Merhamet Kanal D

Aa, ne Rıfatı
Onlar Ali ile yakısıyorlar... forever Ali&Şadiyee

Evet bakalım nasıl bi final olucak

evet çok güzel bir dizi ama malesef final olacak izlediğim bütün diziler final yapmak zorunda mı...

suskunlar
ağır roman yeni dünya

şimdi de bu ((

son 4 bolum mu? valla ağlarım carsamba aksamları saat 22 oldu mu 1,5 yasındakı kızımı babaannesine verıp odaya kapanıyordum..cok uzuldum yaa

aynen...eşimin maçı bile olsa asla izletmezdim o bile bu duruma alışmıştı...sermet in bu rolü çok yakışmıştı yaaa bir daha böyle rolü nerde buluruz bilmem

Kanal D bu kadar diziyi nereye koyacak diyordum.Meğer Merhamet bitiyormuş.

Merhaba arkadaşlar ben bu diziyi izliyordum ama bu sezon hiç bakamadım ve bölümler de çok ilerlemiş izlemek için vaktim de pek yok biraz sorsam anlatabilecek var mı acaba:44:

Merhaba arkadaşlar ben bu diziyi izliyordum ama bu sezon hiç bakamadım ve bölümler de çok ilerlemiş izlemek için vaktim de pek yok biraz sorsam anlatabilecek var mı acaba:44:

Fıratla Narin evlendiler. Narin hamile
Denizle Sermet nişanlandılar.
Şadiye uslu durmuyor. Fıratın sağladığı imkanlardan yararlanmadı kendi kafasına göre takıldı.
Irmakta Canın evini yaktı. Şimdi Deniz onu ya polise ya da kliniğe yatıracak
Son 3 Bölüm kaldı.

Teşekkür ederim biraz daha sorsam :) Deniz Can a çok aşıktı nasıl Sermetle oldu
Şadiye Zafer le olmadı mı
Babaları ne alemde
Irmak Can dan ne istiyo
Fıratla Narin nasıl bir araya geldi
Ali,Narin i okutan adam erdoğan erdoğanın karısı
Hee bi de Narine aşık genç bi çocuk adını unuttum onun hakkında da bilgi verebilir misinz çok sordum farkındayım:18:

Açıkcası bende son 5 bölümdür takip ediyorum :)
Şadiye Zaferle evlendi Zafer şiddet uyguluyordu bir gün dövdü Şadiye de intihar etti. Sonra hastaneye kaldırdılar. Zaferide sermetin adamları dövdü. Sonra zafer evine gitti Şadiyenin babası camdan aşağıya attı. Hastanedede ölmedi gitti fişini çekti. En sonunda zafer öldü. Babaları da bir işler çeviriyor bu bölümlerde Aliyle beraber Ümmü mü ne adı bilmiyorum evde tabanca buldu Narine verdi. Irmak Can dan ne istiyor bende anlamadım bir bölümde baya samimiydiler herhalde sermetin yaptığını sansınlar diye yaptı ama kamera görüntüsünden yakalandı.Fırat evlenme teklifi etti ama Narin cevap vermedi başta kabul etmedi yani Fıratta işte küçükkende narine evlenme teklifi etmiş aynı şekilde evlenme teklifi edince Narin kabul etti. Sonra Irmak düğünden sonra hamile olduğunu söyledi daha sonraları çocuk çinli bir adamdan alınan dönürmüş. Sermet tezgah kurmuş.Irmak anlattı Fırata sonra bebeğinide kaybetti.
Atıftan bahsediyorsun sanırım o da Narinle fıratın evlendiğini duydu bunalıma girdi ve gitti
Denizde Sermetle birlikte zaman geçiriyorlardı. Sermet buna beni Narinden mi kıskanıyorsun felan diyordu öyle öyle aklını karıştırdı. Deniz sonra Canla evlenmeye karar verdi Tam evlenirken aklında hep Sermet vardı vazgeçti gitti bir otele sermetide çağırdı yanına sonra itiraf ettiler felan ama çok fazla hiç yaklaşmadılar hep çekiniyorlar birbirlerinden işte en sonda nişanlandılar bakalım neler olacak bildiklerim bu kadar kusura bakma :)

Çoook teşekkür ederim Ben de dizinin biteceğini gördüm nasıl biteceğini meraktan izlemeye karar verdim Şimdi geçmişi de izlemiş kadar oldum tekrar çok teşekkürler

Dizinin ilk sezonunu izledim, ikinci sezonuna nedense bi türlü vakit bulamadim.
Güzel bi hikayesi vardi dizinin, sanirim tadinda bitirecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…