Mersin///33

Tüm Mersinli-Güneyli arkadaşlara selamlar.Bende aslen adanalı sayılırım.Şuanda Rizede görevdeyim.İleriye dönük olarak Mersin merkez yada ilçelerinden birisine yerleşmeyi düşünüyoruz.Merkez de hırsızlık olaylarının fazla olduğunu duymuştum.Merkezde yada Erdemli ilçesinde Üniversitede çalışacağım.Bu nedenle Üniversiteye yakın bakıcı-kreş bulabileceğim,asayiş olaylarının az olduğu temiz,nezih bir semtten ev almayı düşünüyoruz.Maalesef karadenizde doğal güzellikten başka bir şey yok.Yani komşuluk ilişkileri falan farklı geldi.Bu nedenle memlekete yakın olsun istedim.Sizinde Mersin hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum.En iyi muhitleri neresidir v.s Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.Kucak dolusu sevgiler

İlgin için teşekkür ederim.canım.Orada yıllardır yaşayan kişilerin bilgisi çok önemli.En azından şimdilik ön araştırma yapıyoruz

selam,,hırsızlık olaylarını sırf mersine yükleyemeyiz ki ne yazık ki bu her yerde var.mersinde üniversitede görev alacaksanız madem ki size en yakın yer devlet su işleri karsındaki yerler olabilir.mezitli semti olabilir.yada tercih sizin tabi pozcu olabilir.bu semtler güzeldir ve sizin için iş ortamı için daha iyidir bence.sevgiyle kalın.

Canım benim ben Mersinde oturan biri olarak sana derimki; Eğer kalabalığı . koşturmayı seviyorsan senin için Mersin uygundur. Ama Karadenizdeki sakinliği arıyorsan Mersinin hiç bir semtinde bulamazsın.Senin için ünide çalışacaksan Çiftlik semtide uygun olabilir,ama unüninde kampüsleri var önce çalışacağın yeri belirleyip ona görede ev sahibi olabilirsin. Ben merkezde oturuyorum, beş yolda, gürültüyle kalabalıkla rahatsız olmazsan gel komşu olalım, benimde kendi evim,yardımcı olurum.:içelim:

annemler Mersinde yasiyorlar bende izine gittikce mersine gidiyorum cok güzel bir sehir amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazlari dayanilmaz bunaltici bir sicagi var biraz zor olyor cocuklar icin.ama yinede seviyorum Mersini

selamlar bende mersinde yaşıyorum
mersin gerçekten çok güzel birşehir herşeyiyle
mesela mevsimleri sadece yazın bir-iki ay sıcak oluyor o kadar kışın çok soğuk yok,kar yok
meyve sebze bol nede olsa narenciye şehri
üst-baş ucuz
veeeeeeee birde kocaman güpgüzel bir sahili var daha ne olsun....=)
hırsızlık meselesine gelince ben hiç denk gelmedim inş.da gelmem heryerde var hırsızlık =)

meraba bende tarsusluyum bı tarsuslu cıktı işte :1rolleyes:

Arkadaşlar doğru Mersinin sıcağı ve sineği var ama teknoloji sayesinde ondanda kurtulduk sadece iki ay kilimayı sabaha kadar çalıştırırsanız o derttende kurtulursunuz benim gibi, sadece iki ay Temmuz ve Agustos ayları biraz çekilmez oluyor. Ama diğer ayları harika anlatılmaz nefis bir hava, yaz yok kış yok BAHAR, hiç bir memleket sanmıyorum ki bu kadar uzun bahar yaşasın.

günaydın.burda çok yeni olduğum için zorluklar yaşıyorum ama mersinli birini görmek beni çok mutlu etti.

Sanada günaydın hemşerim,yeniler zorluk yaşıyor doğru ah bir bilsen ben ne zorluklar yaşadım. Ben üstelik bilgisayara bile tamamen yabancıydım.Öğrenirsin güzelim..................Şeniz

kızlar nasılsınız bende adıyamana gitcem kızlar 5 yıldır gitmiyordum inşallah gidiceğim duanızı beklerim
hepizine iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…