Merhamet Kanal D

Aman yazma heyecani kacar heyecani kacmasin:18: hem kitapla bayagi fark varsa belki sonunu bile degistirirler:27:
Bu arada yeni fragmani bugun izledim Sadiye ortaligi bayagi karistiracak gibi
Ve Firat Narini opuyor ve Deniz goruyor bu bolum guzel olacak belli :31:

Aman yazma heyecani kacar heyecani kacmasin:18: hem kitapla bayagi fark varsa belki sonunu bile degistirirler:27:
Bu arada yeni fragmani bugun izledim Sadiye ortaligi bayagi karistiracak gibi
Ve Firat Narini opuyor ve Deniz goruyor bu bolum guzel olacak belli :31:

ırmağın yada narinin rüyası olabilir bence o :31:
herkes öğrense dizi biter o zaman :44:

kızım dün huysuzlandığı için yarım yamalak izleyebildim.
Atıfın sermetle ilgili planı nedir onu anlayamadım bir de bölüm sonunda Sermet Atıfın telefon konuşmasını duydu galiba
Atif ne diyordu tel.de.
Kızım en heyecanlı yerlerde coştu dün :36: İzlediğimden de birşey anlamadım:5:

Bence Sermet Atıfın dediklerini duymadı,diziyi sözde heyecanlı bir yerde bitirmek için duydu izlenimi vermek istediler..
Çok heyecanlı yapmıyolar zaten bölüm finallerini nedendir bilmem,bi bakıyosun herşey normal giderken,2 dk sonra Kuzey Güney diyo..

bir de şey bombaydı bence,geçen bölümde Irmağın Ayhana söylediği "takip ettiği adam tarafından takip edilen dedektif "

çok güldüm valla:)

Bence Sermet Atıfın dediklerini duymadı,diziyi sözde heyecanlı bir yerde bitirmek için duydu izlenimi vermek istediler..
Çok heyecanlı yapmıyolar zaten bölüm finallerini nedendir bilmem,bi bakıyosun herşey normal giderken,2 dk sonra Kuzey Güney diyo..

bir de şey bombaydı bence,geçen bölümde Irmağın Ayhana söylediği "takip ettiği adam tarafından takip edilen dedektif "

çok güldüm valla:)

Dediğin gibi olabilir
Bence de komikti o lafı :)

Simdi izliyorum da, Şadiye ye bak, nasıl sinir oldum. Ağzını eye eye konusması da artık rahatsız edici oluyo sanki.

Şadiye nasıl bir kız ya bir canavar var kızın içinde resmen. O annesi ve ağabeyinin zehirlenmesinde meğer bilerek kapıyı çekmiş bırakmış onları öyle çıkmasına rağmen. Yani ölüme terk etmiş. Bir yandan bakınca hak veriyorum da. Ağabeyi kumar oynuyor Şadiye harcanıyor ve Şadiye'nin o adamla olduğunu bile bile yine oynuyor. Annesi saf bir şey anlamıyor, ablası kitaplara gömmüş üzüldüler ettiler Şadiye'ye ama devam olan ona oldu Narin hayatına gayet güzel devam etti en çok zararı Şadiye görmüş özellikle kavga çıkarmış sonra o kadını aramış alsın ablasını diye aslında en fedakarları Şadiye. Narin okuyup güzel bir hayat kurarken Şadiye zorluklar çekmiş. Tabii ki o hayatı ve yanındaki kişileri kıskanıyor ancak ablası da aramış bulamamış. Daha çok ortalığı karıştıracak bu kız. Deniz nasıl tanıştı nasıl dayandı yaa. Atıf çok gereksiz olmaya başladı Sermetten öc almak ne demek ya düşmedi Narin'in yakasından Fıratla birleşecekler diye ödü kopuyor.

