- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sonuçta insanlar böcek değildir ve çirkin bir kadın da böcek kadar itici olamaz. Kaldı ki güzel olmayan kadınlar çekici olabiliyor enerjidir tavırdır vs ama zavallı böcekler hep kötü bizim için.hamam böceği uğur böceği misali. dış görünüş her halükarda önemli bence ama ilk intibadan sonra fazlası gerekiyor tabi
Aynını düşündümvalla yeni üyeymiş bize başka bişeyi göstermesinbu şimdi özelden atayım diyor da ,ne gelecek acaba
![]()
Değilim onuda mı yorumladinizSürekli görüntüsü ile konu açan üye değilmisiniz siz
Bende merak ediyorum o uyeyiSürekli görüntüsü ile konu açan üye değilmisiniz siz
Filtreye gerek yok ki. Fotoğrafta doğru ışık bile yeter güzel görünmeye. Video olan neyse onu gösterir. Jest, mimik, gülüş vs. önemli. Demek ki güzel değilsiniz. Boşverin herkes güzel olmak zorunda değil. Arada sizin gibiler de olacak ki güzellerin kıymeti anlaşılsın.Filtre kullanmiyorum
Yasak mı yorumlamak. Demekki herkes benim gibi düşünüyor ki yine mi sen diye yazmışlar. Ben emin olamadım sadeceDeğilim onuda mı yorumladiniz
O da cirkinmisSiz neden yolluyorsunuz
O kabullendi güzel olduğunu, saç rengini değiştirdikten sonra.Sürekli görüntüsü ile konu açan üye değilmisiniz siz
Sen hala aynı şeyleri mi soruyorsun ya bu kaçıncı? Cidden git tedavi ol normal değilsin. Yüzün değil aklında sorun var. Hiç mi sıkılmaz bi insan şunu sormaktan.. Bu kadar sorguladığına göre değilsin.Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Bu da başka ozamanO kabullendi güzel olduğunu, saç rengini değiştirdikten sonra.
Bana da gönder.En objektif uyelerdenim bacım ben, bana at.
Natal haritamda hiç Venüs yok, ben güzelden anlamam ama olsunhep ben gönderiyom ona buna resmimi,az da bana gelsin
Kaçıncı ya ilk defa soruyorum hangi üye ile karıştırınız beni yineSen hala aynı şeyleri mi soruyorsun ya bu kaçıncı? Cidden git tedavi ol normal değilsin. Yüzün değil aklında sorun var. Hiç mi sıkılmaz bi insan şunu sormaktan.. Bu kadar sorguladığına göre değilsin.
o bi benzetim sadeceYani sonuçta insanlar böcek değildir ve çirkin bir kadın da böcek kadar itici olamaz. Kaldı ki güzel olmayan kadınlar çekici olabiliyor enerjidir tavırdır vs ama zavallı böcekler hep kötü bizim için.
Yok kız, vallahi güzelimO da cirkinmis![]()
Konusu oluyor, anlattığım anının fotosu oluyor, Seyehat fotosu oluyor, erkek arkadaşla foto oluyor... Gözlerim cekik konusu acana 'bak benimki daha cekik' fotosu da atarım, otuzlarimda cokecem diyene 'bak yirmilerimden daha gencim' fotosu da atarımSiz neden yolluyorsunuz
öyle ölmez füze atFiltreye gerek yok ki. Fotoğrafta doğru ışık bile yeter güzel görünmeye. Video olan neyse onu gösterir. Jest, mimik, gülüş vs. önemli. Demek ki güzel değilsiniz. Boşverin herkes güzel olmak zorunda değil. Arada sizin gibiler de olacak ki güzellerin kıymeti anlaşılsın.
Bana atabilirsiniz net olacağım ama gücenmek yokBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Anladım, size takılıyordum sadece. :'Do bi benzetim sadeceinsanlarla böcekleri bir tutmadım tabi ki teşbihte hata olmaz. örnek olarak söyledim
Kimseyle karşılaştırdığımız yok aynı bu soruyu sormuştunuz aynı isim ve aynı resimle. Bizi aptal yerine koymayı ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz? Şizofren misiniz acaba? Soru başlığınız bile değişmiyor cevaplar zaten aynı. Resimde mi tesadüf? Kelime oyunlarını bırakın tedavi olun.Kaçıncı ya ilk defa soruyorum hangi üye ile karıştırınız beni yine