Yanlış anlama benim amacım hala içinde ona karşı birşeyler olabilir yönünde demeye getirmek. Ben bir yuva yıkılınca çok üzülüyorum. Hele ki hamilesin ve ruh halini az çok anlayabiliyorumarkadaşım eski foto o bayadır girmiyordum kalmış
şimdi de ameliyat oluyorum diyor tüm aksilikler onu bulurken nasıl döneyim ameliyat olacak çalışamayacak ailesinin yanında sığıntı kalacağız benim bebeğim geliyor olmaz katlanamam ben bu hayataYanlış anlama benim amacım hala içinde ona karşı birşeyler olabilir yönünde demeye getirmek. Ben bir yuva yıkılınca çok üzülüyorum. Hele ki hamilesin ve ruh halini az çok anlayabiliyorum
Tamam hayatım sakin ol bir can taşıyorsun sonuçta bebeği düşün. Anladım sen baya kırgın ve öfkelisin. Şimdi de bakıcı arıyor kendine tarzı düşünüyorsun ki onu hepimizden çok en iyi sen tanıyorsun. İnşallah hakkında hayırlı olana karar verirsin ama belki bir umut belki seni ameliyat ile ikna ederim düşüncesiyle söylemiş olabilir. İnsan bazen çaresiz hissedince yalana başvururşimdi de ameliyat oluyorum diyor tüm aksilikler onu bulurken nasıl döneyim ameliyat olacak çalışamayacak ailesinin yanında sığıntı kalacağız benim bebeğim geliyor olmaz katlanamam ben bu hayata
bak şimdi de ameliyat olayı çıktı ev tutmamak için bahane midir nedir artık
hep yalan söylüyor zaten evet bir böbreği yok ikinciye sıçradı diyor güya inanamıyorum her şeyi yalan geliyor bebeğimden başka masum yok sanki etrafta ondan başka kimseyi sevemiyorum artıkTamam hayatım sakin ol bir can taşıyorsun sonuçta bebeği düşün. Anladım sen baya kırgın ve öfkelisin. Şimdi de bakıcı arıyor kendine tarzı düşünüyorsun ki onu hepimizden çok en iyi sen tanıyorsun. İnşallah hakkında hayırlı olana karar verirsin ama belki bir umut belki seni ameliyat ile ikna ederim düşüncesiyle söylemiş olabilir. İnsan bazen çaresiz hissedince yalana başvurur
ameliyat oluyorum diyor şimdi de ben bıktım bu durumlardan her aksilik onu mu bulur bilmiyorum güvenemiyorum onaEvi tutsun eşyaları taşısın siz birtek eşya yerleştirme sürecinde dönün. Boş lafla yürümez. O şartlar altında düşünülebilir bitek yani dönmek. İki çift sözle dönülmez. Çünkü terkedilmeyi sonuna kadar haketmiş.
ben de böyle düşünüyorum zaten neden inanayım bunca şeyden sonra ona ortada eşya bile yok haczedilmiş güya buna da inanmıyorum ya kısaca ben bu adama inanamıyorum sevemiyoruım
annesinin evine kayıtlı gözüküyoruz orda eşyalar birer tane alınacak bir şey yok diye eşimi karakola götürmüşler şu saate kadar istenilen para temin edilmediği takdirdi sizi adliyeye sevk edicez ordan da hapse demiş polisler nezarette babası abisi parayı bulamamışlar eşim de bizim evimizdeki eşyaları vermiş öyle çıkmış içerden apar topar da toplamışlar her şeyi kalan eşyaları güya kendi isteğiyle verdiği için almışlar eşyaları anlattığı bu banahaciz konusunda yalan söylüyor
evdeki eşyalarda ikişer tane yoksa haczedilmez yani haciz edilmesi için iki tane aynı buzdolabı olursa biri haczedilir bunun gibi
evi duzmemis belli
dönersiniz donmezsiniz bilemem ama bu konuda açıkça yalan olduğunu söyleyebilirim
kocalık yatakla olmuyor çok afedersin bir ton borcumuz var hepsi onun yüzünden evimiz yok ailesinin yanında sığıntı yaptı yine beni eşyalarımız haciz edilmiş ben yokken nerde belli değil çalışmıyor ameliyat olacakmış güya pazartesi belli olacakmış ben hamileyim düşünmem gereken bir can var bu hayata nasıl geri döneyim ailemin yanında her istediğimi yiyip içebiliyorum canım ne çekerse alınıyor kendi evimiz varken incecik deri ceketlerle dolaşıyordum mont aldırmadım aylarca para gitmesin diye o parayla evime yiyecek alırım dedim hep çok şükür hep çalıştı para getirdi eve ama ayağıma giyecek ayakkabılarımın hepsinin ya önü açılıyordu ya yanları su alıyordu ayakkabı bile almadım kendime evime gitsin para dedim sabahın körlerinde kalktım her gün yıkanan iş eşyalarını kuruttum ütüledim her sabah erkenden iş yerine yürüyerek inip her gün yemek götürmeye çalıştım aç kalmasın diye ama sonunda evimden oldum şimdi kıymetini anladım diyor ama nasıl güveneyim bir daha ben ona söylesene nerden inanayım ameliyata beni ailesinin yanında yaşamaya mecbur eden bir adam bu karnımda minicik bir bebek... söylesene ne yapayım ben arkadaşımBence dönme ev yok esya yok nereye gidiceksin ne yapacaksın anasının evinde otursun sende dönme sinirlerine yazık sana lafta koca olanı ne yapacaksın
