ben burdaım canım mucukssnapıosun bakalım ?a.s.:smiley-cool:
bende mersinde yasıyorummmmmmm.selam arkadaşlar özellikle almanyada yasayan tarsusu cok özleyen arkadaşa merhaba.neden türkiye ye gelemiyormusunuz?bu kadar hasret ne için?
selam ben de anamurdayım
yenı uyeyım ...msjınız gorunce cok sevındım ..:)
selam,,hırsızlık olaylarını sırf mersine yükleyemeyiz ki ne yazık ki bu her yerde var.mersinde üniversitede görev alacaksanız madem ki size en yakın yer devlet su işleri karsındaki yerler olabilir.mezitli semti olabilir.yada tercih sizin tabi pozcu olabilir.bu semtler güzeldir ve sizin için iş ortamı için daha iyidir bence.sevgiyle kalın.
Tüm Mersinli-Güneyli arkadaşlara selamlar.Bende aslen adanalı sayılırım.Şuanda Rizede görevdeyim.İleriye dönük olarak Mersin merkez yada ilçelerinden birisine yerleşmeyi düşünüyoruz.Merkez de hırsızlık olaylarının fazla olduğunu duymuştum.Merkezde yada Erdemli ilçesinde Üniversitede çalışacağım.Bu nedenle Üniversiteye yakın bakıcı-kreş bulabileceğim,asayiş olaylarının az olduğu temiz,nezih bir semtten ev almayı düşünüyoruz.Maalesef karadenizde doğal güzellikten başka bir şey yok.Yani komşuluk ilişkileri falan farklı geldi.Bu nedenle memlekete yakın olsun istedim.Sizinde Mersin hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum.En iyi muhitleri neresidir v.s Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.Kucak dolusu sevgiler
MERHABA ARKADASLAR!! SIZE BIRAZ TARSUS HAKKINDA BILGI VEREYIM.TARSUS DÜNYANIN EN ESKI ISLAMI SEHRIDIR...HIRISTIYANLIGIN YAYILMASINDA EN BÜYÜK ROL OYNAYAN SENT PAUL ADLI PAPAZ TARSUSLUDUR MÜSLÜMANLAR ICIN MEKKE MEDINE NEYSE HIRISTIYANLIK ICINDE TARSUS ÖYLE GIBIDIR....KLEOPATRA KAPISI HALA GÖRÜLMEYE DEGERDIR KLEOPATRAYLA BÜYÜK ALEXSANDERIN BULUSTUGU SEHRE ACILAN KAPI NEREDEYDI TABIKI TARSUSTA....SAHMERAN YILANININ EFSANESINI BILMIYEN YOKTUR TABIKI ODA TARSUSTA YA....HALA GÖRÜLMEYE DEGER AHSAP EVLERI ESKI KONAKLARI BULUNUR ....SALGAMI TANTUNISI KAPLUMBAGALARI YAYLALARI VEEE UNUTMADAN SÖYLIYEYIM YEDI UYURLAR MAGARASIYLA GÖRÜLMEYE DEGER BIR ILCEDIR. MESINE BAGLI. YOLUNUZ GECERSE MUTLAKA MÜZESINI GEZIN YOLLARINDA YÜRÜYÜN ,SALGAMINI ICIN, HAVASINI SOLUYUN ,KENDINE HAS BIR YAPISI VAR VE GÜN GECTIKCE DAHA IYI YERLERE GIDIYOR.... YAAA BEN ORALARI COKKKK ÖZLEDIMMMM........:1yes2:
ya aranizda hic tarsuslu yok mu ?:1shok: inanmiyorum mersinlide mi yoktur?:çok üzgünüm: adanada kabülümdür odami yok?:bbo: VARDIR VARDIR AMA YAZMIYORSUNUZ BEN SIZI BILMEZMIYIM....:1yes2:
meraba bende tarsusluyum bı tarsuslu cıktı işte :1rolleyes:
günaydın.burda çok yeni olduğum için zorluklar yaşıyorum ama mersinli birini görmek beni çok mutlu etti.Arkadaşlar doğru Mersinin sıcağı ve sineği var ama teknoloji sayesinde ondanda kurtulduk sadece iki ay kilimayı sabaha kadar çalıştırırsanız o derttende kurtulursunuz benim gibi, sadece iki ay Temmuz ve Agustos ayları biraz çekilmez oluyor. Ama diğer ayları harika anlatılmaz nefis bir hava, yaz yok kış yok BAHAR, hiç bir memleket sanmıyorum ki bu kadar uzun bahar yaşasın.
ben varım canım :) Şeniz:dance:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeselamalr mersin merkezden olan yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?