Mersin///33

MERHAB,
BENDEN SAMSUNLUYUM, ANKARADA OTURUYORUM, AMA EŞİM MERSİNLİ HER YAZ MERSİNDEYİZ, MEZİTLİ VE SİLİFKE ARASINDA MEKİK DOKURUZ:Roflol: SÜLALE GEZMEKTEN DENİZE GİRECEK VAKİT BULAMADAN DÖNERİZ:Roflol: EE TABİ BU DURUMDA KZIMDA SİNİR OLUR HEP, BENİDE HEMŞERİ OLARAK KABUL EDERMİSİNİZ BİLMEM GARİİ:uhm:

Kızlar bende varım aslen niğdeliyim ama eşim mersinli mersini çok seviyorum yasanacak yerlerden birisi tabi yazı biraz sıcak ama onuda yaylalar falan hallediyoruz eeeee Gülü seven dikenine katlanır misali

ben adanalıyım ve 5 yıl mersinde okudum ve mersini çok seviyorum mersinde yaşayanlar çookk şanslısınız

merhaba edatapan a.s. ewt mersınde yasayanlar sanslı gercekten ama adana da guzel orda yasamak isterdım meselaa.s

esinız mersınlıyse sız de mersınlı sayılırsınız artık tabı kı kabul ederız a.s.

bende mersindeyim heeeeeyyyyy arada kaynamam inşallah

merhaba takyon baya coğaldık burda sanırım kaynamazsın merak etme :1hug:

Kızlar bende varım aslen niğdeliyim ama eşim mersinli mersini çok seviyorum yasanacak yerlerden birisi tabi yazı biraz sıcak ama onuda yaylalar falan hallediyoruz eeeee Gülü seven dikenine katlanır misali

merhaba ebrulum sende hosgeldına.s.

tabi canımmmmmmmmmmmmmmmmm neden olmasın buluşuruz :) inş ayarlarık

ayarlarız hemso gul gonca tatıle gelınce yaparız bısılerŞeniz:1rolleyes:

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..
NOT: ayrıca düzenleme yaparken en çok yorulduğum il burası oldu arkadaşlar tek tek alıntı yaparak yazdığınız mesajların size artı bir getirisi yoktur, lütfen mesajlarınızı yazarken bu konuda biraz daha dikkatli olunuz..

mersinli değilim ama her yaz mersindeyim limonluda yazlığmız var güzel yer
insanları çok samimi ve içten cıcak kanlı seviyorum siziiii

napıonuz canikolar havada bugün çok güzel yaa dimi kızlar hemşocuklar :)

bende mersinde yasıyorummmmmmm.selam arkadaşlar özellikle almanyada yasayan tarsusu cok özleyen arkadaşa merhaba.neden türkiye ye gelemiyormusunuz?bu kadar hasret ne için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…