Merhabaaa bayanlarr?

Hellobayan__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
5
0
1
27
Belki bemden büyüksünüzdür hepiniz affınıza sığınarak bişi sromak istiyorum konuyu doğru yerse açıp açmadığımı bilmiyorum. İki gün önce birlikte olduk eşimle iki gündür isteksiz geldi bana evet iki gün kısa bir süre ama biz daha bir yıllık evliyiz. Dün sırnaştım beni reddetti sabahta kalktı duş aldı neddn diye düşünmeden edemediö soramadım da meraklı gibi görünürüm diye

Yeni evlisiniz diye varsa yoksa sevismek mi gerekiyor her gece?

Sabah dus alan birinin neden dus aldigini sorgulamak... :KK47:

Eşinden iyi kim bilebilir bunun cevabını?
Sor sen
Meraklı görse ne olur,yeni evlisin ve meraklısın işte :)

Kocanın neden isteksiz olduğunu burdqkilr nerden bilecek, konuyu yanlış yere actın doğru konuyu kocana acacaktın

Ben biliyorum..son zamanlarda cok yoruldu adam.Birde bir arkadasi canini sıkmış ondan yani..:kahve:
Heyyy yarabbim biz nerden bilelim..sorsana kocana..

Kesin gece gizlice seni aldattı yoksa yani sabah duş almanın bir açıklaması olamaz.
Sabah duş alan insan kesin bir haltlar karıştırmıştır demektir. Bizim ülke kaldırmaz bunu aman ha.:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

*ayrıca sırnaştım lafı da aşırı itici:kahve:
Konu komple itici düşündüm de.:işsiz:

isteksiz demen icin 2 gun az bir sure esine isteksiz demeyelim de sana biraz daha isteklisin diyelim benim esimde kalkar dus alir sabah hic sorgulamak aklima gelmedi niye dus aliyo diye ki hergun yapar bunu dus almanin sevismekle sevismemekle alakasini cozemedim ben

Aaa ne diyorsun 2 gün mü kesin aldatıyor seni. Boşan bacım boşan. Biz 3 yıldır evliyiz gecede 2 kez olmazsa yemek vermiyorum adama. Insan değil ya makine gibi işlemek zorunda.

İnşallah cinsel ilişkiye girme sıklığınıza göre duş almıyorsunuzdur, ayy.

İnşallah cinsel ilişkiye girme sıklığınıza göre duş almıyorsunuzdur, ayy.
Ya yeni evli olduğumuz için zaten iki günde bir duş alıyoruz normaldede. Ama benim anlamadığım sanki böyle kaçar gibi her erkekte olur mu acaba diye açmıştım konuyu ama

Eşim her sabah duş alır,gayet insani hareket olduğundan hiç merak edesim gelmedi neden duş aldı acaba diye.. normalde hergün mü sevişiyorsunuz ? 2 gün sevişmezsen ölür müsünde dert ettin anlamadım ?

Back
X