Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler merhabalar bu kiyafetler dügün ve kina icin uygunmu hepsini sparis verdim netten

sorma valla gerçektende masraflar aldı başını gidiyor:)
ama olsun ben severim görümcemi,kızkardeşim gibi..kına için net değilim 3 elbise arasında kaldım ama salonda giyeceğim elbise tamam..
pazartesi kargolanacak:)

elbisem siyah,ayakkabı platform ve çantam alev alev kırmızı renkte olucak ama henüz almadım araştırıcam,saçlarımda kızıl ve uzun(iri iri dalga düşünüyorum)
kınada muhtemelen kırmızı veya narçiçeği istiyorum..elbisemde bu:)

elbiseni begendim.bu dügün icin degilmi bence buna topu sac gider ve cok yakisir neden biliyormusun cünkü elbise kapali üstleri biraz saclarinila modeli kapatma sik büyük kabarik bi topuz yaptir.ayakabin hangi renk? kirmizi canta yerinede bence siyah kücük bir canta kulanabilirsin eger ayakabinda gümüs altin detayi varsa cantandada olabilir..ve elbise cok gösterisli kalaninin mümkün oldugu kadar sade olmali bence.ama sen bilirsin benim tavsiyem

Son düzenleme:

evet düğün için canım..ayakkabıda başka renk olmayacak kırmızı olacak.resimdeki model yani..belki burnu kapalı olabilir daha asil durur..saçımı topuz değilde iri dalgalı halde elbisenin tek kol istikametinde hafifçe toplatmayı düşünüyorum..şöyle

bunlarda diger begendiklerim ama alamadiklarim:):2::2::2::2::2::2:

Eklentiler

• $106120112b24-red-1[1].webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 126
  • $301120208b27-dark_navy-1[1].webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 115
  • $homecoming02-black-4[1].webp
    4 KB · Görüntüleme: 144
  • $colorch091010-dark_navy-1_1[1].webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 148
  • $new_0812a_03-pink-1[1].webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 135
  • $new_0818b_11-royal_blue-1_1[1].webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $newlong44-pink-9[1].webp
    7 KB · Görüntüleme: 146
  • $quincedress26_2-pink-1_2[1].webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 129

resimdeki bayanin ustundki hisa benziyor.sen bilirsin canim cok hos olacagindan eminim asagidaki elbise senin elbisene benziyor.ben saclarin dalga ve dedigin gibide hos olur.ama kirmiziyla kullanma bence ama sen bilirsin kapali yada acik ben gümüs yada siyah tercih ederdim.ama tabi sen baskasin.öyle de yapabilirsin

Eklentiler

• $600186_424920247558103_418898973_n[1].webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
sağol cnm teşekkür ederim,senin seçimlerinde harika iyi günlerinde giy her birini emi

cok tesekür ederim tanistigima sevindim.ama malesef benimkiler gec gelecek 20 aonra cünkü kensileri dikiyor hazir degil

ben ilk üç elbiseyide hiç begenmedim digerleri çok ho$

tabi renkler ve zevkler tarti$ilmaz

ben sipariş verdiğiniz yeri anlayamadım yurt dışında galiba adresi paylaşırsanız sevinirim.sarı çok hoş diğer arkadaşın paylaştığı siyah pulluda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…