- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babürün evindeki rus çocuk kimin nesi kızlar
diziyi çok beğendim ama başka dizilerle çakıştığı için tam bakamıyorum.
Bende tam bilemiyorum o kısmı anlamadım.. tek bildiğim f.... bir kadının kızı...
Babürü bende seviyorum. Narin onun Babür oldugundan emin artık dimi?
Bir de Ali var tabii.. çok şirinBabür ile ilişkileri komik, hele evlenmemek için yalvarışları
![]()
babururun ivan diye bi ortaginin kizi ama annesi f..şe. ivan da o kadini tehdit filan ediyomus sanirim,yani oyle gectibabürün evindeki rus çocuk kimin nesi kızlar
diziyi çok beğendim ama başka dizilerle çakıştığı için tam bakamıyorum.
muhteşem bi dizi normalde dizi takibi pek yapamam çabuk sıkılırım ama denk geldi bir iki izledim şimdi sıkı takipçisi oldum yanlız günle alakalı sıkıntı olabilir muhteşem yüzyılla aynı gün.inş yarıda kesmezler karakterler tam oturmuş fırat sadece narine göre biraz basit ve çocuk kaçıyor gibi.ırmağı bende sevmedim hele o dişlerini oynatmadan konuşması ıyyyyyy.ama geçen bi yerde okudum yurt dışında eğitim görmüş ve son dönemde hızla yükselişe geçmiş bu şahıs dizilerin aranan ismi olmuş güyaaa(arkası sağlam galiba)
evet hatta Denizin Nişanın ortasında banyoya gidip dişlerini fırçalaması beni çok şaşırttı. Başka dizilerde çok görürüz arkada banka pizzacı bilmem ne reklamını. Ama ilk kez böylesine tanık oldum![]()
evet hatta Denizin Nişanın ortasında banyoya gidip dişlerini fırçalaması beni çok şaşırttı. Başka dizilerde çok görürüz arkada banka pizzacı bilmem ne reklamını. Ama ilk kez böylesine tanık oldum![]()