- 6 Haziran 2024
- 56
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi bilinmeyen000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok hayır sonradan oluştu sanırım sanki bir silik çizgi görüyorum ama yaptıktan sonra beklemiştim beş dakika kadar cikmamisti hiçbir seyBaşka bir test daha yaptınız mı çünkü bu pembelik bir şey ifade etmiyor cizgi şeklinde açık da olsa bir şerit oluşması gerekiyor
Test bozuk baska bi testle tekrar edinbirisi su dökün sonradan demiş bende denedim ama çünkü silik çizgi gibi bir şey gördüm onu da ekliyorum buraya gebelik ihtimali nedir ilişkiden sonraki 19.gün
iki kez de erken gebelik testi yaptım iki hafta önce biri regl olduğum zamandı negatif çıktı diğeri de kanama bittikten sonraydı o da negatif çıktı ama son reglim çok kesik kesik olduAma sanki bir şeyler var hibi gibi geldi bana bir test daha yapın ya da bekleyin netleşirse tekrar foto yükleyin buraya bence
Testi tekrarlamanız lazım bu şekilde anlaşılmıyor. Su dökmek de hiçbir işe yaramıyor bu arada. Ben kaç kere denedim kuruma çizgisi mi diye su dökünce gitmediler ama negatifti sonucum . En iyisi tekrar test yapmak zaten ilişki üstünden 19 gün geçtiyse çok net pozitif çıkmalı gebelik varsa
İnşallah vardır ve sağlıklıdır ben de merak ettim :) bence yarın bir kere daha deneyin ama farklı markayıyok hayır sonradan oluştu sanırım sanki bir silik çizgi görüyorum ama yaptıktan sonra beklemiştim beş dakika kadar cikmamisti hiçbir sey
iki kez de erken gebelik testi yaptım iki hafta önce biri regl olduğum zamandı negatif çıktı diğeri de kanama bittikten sonraydı o da negatif çıktı ama son reglim çok kesik kesik olduAma sanki bir şeyler var hibi gibi geldi bana bir test daha yapın ya da bekleyin netleşirse tekrar foto yükleyin buraya bence
gebelik istemiyorum henüzİnşallah vardır ve sağlıklıdır ben de merak ettim :) bence yarın bir kere daha deneyin ama farklı markayı
bende öyle düşünüyorum ama bilemedim canım yaTesti tekrarlamanız lazım bu şekilde anlaşılmıyor. Su dökmek de hiçbir işe yaramıyor bu arada. Ben kaç kere denedim kuruma çizgisi mi diye su dökünce gitmediler ama negatifti sonucum . En iyisi tekrar test yapmak zaten ilişki üstünden 19 gün geçtiyse çok net pozitif çıkmalı gebelik varsa
Negatif canım pozitif çizgisi böyle olmuyoriki kez de erken gebelik testi yaptım iki hafta önce biri regl olduğum zamandı negatif çıktı diğeri de kanama bittikten sonraydı o da negatif çıktı ama son reglim çok kesik kesik oldu
bende öyle düşünüyorum ama bilemedim canım ya
gerçekten miNegatif canım pozitif çizgisi böyle olmuyor