iştr fikrim tamamen bu ama doğru mu düşünüyorum siz olsaydınız aynısını yapar mıydınızBöyle bahanelerle geliyorsa sonu belli.
Ailenizin yanına dönmüşsünüz zaten tekrar aynı sorunları yaşamak pek mantıklı değil. Hele bu kadar soğumuşken.
Pekte yakışmışsınız yan profil bunu gösteriyorevet biziz
dönersem bu şekilde dönmeyi düşünüyorum ama açıkcası dönme taraftarı da değilim çok çektimYine bir hamilelikle boşanma konusu...
İlla çocuğum için şans veririm diyorsan ailesine uzakta ayrı bir ev tutsun, eşyalarını döşesin. Baktın ailesi hala geliyor gitmiyor hala ailesiyle yaşamaya zorlanıyorsun. Son şansı da kullanamadın der bitirirsin. Hatta dönersen sürekli boşanma olayını gündemde tutarsın, en ufak birşeyde kaybetme korkusu verirsin ki gözü korksun.
Ama değişmeyeceğine inanıyorsan boşa vakit kaybetme derim.
Döneceksen de yarın hemen dönme öyle. Herşeyi ayarlasın gelsin alsın, ailenden de özür dilesin kızlarını üzdüğü için.
bayadır girmiyorum ilk defa girdim uzun bir aradan sonra ve dikkat bile etmedim sen söyledin inan sevmiyorumPekte yakışmışsınız yan profil bunu gösteriyor
Keşke bazı şeyler fotoda durduğu gibi sade ve temiz kalsa
Ama birşey diyeyim hiç sevgim kalmadı demişsiniz ya eğer kalmasaydı ve tamamen içinizde bitirmiş olsaydınız bu foto bence profil fotosu olmazdı,O bakımdan sormuştum sizmisiniz diye :)
bayadır girmiyorum ilk defa girdim uzun bir aradan sonra ve dikkat bile etmedim sen söyledin inan sevmiyorum
Hamilelik gerçek mi? Öyleyse tebrik ederim
çok mantıklı söylediklerin ve çok haklısınNet ol kararlı dur
Dönesin varsa bile şart koş ve uygulamadan dönme
Boşalttığın evi döşe ve gel beni ailemden özür dileyerek al de
Ne bu çocuk oyuncağımı, küs annene git, adamın bi mesajıyla görü dön filan
Bu kez o kadar kolay olmasın en azından, dik dur
şu sıkıntı istanbuldan ev tutamıyor maddiyat yok diyor izmirden tutabiliyor ve ben oraya gittiğimde ailesi beni rehin alıyor bırakmıyor resmen çocuğu doğur öyle git deniyor babası falan o yüzden gidesim yok ya tutarlarsa diye sıkıldım her şeydenAilesinden uzakta hatta sizin ailenizin bulunduğu şehirde ev tutsun ve siz o eve gidin. Bu şekilde her şey daha kolay olur. Evlilikte aşk canlı kalamaz doğası gereği. Sevgi nefret bunlar olağan şeyler
Kötü şeyler yaşadığında nefret edersin ama bi şeyler Düzelecekse denemeye değer.
Yolda yürürken Gördüğünü çocuklu aileler bile hüzüblendirir sizi şu an. Çok iyi anlıyorum.
Şu anki Duygularınız baz almayın bunlar değişebilir. Sevgili değilsiniz artık. Yani bebeğiniz için şans verin. Olmazsa denedim olmadı Dersiniz. İlerde çocuğunuza anlayacaksınız bunları. Yani onun babasız yaşamasından sorumlu olacaksınız. Bu yüzden elinizden geleni yaptığınızdan emin olun
güvenemiyorum işte ya her şey bebeğimi alabilmek için bir oyunsaO kadar akıllandıysa gelsin önce ailenden ve senden özür dilesin. Önce aileni ikna etsin. Sen de açık açık söyle eskisi gibi olurmuyuz bilmiyorum de. Döndüğünde herşey aynı olacak sanmasın. Tabi döndüğünde istediğin ortamın da hazır olması lazım..
Kesip atmak kolay değil tabi, kararsız isen bir denemek lazım. Belki gerçekten herşey yolunda gider. Ama tehlikeli bir insana da dönüşmesin, çok dillatli ol.
Allah yolunu açık etsin.
iştr fikrim tamamen bu ama doğru mu düşünüyorum siz olsaydınız aynısını yapar mıydınız
şu sıkıntı istanbuldan ev tutamıyor maddiyat yok diyor izmirden tutabiliyor ve ben oraya gittiğimde ailesi beni rehin alıyor bırakmıyor resmen çocuğu doğur öyle git deniyor babası falan o yüzden gidesim yok ya tutarlarsa diye sıkıldım her şeyden
ben de bunu düşünüyorum zatenBence olacakları çok net görüyorsunuz zaten.
Risk almaya değmez.
Olur da dönmek daha ağır basarsa maddiyatını ayarlasın gelsin İstanbulda ev tutsun. İzmire dönerseniz her şey başa sarar.
Pardon ama kimsenin dikkatini çekmedi mi bilmiyorum ama senin profil foton eşinle düğün foton degil mi? (Ki bana öyle geldi) sevmeyen insan niye fotosunu koysun? Bence hala seviyorsun ama öyle canını yakmış ki bu herşeyin önüne geçiyor. Bence madem ailesi iyi huylu değil o senin ailenin bulunduğu şehre gelsin sonuçta yine kirada oturmayacakmısınız? İş dersen her yer iş dolu yeterki çalışmak istesinben de böyle düşünüyorum zaten neden inanayım bunca şeyden sonra ona ortada eşya bile yok haczedilmiş güya buna da inanmıyorum ya kısaca ben bu adama inanamıyorum sevemiyoruım
Eger hercekten istiyor seni buna inandiriyorsa bir sans daha vere bilirsin ama imkani varsa is durumu buna musaitse ikinizinde ailesinden uzak.bir sehre gidin.ordan ev tutsun yada alsin alirsa.istune yapsin ailelere yakin olmak ayni sorunlari aca bikir ozellikle esinin ailesineben 1 senedir evliyim eşim beni ailesi yüzünden çok üzdü ezdi hak etmediğim çok şey işittim eşimden hep sabrettim bebeğim için karnımdaki özellikle..ailesiyle birlikte yaşamaya zorladı beni evimizi boşaltıp ailesi kötü insanlar evimizde bile başbaşa kalamıyorduk her hafta geliyorlardı 3,4 gün kalıyorlardı ben de artık dayanamadım ve eşimi terk ettim şimdi çok akıllanmış ne istersem yapıyor ev tutacağım ailemle de mesafe koyacağım senin değerini anladım biz artık 3 kişilik bir aileyiz sen ben doğacak bebeğimiz onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar bunu anladım beni terk ettiğinde diyor seni çok seviyorum çok aşığım falan diyor şuan annemin evindeyim yarın o şehre geri dönmemi istiyor ama ben artık onu sevdiğimi hissetmiyorum ve çok soğudum ondan ne yapmam gerek bilmiyorum
arkadaşım eski foto o bayadır girmiyordum kalmışPardon ama kimsenin dikkatini çekmedi mi bilmiyorum ama senin profil foton eşinle düğün foton degil mi? (Ki bana öyle geldi) sevmeyen insan niye fotosunu koysun? Bence hala seviyorsun ama öyle canını yakmış ki bu herşeyin önüne geçiyor. Bence madem ailesi iyi huylu değil o senin ailenin bulunduğu şehre gelsin sonuçta yine kirada oturmayacakmısınız? İş dersen her yer iş dolu yeterki çalışmak istesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?