Ay bu yorumu okudumda canım bırak kendi hayatına baksın. Çocuğunu büyüt sen güzelcekocalık yatakla olmuyor çok afedersin bir ton borcumuz var hepsi onun yüzünden evimiz yok ailesinin yanında sığıntı yaptı yine beni eşyalarımız haciz edilmiş ben yokken nerde belli değil çalışmıyor ameliyat olacakmış güya pazartesi belli olacakmış ben hamileyim düşünmem gereken bir can var bu hayata nasıl geri döneyim ailemin yanında her istediğimi yiyip içebiliyorum canım ne çekerse alınıyor kendi evimiz varken incecik deri ceketlerle dolaşıyordum mont aldırmadım aylarca para gitmesin diye o parayla evime yiyecek alırım dedim hep çok şükür hep çalıştı para getirdi eve ama ayağıma giyecek ayakkabılarımın hepsinin ya önü açılıyordu ya yanları su alıyordu ayakkabı bile almadım kendime evime gitsin para dedim sabahın körlerinde kalktım her gün yıkanan iş eşyalarını kuruttum ütüledim her sabah erkenden iş yerine yürüyerek inip her gün yemek götürmeye çalıştım aç kalmasın diye ama sonunda evimden oldum şimdi kıymetini anladım diyor ama nasıl güveneyim bir daha ben ona söylesene nerden inanayım ameliyata beni ailesinin yanında yaşamaya mecbur eden bir adam bu karnımda minicik bir bebek... söylesene ne yapayım ben arkadaşım
Olan olmuş artık ama keşke bunları yapana kadar çalışsaydınkocalık yatakla olmuyor çok afedersin bir ton borcumuz var hepsi onun yüzünden evimiz yok ailesinin yanında sığıntı yaptı yine beni eşyalarımız haciz edilmiş ben yokken nerde belli değil çalışmıyor ameliyat olacakmış güya pazartesi belli olacakmış ben hamileyim düşünmem gereken bir can var bu hayata nasıl geri döneyim ailemin yanında her istediğimi yiyip içebiliyorum canım ne çekerse alınıyor kendi evimiz varken incecik deri ceketlerle dolaşıyordum mont aldırmadım aylarca para gitmesin diye o parayla evime yiyecek alırım dedim hep çok şükür hep çalıştı para getirdi eve ama ayağıma giyecek ayakkabılarımın hepsinin ya önü açılıyordu ya yanları su alıyordu ayakkabı bile almadım kendime evime gitsin para dedim sabahın körlerinde kalktım her gün yıkanan iş eşyalarını kuruttum ütüledim her sabah erkenden iş yerine yürüyerek inip her gün yemek götürmeye çalıştım aç kalmasın diye ama sonunda evimden oldum şimdi kıymetini anladım diyor ama nasıl güveneyim bir daha ben ona söylesene nerden inanayım ameliyata beni ailesinin yanında yaşamaya mecbur eden bir adam bu karnımda minicik bir bebek... söylesene ne yapayım ben arkadaşım
annesinin evine kayıtlı gözüküyoruz orda eşyalar birer tane alınacak bir şey yok diye eşimi karakola götürmüşler şu saate kadar istenilen para temin edilmediği takdirdi sizi adliyeye sevk edicez ordan da hapse demiş polisler nezarette babası abisi parayı bulamamışlar eşim de bizim evimizdeki eşyaları vermiş öyle çıkmış içerden apar topar da toplamışlar her şeyi kalan eşyaları güya kendi isteğiyle verdiği için almışlar eşyaları anlattığı bu bana
Bende muhasebeciyim ve icra işlerine baktım doğru söylüyorsun arkadaşım yok öyle şey hapis falan. Baktı devlet parayı alamıyor 5 yıl tüm sosyal haklardan mahrum ediyor sadece maaşının 3-1 oranına el koyuyor yada o da yoksa 5 yıl ne kart alıyorsun nede krediye izin var. Baya hikaye yazmış eşi sanki kadınız die kafamiz çalışmıyorben avukatim ilk defa evde eşya yok diye haciz yapilamayinca hapse atılan birini gördüm
belki yanlış biliyorumdur ama benim bildiğim göre böyle bir uygulama kanunda yok
adamın hayatı yalan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?