Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler merhabalar bu kiyafetler dügün ve kina icin uygunmu hepsini sparis verdim netten

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
kizlar görümcemin dügünü var onun icin internetten satin aldim 300 euro tuttu.sizce nasillar sariyi dügünde yesili kinada giyecegim

Eklentiler

• $101111219b13-daffodil-1_1[1].webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 133
  • $102110112c07-hunter-1_3[1].webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 141
  • $106111228b21-black-1_1[1].webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 137
  • $106120112b07-blue-1_2[2].webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 130
  • $colorch091001-black-1_2[3].webp
    812 bayt · Görüntüleme: 133
  • $colorch091001-black-2_2[1].webp
    708 bayt · Görüntüleme: 138
ikiside benzer renklerde olmuş.elbiseler güzel fakat ikiside açık renk olmasaydı keşke.yeşil ve sarı birbirine yakın renklerdir.düğünde siyah yada hoş bi kırmızı seçebilirdiniz diye düşündüm.

Çok güzeller..
Güle güle kullanın.

Sarı elbiseyi bende cok beğendim.. Ama yeşilde aynı fikirde değilim.. Kısa siyah elbise daha cok hoşuma gitti..

çok güzel elbiseler var dili ingilizce olsaydı keşke anlayamadım hiç bişey.dil seçegenide bulamadım

ben canli renkleri cok seviyorum esmer bronz tenliyim o yüzden böyle enkler sexsi oluyor ben cok seviyorum cokyakisacak düsünüyorum klasik seyler yapmayi sevmem eminim ben dügüne gittigimde herkeste siyah kirmizi olacak.benim de var öyle ama degisik renkler tenimi gösterecek renkler daha hosuma gidiyor .hep topuklu guyerim bu elbiselerin topuklu ayakabilarla muthis güzel olacagini düsünüyorum

hiç fena değiller ama daha güzel seçimler olabilirdi bence.
siyahlar daha güzel kesinlikle ama.
diğerleri de güzel de ben renkten dolayı pek tercih etmezdim, renkli olabilir de bu kadar renkli olmasa daha iyi bence.

buda elbiselerin arkalari ben sirt dekoltesinie bayiliyorum.

Eklentiler

• $101111219b13-daffodil-2_1[1].webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $102110112c07-hunter-2_3[1].webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $106120112b07-blue-2_2[1].webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $106120112b07-blue-3_2[1].webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 111
çok güzel elbiseler var dili ingilizce olsaydı keşke anlayamadım hiç bişey.dil seçegenide bulamadım

istersen ben senin adina kaufen yapim ama adres ve mail inin vermen lazim ama tabi buda senin icin güvenli olmaz sanirim dile baktim türkce yok ingilizcede bulamadim bi fikrim var google ceviriden cevir sayfayi anlamadiklarini

Son düzenleme:
uzun siyah çok hoş beğendim,bende sabahtan beri elbise arıyorum tırım tırım ve sonunda buldum:)
benimde görümcemin düğünü

uzun siyah çok hoş beğendim,bende sabahtan beri elbise arıyorum tırım tırım ve sonunda buldum:)
benimde görümcemin düğünü

offf bu görümcelerde ne masrafli ama ayda yilda bi ise yariyorlar dimi:) sen ne aldin? ben nergis sarisini cok severim.bide acik mavi beyaz aslinda osari elbisenin beyazini alacaktim görümcem dedi ben beyaz giyiyorum olmaz ondan güzel olcam ya:) aman ben sari giyerim sari daha güzel olacak iyiki hayir dedi

kizlar buldugum bu kiyafetlri aldigim siteyi görseniz manyak bisey üstelik kapida pesin ödeme secenegi var kiredi kardi sifre kaygisi dolandirma kaygisi yasamioyrsunuz ve okadar güzelki param olsa varya oooo süper ya ama malesef türkce degil.ama googleden cevirebilrisiniz.türkiyeye siparis varmi bilmem euro dan satis yapiyorlar kendi para birimine ceviripverebiliyorsunuz ama 90 euro burda para degil orda iki kati oluyor tabi bana daha ucuz geliyor yani ama sari elbise 87 euroydu.en cok ne hosuma gitti biliyormusunuz 36 bebe 38 ve üst bedenler var ve seciyorsunuz orda bel gögüs ölcüsüne göre kalca ölcünüze göre elbisenin üzerinize duracagini biliyorsunuz ben 36 bedenim vucut bedenim gögüs 85 bel 63 kalca 92 ve buna göre 36 alsaydim olmayacakti 38 bedeni 86 65 93 yapiyolar yani biraz bol olsada dar olmaz dimi' o güzel cünkü ben internettenn begenince olmaz sa diye almiyorum bu sefer tutturdum jejej

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…