terazi burcuyum insan bolluğu beni mutlu ediyor çarşıya uzak mahallede yaşamak benim en büyük korkumdur şahsen. mesela şuan çarşı içi o yüzden ayda 1 çıkasım geliyor yemeğe falan, çarşıya uzak yerde yaşadığım zaman deliriyorum her saniye hayatı kaçırıyor hissi düşüyor aklıma
bilmiyorum merkez dediğiniz yer gürültülümü fakat dükkanlara yakın herşeyin elimin altında olması bana hep huzur vermiştir. balkondan insanların geçişini izlemek o hayat meşgaleleri koşturmalaro beni sakinleştiriyor
iyi düşünün burcunuzu eşinizin burcunu göz vnünde bulundurun sen teraziyim hava grubu
hava grupları sessizliği sevmez her ne kadar güzellesekte en büyük korkumuzdur.
ben sadece ikimizde evde olacağımız için nasıl olur bilemedim
hani merkezi bir yerde daha çok alternatif olur az sıkılırız gezeriz diye düşünüyorum.
Ama bir yandanda herkesin dediği gibi binalar çok yakın olduğundan ve m2 olarak daha küçük alabildiğimiz için daha boğucu olabilir bir türlü seçim yapamıyoruz
güvenlikli sitede olması büyük artı. kendi adıma havuz kısmına da bayılıyorum ben (annemlerin evi), pandemide kullanılmaz tabii ama normalde keyifli oluyordu yazları. bizimki de merkezi değil, araba olunca pek sıkıntı yaşanmıyor ama. hatta şöyle de bir artısı var, zırt-pırt misafir gelmez. yani sevmiyorsanız, o açıdan o da iyi
havuzlu sitedeyim aslında ben 8 yıldır sadece 2 kere kullandım
ama merkezi bir yerde de uzun süre yaşamadım o yüzden nasıl olur hangisi mantıklı karar veremiyorum
havuzlu sitedeyim aslında ben 8 yıldır sadece 2 kere kullandım
ama merkezi bir yerde de uzun süre yaşamadım o yüzden nasıl olur hangisi mantıklı karar veremiyorum
Ay ben özellikle ilk taşındığımız zamanlar, yaş da 17 18 olunca çıkmamıştım hiç havuzdan özlemişim o zamanları, bi' hüzünlendim :')
Merkezi bir yerin de kendine göre güzellikleri vardır elbet, mesela çok sık restorana bara gitme durumunuz varsa o da değerlendirilebilir.. ama merkezi olmayan ev de fazla uzak değilmiş öyle mekanlara, bilemedim şimdi tam :/
ben yine de oyumu havuzdan yana kullanıyorum ya ileride çocuk olursa site bahçesi de daha güvenli olur hem onun için
ben sadece ikimizde evde olacağımız için nasıl olur bilemedim
hani merkezi bir yerde daha çok alternatif olur az sıkılırız gezeriz diye düşünüyorum.
Ama bir yandanda herkesin dediği gibi binalar çok yakın olduğundan ve m2 olarak daha küçük alabildiğimiz için daha boğucu olabilir bir türlü seçim yapamıyoruz
istanbulda biri suadiye erenköy ,
diğeri bahçeşehir belki büyükçekmece tarafları.
KAdıköy tarafında olanlar 70 80 m2 , diğer taraftakiler 120 -130.
Şehir dışı sahil kasabası vs değil yanlış anlaşılmasın :) ikiside daire ama biri merkezi diğeri çok daha sakin ama uzak lokasyon
Hele ki evden calisilacaksa kesinlikle merkezden uzak bir evi tercih ederim.. kaldi ki 30 dklik mesafe de cok uzak bir mesafe degil bence.. biz de evden calisiyoruz, yazliktayiz bir senedir