merhabalar

Seni sevdiğine şüphe duymamakla beraber,yalan da söyleyen bir adam var karşında.Çook iyi düşün taşın tart.Yine ailesi olacak hayatınızda,mecbur olacak.Sevemediğin adamla aynı yatakta uyuyacaksın.
ama bir de hamilesin,nazını tafranı ailen çekecek mi çok zor dönemleri oluyormuş hamilelerin.Eşine dönsen o ihtiyaçlarını ve nazını karşılayacak mı.Kendin için en mantıklısı ne ise onu yapmak zorundasın.
Allah yardımcın olsun.

işte aile faktörü cadı bir anne falan olunca bir de otoriter her sözünü geçirmeye çalışan bir babası inanasım gelmiyor

ay bide uzaktan yarın gel mi diyor .. bir zahmet kendi gelsin .. sizde evi tutmadan geri dönmeyin sakın.
ben de böyle düşünüyorum zaten neden inanayım bunca şeyden sonra ona ortada eşya bile yok haczedilmiş güya buna da inanmıyorum ya kısaca ben bu adama inanamıyorum sevemiyoruım

Adam o kadar emin ki
Paşam rahatını bozmuyor
Hadi yarın gel diyor
Oldu, sanki gezmeye gitmişsin de akşama bekliyo seni
hep böyleydi ve ben bunlardan sıkıldım bir de ailesi bizim dibimizde olmak sürekli gelip gitmek istiyor çekemem bunları arrtık kendi evimiz varken haftada 2,3 gün kalıyorlardı bizi de çağırıyorlardı her hafta evlerine yol parası bilmem ne yok köpeği de getirin görelim atla taksiye git dön yol paraları masraflar sıkıldım onların suratını görmekten iki yüzlü insanların teki kocamdan da zaten soğudum neden katlanayım ki

Bu arada o soğukluk döndüğünüz de Size davranışlarının sıcaklığına bağlı olarak değişir. Olumsuz düşünmeyin. Hiç bir şey kaybetmezsiniz. Yuva kolay kurulmuyor!
ya sorun şu ki ayrılık döneminde yanına gittim konuşmak için ve ertesi gün ailesinin suratı yüzünden geri döndüm 5 gün daha aynı evde kalmam ailenle ev tut çağır dedim çok kızdı bırakma beni falan diye ama şunu anladım gram sevgi yok sadece geçmişe bağlı alışkanlık var sevmiyorum buna eminim

ben de böyle düşünüyorum zaten neden inanayım bunca şeyden sonra ona ortada eşya bile yok haczedilmiş güya buna da inanmıyorum ya kısaca ben bu adama inanamıyorum sevemiyoruım

Böyle bahanelerle geliyorsa sonu belli.

Ailenizin yanına dönmüşsünüz zaten tekrar aynı sorunları yaşamak pek mantıklı değil. Hele bu kadar soğumuşken.

Net ol kararlı dur
Dönesin varsa bile şart koş ve uygulamadan dönme
Boşalttığın evi döşe ve gel beni ailemden özür dileyerek al de
Ne bu çocuk oyuncağımı, küs annene git, adamın bi mesajıyla görü dön filan
Bu kez o kadar kolay olmasın en azından, dik dur

Alla alla, vahiy mi gelmiş de anne babasının senden önce öleceğini bilmiş ?

Soguduysan dönmenin alemi yok ailesine düşkünse bu da değişmez en küçük olayda yine ailesini tutar çocuğunuz sevgisiz ortamda ne kadar iyi yetisebilirki

bunları yapmazsa da tek çare boşanmak çünkü bir ömür geçmez zaten dediğim gibi ailecek yaptıkları yüzünden onlardan nefret ediyorum eşimden de buz gibi soğudum bir tek karnımdaki çocuğuma çok büyük bir sevgim var gerisi de pek umrumda değil

ailesi yüzünden onlara inandığı için hep şiddet de gördüm çok hem de pişman her şeyden ama geç kaldı sevgim öldü

ailesi yüzünden onlara inandığı için hep şiddet de gördüm çok hem de pişman her şeyden ama geç kaldı sevgim öldü

Hımmm konu derinleşir rabbim size çıkar yol göstersin
Inşallah hayatınız ve yavrunuz hakkında en doğru kararı verirsiniz....

ailem her şeyime ok diyor destekçiler bana çocuğuma da sahip çıkıyorlar ama eşim bunları yapacak mı evimiz yok eşyamız yok çocuk geliyor bomboş evde mi bakacağım bu bebeğe sıfırdan bir hayat kuralım eşyasız az eşyayla diyor hadi tamam dedim ama 2 ay sonra o evi de yıkmayacağı ne malum üstelik bir böbreği yok öbürü de iflasın eşiğinde eski ben olsam bana eziyet etmeden önceki ben ona her şekilde sahip çıkardım ama etme bulma dünyası

Hamilelik gerçek mi? Öyleyse tebrik ederim

Ailesinden uzakta hatta sizin ailenizin bulunduğu şehirde ev tutsun ve siz o eve gidin. Bu şekilde her şey daha kolay olur. Evlilikte aşk canlı kalamaz doğası gereği. Sevgi nefret bunlar olağan şeyler
Kötü şeyler yaşadığında nefret edersin ama bi şeyler Düzelecekse denemeye değer.
Yolda yürürken Gördüğünü çocuklu aileler bile hüzüblendirir sizi şu an. Çok iyi anlıyorum.
Şu anki Duygularınız baz almayın bunlar değişebilir. Sevgili değilsiniz artık. Yani bebeğiniz için şans verin. Olmazsa denedim olmadı Dersiniz. İlerde çocuğunuza anlayacaksınız bunları. Yani onun babasız yaşamasından sorumlu olacaksınız. Bu yüzden elinizden geleni yaptığınızdan emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…