merhabaa :)

Bence tam yaşındasın bıcır bıcır giyin gezz ohhh.

Böyle elbiseler de giyebilirsin.

Bence topuklu giyme ama giyeceksen de yaşına uygun şeyler giy.

iç giyim için birşey söyleyemem
ama diğer giyim konularına gelirsek yaşına göre giyin.asla aşırıya kaçma.zaten hayatın daha ileride.istediğin ve kafanda tuttuğun tarzı ilerde giyersin.
17 yaş çok küçük daha.cicili bicili,çiçek desenli,renkli elbiseler giy.topuklu ayakkabı asla giyme giymek istersen bile dolgu topuklular seç.
aşırı makyaj yapma ki zaten ben bu yaş kızların makyaj yapmalarına,saç renklerini değiştirmelerine karşıyım.çocuksu yüzlerini erken yaşlarda içeriği belli olmayan fondötenlerle mahvediyorlar,küçük yaşlarında saçlarını saç boyalarıyla riske atıyorlar.boyun ve kilon gayet yerinde.biraz moda sitelerini araştır ve kombin yarat.

bulunduğumuz dönemi göz önünde barındırırsanız sevinirim, etrafımda topuklu giymeyen arkadaşım yok ne bileyim benim de bir tarzım olsun istiyorum
22deyim hala topuklu giymem bu buyume sevdası nedir anlamadımki her yaşın bi güzelliği var onu yasayın ya

bende örnek uzerınden cevap verdım banane ıstersen gıy cevaplara katlanamayacaksan konuda acma küçük ergen
Ay laflara bak,büyümüşsün ama 17 yaşında kız kadar terbiyeli olamamışsın,kız her şeye güzel güzel cevap vermiş gayet de bilinçli gözüküyor.

Stil çok özgün bir olaydır. Örneğin hoşuna giden parçaları birleştirmen senin stilini oluşturur. Bana sorcak olursan 17 yaş için en güzeli kabarık saçlar , şu ara fazlaca görünen düz taban topuklu ayakkabılar(abartılı renkli), sade tişört mini şortlar :) ha suratın için de suratında renk farklı yoksa sadece bir babylips(tat ve renkleri çok tatlı) varsa da ekstradan bir bb krem süpersonik olAbilir.

Bu yaşta topuklu ayakkabı yapılacak en büyük hata. Henüz küçüksünüz kusura bakmayın bu yaşta topuklu ayakkabı sadece o yaşı kapatma çabası oluyor; ucuz ve komik görünüyor. Sizin için söylemiyorum tüm hemcinslerimden rica ediyorum; o ayakkabıların hakkını veremicekseniz, yürürken sanki 7.9 şiddetinde deprem oluyormuş gibi titreyen bacaklarınızla mundar etmeyin o ayakkabılarınızı.

şu creepers dedikleri kalın tabanlı ayakabbılar fazlaca hoşuma gidiyor! ama fiyatı da bir o kadar fazla ve saçlarım kıvırcık olduğu halde sönük sanırım önce onlar için bir çözüm bulacağım. çok teşekkür ederim! :)

Pazarda 60 tl ben sarı pullu aldım çingene gibi diye dalga geçiyor arkadaşlar ama benim çok hoşuma gidiyor tabi o ayakkabı dışında çok sade olduğumda :) şampuanını değiştirebilirsin hacimlendirici down under ya da ausse ler başarılı :)

şu big fat healty hair şampuanlar bi de got2be'nin kabartıcı spreyini deneyeyim diyorum. pazar da güzel fikir. zaten izmirde yaşıyorum kemeraltını da bir turlarsam belki bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…