- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Seni sevdiğine şüphe duymamakla beraber,yalan da söyleyen bir adam var karşında.Çook iyi düşün taşın tart.Yine ailesi olacak hayatınızda,mecbur olacak.Sevemediğin adamla aynı yatakta uyuyacaksın.yapabilir miyim tekrar bilmiyorum ya ev hazır dedi gittim eve icra geldi sen yokken boşalttım dedi inanmazsın diye de telde söyleyemedim dedi ailesinin kötü bakışlarıyla da karşılaşınca geri döndüm ailemin evine şimdi para hazır gel evi tutalım diyor ama eskisi gibi değilim ona karşı 1 senedir çektirmediği eziyet kalmadı sevemiyorum yeniden
işte aile faktörü cadı bir anne falan olunca bir de otoriter her sözünü geçirmeye çalışan bir babası inanasım gelmiyorevi tut eşyaları taşı o zaman inanırım de.
bebeğiniz olacağı için boşanın diyemem eğer sözünü tutarse yeniden birlikte olursunuz ve eskisinden çok seversiniz.. tabi bunuda siz bileceksiniz gerçekten söylediklerini yapacak mı..
ben de böyle düşünüyorum zaten neden inanayım bunca şeyden sonra ona ortada eşya bile yok haczedilmiş güya buna da inanmıyorum ya kısaca ben bu adama inanamıyorum sevemiyoruımay bide uzaktan yarın gel mi diyor .. bir zahmet kendi gelsin .. sizde evi tutmadan geri dönmeyin sakın.
hep böyleydi ve ben bunlardan sıkıldım bir de ailesi bizim dibimizde olmak sürekli gelip gitmek istiyor çekemem bunları arrtık kendi evimiz varken haftada 2,3 gün kalıyorlardı bizi de çağırıyorlardı her hafta evlerine yol parası bilmem ne yok köpeği de getirin görelim atla taksiye git dön yol paraları masraflar sıkıldım onların suratını görmekten iki yüzlü insanların teki kocamdan da zaten soğudum neden katlanayım kiAdam o kadar emin ki
Paşam rahatını bozmuyor
Hadi yarın gel diyor
Oldu, sanki gezmeye gitmişsin de akşama bekliyo seni
ya sorun şu ki ayrılık döneminde yanına gittim konuşmak için ve ertesi gün ailesinin suratı yüzünden geri döndüm 5 gün daha aynı evde kalmam ailenle ev tut çağır dedim çok kızdı bırakma beni falan diye ama şunu anladım gram sevgi yok sadece geçmişe bağlı alışkanlık var sevmiyorum buna eminimBu arada o soğukluk döndüğünüz de Size davranışlarının sıcaklığına bağlı olarak değişir. Olumsuz düşünmeyin. Hiç bir şey kaybetmezsiniz. Yuva kolay kurulmuyor!
ben de böyle düşünüyorum zaten neden inanayım bunca şeyden sonra ona ortada eşya bile yok haczedilmiş güya buna da inanmıyorum ya kısaca ben bu adama inanamıyorum sevemiyoruım
Net ol kararlı durhep böyleydi ve ben bunlardan sıkıldım bir de ailesi bizim dibimizde olmak sürekli gelip gitmek istiyor çekemem bunları arrtık kendi evimiz varken haftada 2,3 gün kalıyorlardı bizi de çağırıyorlardı her hafta evlerine yol parası bilmem ne yok köpeği de getirin görelim atla taksiye git dön yol paraları masraflar sıkıldım onların suratını görmekten iki yüzlü insanların teki kocamdan da zaten soğudum neden katlanayım ki
ben 1 senedir evliyim eşim beni ailesi yüzünden çok üzdü ezdi hak etmediğim çok şey işittim eşimden hep sabrettim bebeğim için karnımdaki özellikle..ailesiyle birlikte yaşamaya zorladı beni evimizi boşaltıp ailesi kötü insanlar evimizde bile başbaşa kalamıyorduk her hafta geliyorlardı 3,4 gün kalıyorlardı ben de artık dayanamadım ve eşimi terk ettim şimdi çok akıllanmış ne istersem yapıyor ev tutacağım ailemle de mesafe koyacağım senin değerini anladım biz artık 3 kişilik bir aileyiz sen ben doğacak bebeğimiz onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar bunu anladım beni terk ettiğinde diyor seni çok seviyorum çok aşığım falan diyor şuan annemin evindeyim yarın o şehre geri dönmemi istiyor ama ben artık onu sevdiğimi hissetmiyorum ve çok soğudum ondan ne yapmam gerek bilmiyorum
bunları yapmazsa da tek çare boşanmak çünkü bir ömür geçmez zaten dediğim gibi ailecek yaptıkları yüzünden onlardan nefret ediyorum eşimden de buz gibi soğudum bir tek karnımdaki çocuğuma çok büyük bir sevgim var gerisi de pek umrumda değilHayatımda duyduğum en saçma söz. Kimin ne zaman öleceğini nerden bilebilir ki eşiniz? Sizi kıymetli kılan ailesine nazaran daha genç olup dhaa uzun süre yaşama ihtimaliniz mi yani?
