Merhamet Kanal D

Bu dizinin bitiş sahnesindeki müziğe bayılıyorum :16:

bana da Fırat samimi gelmiyor.. kamera çekimlerin de bile yüzünün bir tarafı hep karanlık :1:

koca İstanbul da tesadüf tesadüf üzerine. :33:

utangaç, çekingen kız Şadiye'ye ne olmus öyle be..
demek terzi tecavüz edecekken Şadiye nin sevgilisi gördü adamı öldürdü.. yazık cocuğa be, onlar da karsılasırsa şaşırmam. :36:

hiç sıkılmıyorum izlerken.

babürü bende çok beğeniyorum süper oynuyor daha öncede yazmıştım
onun kurtlar vadisindeki muro karakteri sayesinde bi dönem kurtlar vadisi izledim..

diizi bana çok akıcı geliyor kuzey güneyden dolayıda erken başlayıp erken bitiyor...

fırat karakterine bende gıcık oluyor pek öle aşk dolu bakmıyor

ama babür pisko olmuş alın bir koli şu kızın parfümünden koklayacağım mı ne dedi yaa bittim yaa....

sonra o sert mizacın altında ayrıca şevkatli biri daha var o rus çocuğu nasıl seviyor....

deniz narin ilişkisinide çok beğeniyorum denizin canla olan absuruk ilişkiside güzel hareket veriyor

ama ırmak mıyyy mıyyy gıcık bir tipppp

genel olarak çok keyifli geçen sezonlara göre kuzey güneyde muhteşem çarşamba klit haldeyim kanal d ye....

babürün evindeki rus çocuk kimin nesi kızlar :1:
diziyi çok beğendim ama başka dizilerle çakıştığı için tam bakamıyorum.

Bende tam bilemiyorum o kısmı anlamadım.. tek bildiğim f.... bir kadının kızı...

Babürü bende seviyorum. Narin onun Babür oldugundan emin artık dimi?

Bir de Ali var tabii.. çok şirin :1: Babür ile ilişkileri komik, hele evlenmemek için yalvarışları :38:

Son düzenleme:
Bende tam bilemiyorum o kısmı anlamadım.. tek bildiğim f.... bir kadının kızı...

Babürü bende seviyorum. Narin onun Babür oldugundan emin artık dimi?

Bir de Ali var tabii.. çok şirin :1: Babür ile ilişkileri komik, hele evlenmemek için yalvarışları :38:

bn netten indiip izliyoru reklamsız güzel oluyor şadiye korkakken hırçın biri olmuş bnde babur rus çocugu sevdim güzel bir dizi

babururun ivan diye bi ortaginin kizi ama annesi f..şe. ivan da o kadini tehdit filan ediyomus sanirim,yani oyle gecti

bi mantık hatası yakaladım ben galiba... :44:
Deniz Narinle konuşurken fırat hakkında 4 ay önce söylediklerini unutamıyorum dedi.
4 ay öncesine gittiler balkonda kahvaltı yapıyolardı,hava gayet güzel bide çilek yiyolardı.Biz nisandaysak Aralık olması lazım :9:
saçma geldi bana..

muhteşem bi dizi normalde dizi takibi pek yapamam çabuk sıkılırım ama denk geldi bir iki izledim şimdi sıkı takipçisi oldum yanlız günle alakalı sıkıntı olabilir muhteşem yüzyılla aynı gün.inş yarıda kesmezler karakterler tam oturmuş fırat sadece narine göre biraz basit ve çocuk kaçıyor gibi.ırmağı bende sevmedim hele o dişlerini oynatmadan konuşması ıyyyyyy.ama geçen bi yerde okudum yurt dışında eğitim görmüş ve son dönemde hızla yükselişe geçmiş bu şahıs dizilerin aranan ismi olmuş güyaaa(arkası sağlam galiba)

muhteşem bi dizi normalde dizi takibi pek yapamam çabuk sıkılırım ama denk geldi bir iki izledim şimdi sıkı takipçisi oldum yanlız günle alakalı sıkıntı olabilir muhteşem yüzyılla aynı gün.inş yarıda kesmezler karakterler tam oturmuş fırat sadece narine göre biraz basit ve çocuk kaçıyor gibi.ırmağı bende sevmedim hele o dişlerini oynatmadan konuşması ıyyyyyy.ama geçen bi yerde okudum yurt dışında eğitim görmüş ve son dönemde hızla yükselişe geçmiş bu şahıs dizilerin aranan ismi olmuş güyaaa(arkası sağlam galiba)

irmak rolunu oynayan kiz yasemin allen, eski artistlerden suna yildizoglunun kiziymis. bende hib sevmiyorum oyunculugunu

Şadiyeye çok üzüldüm ben :25:
Acaba ilerki bölümlerde o zaferi bulacaklarmı , belki hapisten çıkar :26:

ben ilk bir saati kaçırdım .Dün çarşamba olduğunu unuttum:14: sabh kalktığımdan beri nette izlemeye çalışıyorum ama olmadı sinir oldum. Ben de şadiyeye çok üzüldüm.Nasıl ağlıyodu kart zampara kızı ellerken :2::2: Kart horoza iyi oldu ama zafere çok yazık oldu.O sahnede çok ağlamaklı oldum. Acaba necati niye hapse girdi. Saçma olacak ama Zaferin suçunu mu aldı acaba?
Narin'in babası sonun da iyi niyete geldi. Irmak anladı Narin'in herşeyi anladığını.
Bakalım önümüzdeki hafta neler olacak
İlk bir saati de izleyebilseydim iyiydii

evet hatta Denizin Nişanın ortasında banyoya gidip dişlerini fırçalaması beni çok şaşırttı. Başka dizilerde çok görürüz arkada banka pizzacı bilmem ne reklamını. Ama ilk kez böylesine tanık oldum :27:

evet hatta Denizin Nişanın ortasında banyoya gidip dişlerini fırçalaması beni çok şaşırttı. Başka dizilerde çok görürüz arkada banka pizzacı bilmem ne reklamını. Ama ilk kez böylesine tanık oldum :27:

aynısı intikamda da yapılmıştı gecen bölümlerde.. cemre diş fırcalamaya gitmişti falan cok komik oluyo ya :1::1:

hele geçen hafta öyle bir geçer zamankiyi görmeliydiniz.berrin tabağı şaşkınlıkla elinden bi düşürüyor.tabak ters bir şekilde halıya düşüyor bikaç sn ters tabağı gösterdiler ve arkasındaki yazıyı :1:

Dizinin büyüsüne kapılmış gidiyorsun pat diye böyle birşey görünce tüm inandırıcılığı güzelliği büyüsü gidiyor dizinin :19::19:

ben dün izleyemedim ve şimdi izledim bu haftada çok güzel çok muhteşemdi...bayılıyorum valla izlerken nasıl geçiyor zaman amannn neden burada bitti diyorum kendikendime...

şadiyeye çok üzüldüm ama manyaklaşmış kendi kendine itti bu yola....

babürrrrr ve ali muhteşemler ruslarda harika valla

anladığım kadarıyla şadiye abisi yüzüden bu yola düşmüş necati neden içeri düşmüş onu anlayamadım

Back
X