Merhamet mi çekim mi?

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi geceler hanımlar, benden hoşlanan birisi var. Bir aktivite grubunda tanıştık. Kendisi entelektüel bilgili bir insan. Birkaç defa kahve içmeye çıktık. Ama kendisine bir çekim hissetmiyorum sadece arkadaşça seviyorum. Geçen günlerde aramızda bir sohbet geçti. Benden hoşlandığını söyledi. Bana üniversitede sürpriz yapacağını söyledi. Ben de buna gerek olmadığını sadece arkadaş olduğumuzu söyledim tamam dedi. Bugün ona önemli bir konu hakkında danışmak istedim ve abi dedim. Kendisi durum atmış bugün sevdiğim kız bana abi dediği gibi bir gün demiş. Yani kendimden eminim çünkü kendim istemediğim ilişki türünü başkasına yansıtmam ama bu kişi sürekli psikolojik baskı uyguluyor. Ben konuşmadığım zaman durumlarıma cevap yazıyor. Ne yapabilirim bu konuda? Engellemek istememen in nedeni de iyi bir insan olması. Ama engellemek daha mı mantıklı?

Konusmaya devam ettikce erkeklerin beyni bizimkinden farkli calistigi icin umit verir gibi oluyorsunuz. Direkt numarasini filanda silip iletisiminizi kesin. Kesinlikle karsilasinca da merhaba merhaba olun.

İraden var. Aklı basında insansınız. Bence hiç gerek yok.

Önceden abi demeyip şimdi mi dediniz önceden de abi mi diyordunuz

Çok basit cevap vermeyeceksin durumlara yazdıklarına sonra karşılaşınca aaa görmemişim, aaa işim vardı deyip sallaya sallaya tüyeceksin ortamdan. Saçma bir yöntem ama kimseye ben seni istemiyorum diye kırmadan böyle böyle tüydüm hep

Bence abi diyerek çok ciddi bir sınır çizmişsiniz şuan çizginizi aşmaya çalışıyor.
Konuşmayı tamamen kesebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…