- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Haklısınız. Çünkü istemediğimi biliyorUmut vermeyin. İletişimi tamamen kesin..
Bilse bile, bazı erkekler yapışkan gibi olabiliyor en azından bu tavrı, durumundaki arabesk sözler sizi çoktan soğutmalıydı.Haklısınız. Çünkü istemediğimi biliyor
Konusmaya devam ettikce erkeklerin beyni bizimkinden farkli calistigi icin umit verir gibi oluyorsunuz. Direkt numarasini filanda silip iletisiminizi kesin. Kesinlikle karsilasinca da merhaba merhaba olun.İyi geceler hanımlar, benden hoşlanan birisi var. Bir aktivite grubunda tanıştık. Kendisi entelektüel bilgili bir insan. Birkaç defa kahve içmeye çıktık. Ama kendisine bir çekim hissetmiyorum sadece arkadaşça seviyorum. Geçen günlerde aramızda bir sohbet geçti. Benden hoşlandığını söyledi. Bana üniversitede sürpriz yapacağını söyledi. Ben de buna gerek olmadığını sadece arkadaş olduğumuzu söyledim tamam dedi. Bugün ona önemli bir konu hakkında danışmak istedim ve abi dedim. Kendisi durum atmış bugün sevdiğim kız bana abi dediği gibi bir gün demiş. Yani kendimden eminim çünkü kendim istemediğim ilişki türünü başkasına yansıtmam ama bu kişi sürekli psikolojik baskı uyguluyor. Ben konuşmadığım zaman durumlarıma cevap yazıyor. Ne yapabilirim bu konuda? Engellemek istememen in nedeni de iyi bir insan olması. Ama engellemek daha mı mantıklı?
Haklısınız teşekkür ederimKonusmaya devam ettikce erkeklerin beyni bizimkinden farkli calistigi icin umit verir gibi oluyorsunuz. Direkt numarasini filanda silip iletisiminizi kesin. Kesinlikle karsilasinca da merhaba merhaba olun.
İraden var. Aklı basında insansınız. Bence hiç gerek yok.İyi geceler hanımlar, benden hoşlanan birisi var. Bir aktivite grubunda tanıştık. Kendisi entelektüel bilgili bir insan. Birkaç defa kahve içmeye çıktık. Ama kendisine bir çekim hissetmiyorum sadece arkadaşça seviyorum. Geçen günlerde aramızda bir sohbet geçti. Benden hoşlandığını söyledi. Bana üniversitede sürpriz yapacağını söyledi. Ben de buna gerek olmadığını sadece arkadaş olduğumuzu söyledim tamam dedi. Bugün ona önemli bir konu hakkında danışmak istedim ve abi dedim. Kendisi durum atmış bugün sevdiğim kız bana abi dediği gibi bir gün demiş. Yani kendimden eminim çünkü kendim istemediğim ilişki türünü başkasına yansıtmam ama bu kişi sürekli psikolojik baskı uyguluyor. Ben konuşmadığım zaman durumlarıma cevap yazıyor. Ne yapabilirim bu konuda? Engellemek istememen in nedeni de iyi bir insan olması. Ama engellemek daha mı mantıklı?
Şimdi dedimÖnceden abi demeyip şimdi mi dedinizönceden de abi mi diyordunuz
Biraz tuhaf olmamış mı ama bilemedimŞimdi dedim
Bence abi diyerek çok ciddi bir sınır çizmişsiniz şuan çizginizi aşmaya çalışıyor.İyi geceler hanımlar, benden hoşlanan birisi var. Bir aktivite grubunda tanıştık. Kendisi entelektüel bilgili bir insan. Birkaç defa kahve içmeye çıktık. Ama kendisine bir çekim hissetmiyorum sadece arkadaşça seviyorum. Geçen günlerde aramızda bir sohbet geçti. Benden hoşlandığını söyledi. Bana üniversitede sürpriz yapacağını söyledi. Ben de buna gerek olmadığını sadece arkadaş olduğumuzu söyledim tamam dedi. Bugün ona önemli bir konu hakkında danışmak istedim ve abi dedim. Kendisi durum atmış bugün sevdiğim kız bana abi dediği gibi bir gün demiş. Yani kendimden eminim çünkü kendim istemediğim ilişki türünü başkasına yansıtmam ama bu kişi sürekli psikolojik baskı uyguluyor. Ben konuşmadığım zaman durumlarıma cevap yazıyor. Ne yapabilirim bu konuda? Engellemek istememen in nedeni de iyi bir insan olması. Ama engellemek daha mı mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?