merhabalar

Böyle bahanelerle geliyorsa sonu belli.

Ailenizin yanına dönmüşsünüz zaten tekrar aynı sorunları yaşamak pek mantıklı değil. Hele bu kadar soğumuşken.
iştr fikrim tamamen bu ama doğru mu düşünüyorum siz olsaydınız aynısını yapar mıydınız

Pekte yakışmışsınız yan profil bunu gösteriyor
Keşke bazı şeyler fotoda durduğu gibi sade ve temiz kalsa

Ama birşey diyeyim hiç sevgim kalmadı demişsiniz ya eğer kalmasaydı ve tamamen içinizde bitirmiş olsaydınız bu foto bence profil fotosu olmazdı,O bakımdan sormuştum sizmisiniz diye :)

dönersem bu şekilde dönmeyi düşünüyorum ama açıkcası dönme taraftarı da değilim çok çektim

bayadır girmiyorum ilk defa girdim uzun bir aradan sonra ve dikkat bile etmedim sen söyledin inan sevmiyorum

O kadar akıllandıysa gelsin önce ailenden ve senden özür dilesin. Önce aileni ikna etsin. Sen de açık açık söyle eskisi gibi olurmuyuz bilmiyorum de. Döndüğünde herşey aynı olacak sanmasın. Tabi döndüğünde istediğin ortamın da hazır olması lazım..
Kesip atmak kolay değil tabi, kararsız isen bir denemek lazım. Belki gerçekten herşey yolunda gider. Ama tehlikeli bir insana da dönüşmesin, çok dillatli ol.
Allah yolunu açık etsin.

çok mantıklı söylediklerin ve çok haklısın

şu sıkıntı istanbuldan ev tutamıyor maddiyat yok diyor izmirden tutabiliyor ve ben oraya gittiğimde ailesi beni rehin alıyor bırakmıyor resmen çocuğu doğur öyle git deniyor babası falan o yüzden gidesim yok ya tutarlarsa diye sıkıldım her şeyden

güvenemiyorum işte ya her şey bebeğimi alabilmek için bir oyunsa

iştr fikrim tamamen bu ama doğru mu düşünüyorum siz olsaydınız aynısını yapar mıydınız

Yerinizde olsaydım aynı bakış açısına sahip olur muydum bilmiyorum.
Ancak şu anki bakış açımla, mantığımla asla ve asla dönmezdim.

Zaten ailemin yanına dönmüşüm. Öyle zihniyetteki adamla daha ne işim olur. Çocuğumun da öyle bir aile ortamında yaşamasını kesinlikle istemezdim.
Ayrıca daha ev kuramamış edememiş kafa yormaya bile gerek yok bence.

Bence olacakları çok net görüyorsunuz zaten.
Risk almaya değmez.

Olur da dönmek daha ağır basarsa maddiyatını ayarlasın gelsin İstanbulda ev tutsun. İzmire dönerseniz her şey başa sarar.

Bence olacakları çok net görüyorsunuz zaten.
Risk almaya değmez.

Olur da dönmek daha ağır basarsa maddiyatını ayarlasın gelsin İstanbulda ev tutsun. İzmire dönerseniz her şey başa sarar.
ben de bunu düşünüyorum zaten

ben de böyle düşünüyorum zaten neden inanayım bunca şeyden sonra ona ortada eşya bile yok haczedilmiş güya buna da inanmıyorum ya kısaca ben bu adama inanamıyorum sevemiyoruım
Pardon ama kimsenin dikkatini çekmedi mi bilmiyorum ama senin profil foton eşinle düğün foton degil mi? (Ki bana öyle geldi) sevmeyen insan niye fotosunu koysun? Bence hala seviyorsun ama öyle canını yakmış ki bu herşeyin önüne geçiyor. Bence madem ailesi iyi huylu değil o senin ailenin bulunduğu şehre gelsin sonuçta yine kirada oturmayacakmısınız? İş dersen her yer iş dolu yeterki çalışmak istesin

Önce evi tutsun yerlestirsin sonra gidin öyle hemen inanmayin

Eger hercekten istiyor seni buna inandiriyorsa bir sans daha vere bilirsin ama imkani varsa is durumu buna musaitse ikinizinde ailesinden uzak.bir sehre gidin.ordan ev tutsun yada alsin alirsa.istune yapsin ailelere yakin olmak ayni sorunlari aca bikir ozellikle esinin ailesine

arkadaşım eski foto o bayadır girmiyordum kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…