicili bicili çamaşırlar giyebilirsin ama süyten dolgusuna dikkat et lütfen beli incecik olan kızların nedense göğüsleri ağızlarına kadar geliyor birdr sexy bady ler ile önlerinde göğüs değilde bebek poposu taşıyormuş gibi duruyorlar tabiki bunun tek sebebi dolgulu sütyenler...
topuklu her kadının giymenten zevk aldığı ama giyince çektiği eziyetlere rağmen giymekten asla usanmadığı bir ayakkabı modelidir....tabiki topıklu giyebilirsin ama yerine göre..mesela arkadaşlarınla cafe ye sinemaya giderken değilde bir düğüne yada nişana partiye falan giderken abiye kıyafetlerin altına hoş durduğu için giyersin...ama günlük kullanım için yaşın pek müsait değil emanet gibi duruyor bu yaşlarda...
yaz için çok şık sandaletler babetler var harika onları dene bence taşlı falan çok şıklar...ve ayrıca her kadın giyiyor onları...
tarzını birilerinin demesiyle değilde kendi kendine oluşturmalısın kimse senin neyi sevdiğini yada sana neyin daha çok yakıştığını bilemez sonuçta
ama zamanla oluşturacaksın merak etme ayrıca resimli güzel örneklerde vermişler
ayy evet ^_^ kışın yüksekbel pantolon altına hafif topuklu yarım botlar çok hoşuma gidiyo görüntü olarak bir de :)canım dolgu topuklu ayakkabılar çok tatlı verahat bence :)
hoş kot şortlar üzerlerine askılı, sıfır kol bluzler çok güzel duruyor altına da keten krem rengi önü kapalı bi dolgu topuk falan güzel olur :)
genç kızsın sonuçta giyinmeye elbette heves edeceksin :)
ben bayramda böyle bir elbise almıştım konversle giydim ama sonradan çok çocuksu geldi yine gözümebence mini elbiselerde çok yakışıyo genç kızlara...
kot ceketler spor ayakkabılar fln..
ayy evet ^_^ kışın yüksekbel pantolon altına hafif topuklu yarım botlar çok hoşuma gidiyo görüntü olarak bir de :)
dolgulu sütyen kullanmadım hiç ama göğüslerim küçük olduğu için dolgusuz push-up sütyenler kullanıyorum aşırı şişirmiyor normal duruyo böylece :)yani canım ben 18 yaşındaym,
ne giyiyorum, kışın,
siyah tayt, 3-4 cmlik topuklu dikdörtgen topuklu deri siyah bot, üstüne salaş mini bir bluz. (genelde böyleyim:) )
yazın da genelde blazer+kot şort, şort tulum ya da mini elbiseleri tercih ediyorum.
1-2 tane de uzun elbisem vardır yerine göre giyinir süslenir püslenirim yani :)
ama dolgu topuğu da mini elbiselerin altında sıklıkla kullanırım, çok da güzel olur.
dolgulu sütyen konusunda bi yorum vardı, ona kesinlikle katılıyorum. çok yapma duruyor, ergen erkekler farkı pek görmese de biz görüyoruz, gülüyoruz :) doğal oll mutlu ol :)
teşekkür ederim :)bence gayet güzel olmuş..
fiziğinde güzel..
iyi bakalım :) dediğim gibi çok abartıya gerek yok rahat ve şık olmak iyidir her yaşta :)dolgulu sütyen kullanmadım hiç ama göğüslerim küçük olduğu için dolgusuz push-up sütyenler kullanıyorum aşırı şişirmiyor normal duruyo böylece :)
bi de böyle kısa bi tişörtüm vardı çok açık geldiği için dışarda hiç giymedim :S yüksekbel şort bulamadım gittiiyi bakalım :) dediğim gibi çok abartıya gerek yok rahat ve şık olmak iyidir her yaşta :)
canım ben hiç hoş bulmuyorum göbek açık tişörtleri.bi de böyle kısa bi tişörtüm vardı çok açık geldiği için dışarda hiç giymedim :S yüksekbel şort bulamadım gitti
yüksekbel şort ile giydiğimde göbek açık durmayacak üstüne de siyah salaş bir ceket giymeyi düşünüyorum, ben de o yüzden giymedim bi hevesle almıştım amacanım ben hiç hoş bulmuyorum göbek açık tişörtleri.
yani şimdi moda olmuş bir de, altta kısacık şort, üstte göğüsün bittiği yere kadar olan kısacık bi bistüyer.
ne bileyim, çook ucuz görünüyor. bence.
mesela kural şudur giyinirken, göğsünü mü açıyorsun? bacaklarnı, sırtını kapatacaksın. bacağını açıyorsan, diğer yerleri kapatacaksın.
kaliteli ve şık görünmenin en birinci kuralı budur bence. aksi takdirde ucuz bi görüntü oluuşuyor..
ve yüksek bel şort nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bershka, pull and bear, mango, koton ,stradivarius gibi mağazalarda çok şık kıyafetler var..
Giyeceklerin belli tatlim kot sort tsort yani rahat şeyler kendini hic kasma hic gerek yok o ayakkabilara zamani gelince giyeceksin ve zaman öyle hizli geçiyor ki bu günlere dönmek isteyeceksinAynı ben
Ben de Eylül'de 17 olacağım.
Ben de aynı durumdayım
Çevremdeki yaşıtlarıma göre küçük duruyorum.Annem sınıf arkadaşlarımdan bazılarını görünce kendisi bile dedi sen hiç onlar gibi değilsin diye.Hala kendime ait bir tarzım da yok kot,t-shirt neredeyse her gün.Yeni bir şeyler aldım ama yine de sanki onları giyince de çok büyük göstermiş gibi durduğundan korkuyorum.Bu yaş için ne giyilir,nasıl giyilir benim de pek bir fikrim yok.Etrafımdakilere baktığımda çok sıradanlar ama ben onlar gibi sıradan giyinince küçük çocuk oluyorum resmen
Başkalarına benzemeye çalışarak bir tarzın olmaz ki..bulunduğumuz dönemi göz önünde barındırırsanız sevinirim, etrafımda topuklu giymeyen arkadaşım yok ne bileyim benim de bir tarzım olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?