Aynen Şadiye çok değişmiş ama yine en çok onu düşünen kişi Narin.
Narine baştan beri haksızlık ediyor.Terzi zamanında tecavüz etseydi daha mı iyiydi neymiş narin kasabada bağırmış terziye olay çıkarmış.
Aptal Şadiye işte Sevgilisinden intikam almak için sözde Mehmeti kurtaracam diye girdi herifin koynuna
Adamım Babür yetişmeseydi daha beter olacakti ki salak kendi kendine etti.:ssz:
Bencede Atıf saçmalamaya başladı.Babür kadar tehlikeli bir hal alacağa benziyor.

Birde beni bu bölümde en çok etkileyen Maskeli sapığın terzi çıkması.O sahneyi izlerken açtım ağzımı yumdum gözümü :52:
Eşim şok oldu:17:

bu bölümü nette bulamdın ilk kısmını buldum şadiyenin dudaklar çok kalın geçmişi falan ırmak uçmuş

şadiyenin tek amacı ablasının hayatından bütün herkesi çıkarıp bi tek ikisinin kalması..öyle demişti şok oldum valla :19:
baya bi kötülük yapacak demek :52:

KAHPERENGİ kitabını geçen sene okumuştum o zaman bu dizi falan ortalıkta yoktu...Bir kere Fırat ve narin in bu kadar büyük aşka dayanan bir geçmişleri yok aşkları yıllar sonra karşılaştıklarında ilerliyordu ve mutlu sonla biten bir romandı o kadar etkilenmemiştim açıkçası ama ilk defa bir kitap uyarlamasını kitaptan daha çok beğendim diyebilirim çok güzel ya

Köfte bölümü cok komikti öldüm gülmekten :1:

Ay bende çok güldüm yaa kız atıverdi ağzına ıykk.. Kadında ne yapacağını şaşırmış kocasını tutsun elinde diye yazık Narin'de köfte var diye seviniyor ay ama Şadiye'de açlıktan ama napsın kız bozuk börekleri falan da yiyordu. Ama hani babası Şadiye'nin getirdiği mandalları yer gibi yapıyor ya çok güzeldi ilk defa kızmıyor Narin'de şaşırdı bu işe. Ama diğer kadınla evlenince ne kadar iyi biri olmuş evlatlarına karşı iyi, eşine iyi sevmediği biriyle evlenince böyle olmuş artık iyi olsa ne yazar iş işten geçmiş.

köfte olayına bende öldüm gülmekten leylek b.. :1: ya abisi bence ölmedi cıkacak sonra tahmin ediyorum şadiyenin sevdiği cocuğa ne oldu bilen varmı ? babasınında şimdi aklına geldi kızları adam yüzünden bu hale geldiler

Irmak'a hiç üzülmedim böyle bir şeyin başına geleceği belliydi de kaçırdım ben kim kaçırdı Irmağı neden dövüp attılar. Tam bir ruh hastası ya akıl hastanesine yatması lazım. Atıf demedi dimi daha bu haberi duyuranın Irmak olduğunu. Şadiye aslında haberin çıkmasına hiç üzülmedi hep zarar peşinde ablasına safi roldü hepsi. Ama şunda haklıydı kimse yokken yanında hep o arkadaşları olmuş ablası sonuçta kaç senedir avukat kardeşini daha önce de arayabilirdi neden bu kadar geç kaldı ki geçmişinden kaçtı çünkü bu arada olan Şadiye'ye oldu bir yandan kızmakla birlikte bir yandan hak veriyorum en büyük bedeli o ödemiş. Konuşmuyor gibi yapıp gizliden ablasını korumuş okusun diye ama eve de gelmesini istiyor dayanamıyor onsuzluğa onu bırakmasını gitmesini hazmedememiş çünkü Narin seni de aldırıcam yanıma demiş söz vermiş. Daha çok iş açacak ama Narin'n başına. Fırat'ta iyice piskopata bağladı bir yanda Atıf bir yanda Fırat Babürle uğraşıyor ama Babür'ün kimseye zararı yok en çok Narin'i seven de o kardeşini buldu babasından sakladı Şadiye'nin durumunu öldürmesini engelledi. Sonunda Babür'le olur mu Narin dersiniz.

Back
X