merhabalar

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
31
ben 1 senedir evliyim eşim beni ailesi yüzünden çok üzdü ezdi hak etmediğim çok şey işittim eşimden hep sabrettim bebeğim için karnımdaki özellikle..ailesiyle birlikte yaşamaya zorladı beni evimizi boşaltıp ailesi kötü insanlar evimizde bile başbaşa kalamıyorduk her hafta geliyorlardı 3,4 gün kalıyorlardı ben de artık dayanamadım ve eşimi terk ettim şimdi çok akıllanmış ne istersem yapıyor ev tutacağım ailemle de mesafe koyacağım senin değerini anladım biz artık 3 kişilik bir aileyiz sen ben doğacak bebeğimiz onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar bunu anladım beni terk ettiğinde diyor seni çok seviyorum çok aşığım falan diyor şuan annemin evindeyim yarın o şehre geri dönmemi istiyor ama ben artık onu sevdiğimi hissetmiyorum ve çok soğudum ondan ne yapmam gerek bilmiyorum

Çok soğuduysan ısınmak tekrar kolay olmuyor.Ayrıca ailesine çok bağlı olanlar ve onun için eşleriini kıran özellikle erkekler değişmiyor.Çocuk için dön diyenler de olacaktır mutlaka ama sevgisiz bir ortamda çocuk yetiştirmek de hem size hem çocuğa işkence ve haksızlık.İyi düşünün.

Tum olaylar son 3 ayda mi oldu?
Karnimdaki icin katlandim demissin ya, kalan 9 ay nasildi?
Ev falan bosaltmis o arada da, adam olur mu bilmiyorum.
Ev hazir olmadan gitme.
Isin dogrusu su, bu kadar seyi yapan adamdan cocugu madem yaptın, tabiri caizse cekmek zorundasin. Pek secenek zaten yok.
Bari isteklerini yaptir.

Bir şans daha verebilirsin ancak bu konuda gerçekçi olduğuna seni inandırması lazım somut olarak.
Ev kurması maddi imkansızlıklara dayanmıyorsa eğer evinizi ayarlayın ondan sonra git.Bir de hislerini dinle. Tabi eşini tanıyorsan..

evi tut eşyaları taşı o zaman inanırım de.

bebeğiniz olacağı için boşanın diyemem eğer sözünü tutarse yeniden birlikte olursunuz ve eskisinden çok seversiniz.. tabi bunuda siz bileceksiniz gerçekten söylediklerini yapacak mı..

Evi tutmadan dönme. Mutlaka o gelsin seni alsın. Kendi başına dönme... Gel konuşalım diyebilirsin.

Yine bir hamilelikle boşanma konusu...

İlla çocuğum için şans veririm diyorsan ailesine uzakta ayrı bir ev tutsun, eşyalarını döşesin. Baktın ailesi hala geliyor gitmiyor hala ailesiyle yaşamaya zorlanıyorsun. Son şansı da kullanamadın der bitirirsin. Hatta dönersen sürekli boşanma olayını gündemde tutarsın, en ufak birşeyde kaybetme korkusu verirsin ki gözü korksun.

Ama değişmeyeceğine inanıyorsan boşa vakit kaybetme derim.

Döneceksen de yarın hemen dönme öyle. Herşeyi ayarlasın gelsin alsın, ailenden de özür dilesin kızlarını üzdüğü için.

Her şey düzelmiş mi diye dönmeni tavsiye ederim. İnsanlar değişebilir. Sen de hamile psikolojisi gereği fazlasıyla hassas olabilirsin. Sen de değişirsin. Şimdi çok önemli gibi görünmese de senin için, karnındaki bebeğin babasına ihtiyacı var. Bebek evin neşesi, pek çok şeyi alttan alır olgunlaşırsınız karşılıklı. Hem bebek doğunca öncelik sırası daha iyi anlaşılır.

Bu arada o soğukluk döndüğünüz de Size davranışlarının sıcaklığına bağlı olarak değişir. Olumsuz düşünmeyin. Hiç bir şey kaybetmezsiniz. Yuva kolay kurulmuyor!

yapabilir miyim tekrar bilmiyorum ya ev hazır dedi gittim eve icra geldi sen yokken boşalttım dedi inanmazsın diye de telde söyleyemedim dedi ailesinin kötü bakışlarıyla da karşılaşınca geri döndüm ailemin evine şimdi para hazır gel evi tutalım diyor ama eskisi gibi değilim ona karşı 1 senedir çektirmediği eziyet kalmadı sevemiyorum yeniden

çekmek zorunda değilim sonuna kadar arkamda olan bir ailem var annem babam ve maddi olarak da durumları yerinde düzelir diye çok umdum bekledim ama 1 sene dile kolay düzelmedi şimdi geri gittim döndüm arkadaşa da yazdım okursun belki sıcaklık hissetmedim elimi tuttu buz gibiydim ona karşı

onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar

Hayatımda duyduğum en saçma söz. Kimin ne zaman öleceğini nerden bilebilir ki eşiniz? Sizi kıymetli kılan ailesine nazaran daha genç olup dhaa uzun süre yaşama ihtimaliniz mi yani?

Arkadaşlar da demiş. Somut adımlar görmeden bir şey yapmayın. Evi tutsun kendisi bir geçsin o eve öyle sizinle iletişime geçsin. Ayrıca bundan sonra ayrı evinize gelim 3-4 gün kalma gibi bir şey olmayacağının da garantisini versin. Ve sizi almaya kesin kendisi gelsin.

ailesinin etkisi altında kalmayacağına inanmıyorum ya da mesafe koyacağına... maddi olarak berbat durumda borç harç bir sürü şey var ya hep dayandım katlandım ama dayanacak da gücüm kalmadı son noktaya geldim ki sevdiğimi hissetmiyorum işte

Bence herkes son birşansı hakeder hemen kestirip atılmamalı
ŞİDDET,aldatma ve kötü huyları yoksa devam edilmeli
Ha beni devamlı rencide eder hakaret eder eksileri artılarından çok derseniz onuda anlarım takdir herzaman sizin
Ama daha 1 yıllık evlili bana göre hemen bitmemeli ,anlık bir hamle ile karnınızdaki ve tüm bir hayat etkilenmemeli
Şartlar belirlenmeli ev hazırlanmalı ondan sonra bir adım atılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…