Bir şans daha verebilirsin ancak bu konuda gerçekçi olduğuna seni inandırması lazım somut olarak.ben 1 senedir evliyim eşim beni ailesi yüzünden çok üzdü ezdi hak etmediğim çok şey işittim eşimden hep sabrettim bebeğim için karnımdaki özellikle..ailesiyle birlikte yaşamaya zorladı beni evimizi boşaltıp ailesi kötü insanlar evimizde bile başbaşa kalamıyorduk her hafta geliyorlardı 3,4 gün kalıyorlardı ben de artık dayanamadım ve eşimi terk ettim şimdi çok akıllanmış ne istersem yapıyor ev tutacağım ailemle de mesafe koyacağım senin değerini anladım biz artık 3 kişilik bir aileyiz sen ben doğacak bebeğimiz onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar bunu anladım beni terk ettiğinde diyor seni çok seviyorum çok aşığım falan diyor şuan annemin evindeyim yarın o şehre geri dönmemi istiyor ama ben artık onu sevdiğimi hissetmiyorum ve çok soğudum ondan ne yapmam gerek bilmiyorum
yapabilir miyim tekrar bilmiyorum ya ev hazır dedi gittim eve icra geldi sen yokken boşalttım dedi inanmazsın diye de telde söyleyemedim dedi ailesinin kötü bakışlarıyla da karşılaşınca geri döndüm ailemin evine şimdi para hazır gel evi tutalım diyor ama eskisi gibi değilim ona karşı 1 senedir çektirmediği eziyet kalmadı sevemiyorum yenidenÇok soğuduysan ısınmak tekrar kolay olmuyor.Ayrıca ailesine çok bağlı olanlar ve onun için eşleriini kıran özellikle erkekler değişmiyor.Çocuk için dön diyenler de olacaktır mutlaka ama sevgisiz bir ortamda çocuk yetiştirmek de hem size hem çocuğa işkence ve haksızlık.İyi düşünün.
çekmek zorunda değilim sonuna kadar arkamda olan bir ailem var annem babam ve maddi olarak da durumları yerinde düzelir diye çok umdum bekledim ama 1 sene dile kolay düzelmedi şimdi geri gittim döndüm arkadaşa da yazdım okursun belki sıcaklık hissetmedim elimi tuttu buz gibiydim ona karşıTum olaylar son 3 ayda mi oldu?
Karnimdaki icin katlandim demissin ya, kalan 9 ay nasildi?
Ev falan bosaltmis o arada da, adam olur mu bilmiyorum.
Ev hazir olmadan gitme.
Isin dogrusu su, bu kadar seyi yapan adamdan cocugu madem yaptın, tabiri caizse cekmek zorundasin. Pek secenek zaten yok.
Bari isteklerini yaptir.
onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar
ailesinin etkisi altında kalmayacağına inanmıyorum ya da mesafe koyacağına... maddi olarak berbat durumda borç harç bir sürü şey var ya hep dayandım katlandım ama dayanacak da gücüm kalmadı son noktaya geldim ki sevdiğimi hissetmiyorum işteBir şans daha verebilirsin ancak bu konuda gerçekçi olduğuna seni inandırması lazım somut olarak.
Ev kurması maddi imkansızlıklara dayanmıyorsa eğer evinizi ayarlayın ondan sonra git.Bir de hislerini dinle. Tabi eşini tanıyorsan..
yapabilir miyim tekrar bilmiyorum ya ev hazır dedi gittim eve icra geldi sen yokken boşalttım dedi inanmazsın diye de telde söyleyemedim dedi ailesinin kötü bakışlarıyla da karşılaşınca geri döndüm ailemin evine şimdi para hazır gel evi tutalım diyor ama eskisi gibi değilim ona karşı 1 senedir çektirmediği eziyet kalmadı sevemiyorum yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?