merhabalar gebelik testlerime bakar mısınız gebelik var mi

bilinmeyen000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
56
7
1
25
1001721668.webp

birisi su dökün sonradan demiş bende denedim ama çünkü silik çizgi gibi bir şey gördüm onu da ekliyorum buraya gebelik ihtimali nedir ilişkiden sonraki 19.gün

Eklentiler

• 1001721673.webp
    1001721673.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 22
Başka bir test daha yaptınız mı çünkü bu pembelik bir şey ifade etmiyor cizgi şeklinde açık da olsa bir şerit oluşması gerekiyor

Ama sanki bir şeyler var hibi gibi geldi bana bir test daha yapın ya da bekleyin netleşirse tekrar foto yükleyin buraya bence
iki kez de erken gebelik testi yaptım iki hafta önce biri regl olduğum zamandı negatif çıktı diğeri de kanama bittikten sonraydı o da negatif çıktı ama son reglim çok kesik kesik oldu

Testi tekrarlamanız lazım bu şekilde anlaşılmıyor. Su dökmek de hiçbir işe yaramıyor bu arada. Ben kaç kere denedim kuruma çizgisi mi diye su dökünce gitmediler ama negatifti sonucum . En iyisi tekrar test yapmak zaten ilişki üstünden 19 gün geçtiyse çok net pozitif çıkmalı gebelik varsa

Ama sanki bir şeyler var hibi gibi geldi bana bir test daha yapın ya da bekleyin netleşirse tekrar foto yükleyin buraya bence
iki kez de erken gebelik testi yaptım iki hafta önce biri regl olduğum zamandı negatif çıktı diğeri de kanama bittikten sonraydı o da negatif çıktı ama son reglim çok kesik kesik oldu
İnşallah vardır ve sağlıklıdır ben de merak ettim :) bence yarın bir kere daha deneyin ama farklı markayı
gebelik istemiyorum henüz 😔 yarın tekrardan deneyeceğim ama 19 gün geçti kesin çıkması gerekirdi çok net bir pozitif fakat çıkmadı

Testi tekrarlamanız lazım bu şekilde anlaşılmıyor. Su dökmek de hiçbir işe yaramıyor bu arada. Ben kaç kere denedim kuruma çizgisi mi diye su dökünce gitmediler ama negatifti sonucum . En iyisi tekrar test yapmak zaten ilişki üstünden 19 gün geçtiyse çok net pozitif çıkmalı gebelik varsa
bende öyle düşünüyorum ama bilemedim canım ya

bende öyle düşünüyorum ama bilemedim canım ya
Negatif canım pozitif çizgisi böyle olmuyor

Back
X