Mersin///33

kimseler gelmez olmuş yine buralara
topiğin etiketlerini düzenledim kızlar, nasıl olmuş
bu arada domuz gribi mersinede gelmiş diyolar kızlar, doğrumu aceba??

slm kızlar kimsecikler yok bu ara?
miskokulum nasılsın canım?
tubicik bize de güzellik tiyoları verirsin artıkzemuszemus

günaydınlar...
hayhaycım sağol canım,iyiyim,inş sen de iyisindir
ebrucum nasılsın canım,uğramıyorsun
ablacım sen nerelerdesin?

slm kızlar kimsecikler yok bu ara?
miskokulum nasılsın canım?
tubicik bize de güzellik tiyoları verirsin artıkzemuszemus

yafrüm şimdiki halime görsen sen ilk basta kendine tüyo ver dersinsırnaşık şey

kızlar biraz zor bi hamilelik geciriyorum dualarınızı eksik etmeyin anamı aglatıyo valla bu bebişmirmirmirmir o yüzden pek gelemiyorum

sizler neydiyonuzzz

tubicik sen hamilemisin???
şaşırdım ya bilmiyodum
allah yardımcın olsun hayırlı olsun bu arada
miskokulum iyiyim bende canım

mersinliler neden buluşmuyo bu arada
hiç öyle bi action olmadı heralde
merak ettim??

tubicik bende bilmiyodum hamile olduğunu, ay sevindim valla, hayırlı olsun canım.
hayhay mersinliler bi ara buluşmuşlar şekerim, gerçi hiç haberimiz olmadı, ne ara planladılarda buluştular bizde anlamadık.

tesekkür ederim hemsocuklarım....................

tubicik bende bilmiyodum hamile olduğunu, ay sevindim valla, hayırlı olsun canım.
hayhay mersinliler bi ara buluşmuşlar şekerim, gerçi hiç haberimiz olmadı, ne ara planladılarda buluştular bizde anlamadık.

çaktırmadan düzenlemişler yani bi organizasyon hı alla alla hiç duymadıkakannehir

tubick sen ders de çalışıyoun sınava hazırlanıyosun ikisi birarada nasıl olcak canım

tubicik hayırlı olsun hamilelik,umarım sorunsuz geçer,doğumun da kolay olur.

selamlar kızlar fazla giremiyorum diye beni unutmayın sakın.on gün daha evimde olamayacağım sonrası allah kerim artık.
burçinciğim aslıyı arayacaktın aradın mı nasılmış oğluşu ve kendi bizdende selam söyleseydin.
tubicik hayırlı olsun canım ne kadarlık hamilesiin?
burçin,paress ,keçi kız, cress,tubicik,kalimera,hayhay,papatya hepinizi öpüyorum.

tubick sen ders de çalışıyoun sınava hazırlanıyosun ikisi birarada nasıl olcak canım
bu hafta kusmaktan pek derslere bakamıyorum.bir iki haftayı atlatayım hiç birseyim kalmaz baslarım yine..istekliysen oluyor canımkaydirigubbakcemile2

tubicik hayırlı olsun hamilelik,umarım sorunsuz geçer,doğumun da kolay olur.

amin canım ya valla ögürmekten baska bşi yaptıgım yok..içim dısıma cıktı:bbo:

7 haftalık teyzosu..ya sen niye evde degildin sanırım bn konuyu kacırdım noldu hayayırdır canım..kayınvalidenlerde kalıyordun sanırım en son..umarım karıstırmamısımdır
dikkat et kendine bizde seni öpüyoruz..gelince anlat ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…