Arkadaşlar da demiş. Somut adımlar görmeden bir şey yapmayın. Evi tutsun kendisi bir geçsin o eve öyle sizinle iletişime geçsin. Ayrıca bundan sonra ayrı evinize gelim 3-4 gün kalma gibi bir şey olmayacağının da garantisini versin. Ve sizi almaya kesin kendisi gelsin.
ailesi yüzünden onlara inandığı için hep şiddet de gördüm çok hem de pişman her şeyden ama geç kaldı sevgim öldüBence herkes son birşansı hakeder hemen kestirip atılmamalı
ŞİDDET,aldatma ve kötü huyları yoksa devam edilmeli
Ha beni devamlı rencide eder hakaret eder eksileri artılarından çok derseniz onuda anlarım takdir herzaman sizin
Ama daha 1 yıllık evlili bana göre hemen bitmemeli ,anlık bir hamle ile karnınızdaki ve tüm bir hayat etkilenmemeli
Şartlar belirlenmeli ev hazırlanmalı ondan sonra bir adım atılmalı
ailesi yüzünden onlara inandığı için hep şiddet de gördüm çok hem de pişman her şeyden ama geç kaldı sevgim öldü
ailem her şeyime ok diyor destekçiler bana çocuğuma da sahip çıkıyorlar ama eşim bunları yapacak mı evimiz yok eşyamız yok çocuk geliyor bomboş evde mi bakacağım bu bebeğe sıfırdan bir hayat kuralım eşyasız az eşyayla diyor hadi tamam dedim ama 2 ay sonra o evi de yıkmayacağı ne malum üstelik bir böbreği yok öbürü de iflasın eşiğinde eski ben olsam bana eziyet etmeden önceki ben ona her şekilde sahip çıkardım ama etme bulma dünyasıSeni sevdiğine şüphe duymamakla beraber,yalan da söyleyen bir adam var karşında.Çook iyi düşün taşın tart.Yine ailesi olacak hayatınızda,mecbur olacak.Sevemediğin adamla aynı yatakta uyuyacaksın.
ama bir de hamilesin,nazını tafranı ailen çekecek mi çok zor dönemleri oluyormuş hamilelerin.Eşine dönsen o ihtiyaçlarını ve nazını karşılayacak mı.Kendin için en mantıklısı ne ise onu yapmak zorundasın.
Allah yardımcın olsun.
ailesi yüzünden onlara inandığı için hep şiddet de gördüm çok hem de pişman her şeyden ama geç kaldı sevgim öldü
amin inşallahHımmm konu derinleşir rabbim size çıkar yol göstersin
Inşallah hayatınız ve yavrunuz hakkında en doğru kararı verirsiniz....
Hamilelik gerçek mi? Öyleyse tebrik ederimTum olaylar son 3 ayda mi oldu?
Karnimdaki icin katlandim demissin ya, kalan 9 ay nasildi?
Ev falan bosaltmis o arada da, adam olur mu bilmiyorum.
Ev hazir olmadan gitme.
Isin dogrusu su, bu kadar seyi yapan adamdan cocugu madem yaptın, tabiri caizse cekmek zorundasin. Pek secenek zaten yok.
Bari isteklerini yaptir.
evet bizizBu arada merakımı mazur görün profil resminizdeki sizmisiniz ?
çok verdim ben o şansıSon defa şans ver.
Ailesinden uzakta hatta sizin ailenizin bulunduğu şehirde ev tutsun ve siz o eve gidin. Bu şekilde her şey daha kolay olur. Evlilikte aşk canlı kalamaz doğası gereği. Sevgi nefret bunlar olağan şeylerya sorun şu ki ayrılık döneminde yanına gittim konuşmak için ve ertesi gün ailesinin suratı yüzünden geri döndüm 5 gün daha aynı evde kalmam ailenle ev tut çağır dedim çok kızdı bırakma beni falan diye ama şunu anladım gram sevgi yok sadece geçmişe bağlı alışkanlık var sevmiyorum buna eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?